fietsen of lopend uitlaten?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Franzi (OMK)Franzi (OMK)

honden foto van Franzi (OMK)

Tyson: met een XXL zou ik zeker wat langer wachten, deze honden hebben wel hun tijd nodig om te groeien. Het zijn geen honden die voor zulke activiteiten gefokt zijn maar vooral accesoires die veel indruk maken.
Als je een actieve Sporthond zou gewild hebben zou je een ander ras moeten gekozen hebben ;-)
No offence maar laat jou pup maar gerust een beetje pup zijn ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "fietsen of lopend uitlaten?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

A. ten Hove (Gast)

@tyson

Jonger dan een jaar nooit fietsen. Belasting op de gewrichten is te groot. Hierdoor ontstaan beschadigingen die zich later openbaren. Je kunt wel eigenwijs doen, maar het is super schadelijk voor je hond. Ongeacht het ras.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Tyson toch, heb eens even al de paginaas doorgelezen, volgens mijj weet je het wel hoor, wat je wel en niet mag met je hond. :-D

je wilt graag wat meer doen met je hond, dat begrijp ik, maar zolang je hond nog in de groei is, moet je echt oppassen, ga eens wat vroeger je bed uit, nee niet boos worden daarom, hahahaha en ga dan eens lekker een half uur stappen met je hond, aan de riem, daar krijgt tie ook een goeie bespiering van, of zwemmen, het is zomer, ga eens lekker erop uit met Tyson, zwemmen. geen belasting en echt DJOWIE, jouw tyson krijgt daar ook een goeie bespiering van.

en jij kan door het zwemmen, je hoofd eens lekker leegmaken. :-D

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

" Tyson kan jij nooit normaal beschaafd reageren in normaal nederlands?
Je hebt een erg grote mond en dat hebben meerder al tegen je gezegd bah naar ventje.
Zogenaamd mma vechter en weet ik veel wat nou geloof me ken er genoeg en die hebben niet zo'n grote mond als jij maar zijn juist zeer beschaafd en netjes en die houden hun agressie en grote mond voor in de ring.

Lekker stoer doen met je XXL pitje en grote mond hebben zodat je heel wat lijkt maar je laat juist zien met je reacties hoe je werkelijk bent echt heel jammer dat je zo het forum moet verpesten.

Ga lekker ergens anders je frustratie's botvieren ofzo en niet op mensen die enkelt andere willen helpen!!

ik ben wie ik ben en dat blijf ik ook en een forumpje varandert een persoon niet maar ik reageer gewoon normaal in mijn zin dan he en als je daar niet tegen kan wat kan ik daaraan doen???iemand ze buttcheeks kussen??weinig kans voor geen tientje wij hagenezen zijn eenmaal wat grof in de mond en bij deze wie ik heb beledigd behalve haddasieasdjwdh mijn excuus zo ben ik ook weer "



Mijn naam is gewoon Hadassa en niet wat jij er van maakt.

honden page profiel melosssmelosss

honden foto van melosss

'wij hagenezen zijn eenmaal wat grof in de mond'

Ik ken zat hagenezen die wèl zijn opgevoed, ik ben daar ook geboren en heb er een paar jaar gewoond, en ik loop ook niet alles en iedereen verrot te schelden 'omdat ik Hagenees ben' of was, hoe je het ook bekijkt. Dus scheer 'ons' niet over 1 kam.


Hadassa heel eerlijk ik zou niet eens meer op zijn reacties ingaan, hij doet er toch niks mee, beter voor je bloeddruk en je humeur :-)

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Aangezien alles wel is gezegd en de sfeer in dit topic nou niet bepaald gezellig is
gaat het topic op slot

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "fietsen of lopend uitlaten?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Berner Sennen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^