Helemaal klaar met Caroba!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Zoals de titel het al zegt, ik ben helemaal klaar met Caroba, wat een slecht bedrijf.

Vorige week al iets besteld, dus zou vorige week donderdag geleverd moeten worden, maar ze belde mij op of dat ook maandag mocht. Maandag was 2e pinksterdag, dus ik zei dat en daar hadden ze nog helemaal niet aan gedacht dus dan wordt het dinsdag. Dus ik, nou ja als het moet red ik dat nog wel. Ik zou gebeld worden vrijdag of in het weekeinde, maar niks geen telefoon of mail, dus ik gister ochtend bellen, hadden ze mij dus niet ingepland dus werd het dus vandaag, maar zou gistermiddag nog horen hoe laat. Zoals jullie al raden, geen bericht van Caroba dus ik maar weer bellen, nadat ik gister al een mailtje had verzonden en de persoon die ik moest hebben was nog niet binnen, dus ik zou worden teriggebeld.

Na een uur, nog steeds geen bericht, dus ik opnieuw maar weer bellen (had al betaald namelijk) en nee, het zou wel ergens vanmiddag worden.

Over zessen vanavond werd het dan eindelijk geleverd en ja hoor, in plaats van 4 kilo vis hadden ze nog maar 2 kilo en 10 kilo aan kippenruggen hadden ze ook niet meer.

Ik vind dit zo slordig, je hebt ze weet ik het hoe veel aan de telefoon omdat e maar niet komen leveren en ze zeggen gewoon helemaal niets over dat je bestelling niet compleet geleverd kan worden. Jullie snappen dus wel, dit is de laatste keer dat ik bij dat bedrijf ook maar iets heb besteld :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Helemaal klaar met Caroba!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel SanneSanne 3 doggies

honden foto van Sanne

Nou dat is inderdaad slecht. Logisch dat je daar niet meer gaat bestellen. Ik zou nog wel even een klacht-mailtje sturen.

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Op mijn vorige mailtje hebben ze ook niks van zich laten horen, dus ik denk dat ik mailtjes kan sturen wat ik wil, maar ze doen er toch niks mee ;-)

Ze weten dat ze leveringen niet compleet kunnen aanleveren, maar als dat mijn bedrijf zou zijn dat zou ik altijd bellen naar klanten over het probleem, hun geven gewoon een zending mee, incompleet en laten hun klanten gewoon in de steek!

honden page profiel D&GD&G 3 doggies

honden foto van D&G

Daar wordt je niet vrolijk van, en je hond al helemaal niet. Het kan altijd gebeuren, dat er iets op is, maar handel het dan niet zo af.

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Ik denk dat ik voortaan maar naar Hiversum rij, daar zit proodier ;-)

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Apart, ik heb dat helemaal niet met ze! Maar kan me voorstellen dat je er dan helemaal klaar mee bent.

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

" Apart, ik heb dat helemaal niet met ze! Maar kan me voorstellen dat je er dan helemaal klaar mee bent. "



Ik had dus ook nooit problemen en ond het raar dat er hier best veel mensen waren die wel problemen hadden, maar nu ben ik er meteen klaar mee.

Bel gewoon de mensen op dat er problemen zijn met de levering, maar dat doen ze dus niet ;-) Ik heb vanmiddag al gezegd dat als ze zo door gaan ze eerder klanten verliezen, het enige wat hij zei was, dat denk ik ook ;-)

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Maar dat staat op de website.. Dat wanneer je dit wilt weten je ze even moet contacten. Maar in jouw geval verloopt dat dus ook stroef en heb je er niets aan.

Ik had laatst geen eendenekken en toen zei ik ook dat ze die niet hoefde na te leveren en ik ze dus ook niet ging betalen. Was direct goed.

honden page profiel Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en JaxMarianne Zafiro R.I.P,Keanu en Jax 3 doggies

honden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jax

Ik heb het ook een keer gehad dat ze de spullen die ik besteld had niet meer hadden maar kreeg netjes een mailtje of ik de bestelling zo eilde laten of het wilde veranderen,heel netjes allemaal.
ze zouden op een woensdag komen en hadden gebeld en de voicemail ingesproken,ik had storing met mijn telefoon dus waren ze gekomen,voor niets ik was namelijk niet thuis.
Voelde me zo rot daarover heb mijn verontschuldigingen aangeboden,ze vonden het niet eens erg.de woensdag erna waren ze er ook keurig op tijd dus hier alleen maar positieve ervaringen,als ik zo was behandeld zoals jij zou ik e ook klaar mee zijn.

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Wat een ellende een vriendin van mij heeft dit ook gehad met hen mail contact gehad nou ja ban haar kant dan klacht in gediend niets mee gedaan..
Ja ik zou daar dus ook klaar mee zijn zo  jammer hoor.......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

jammer, kan me voorstellen dat je boos bent, en als ze dan nog zo reageren, jammer.

misschien ergens anders een filiaal, een bezorging ? waar het vandaan kan komen, die wel netjes je bestelling afhandelen ?

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Nee, jammer genoeg zit hier niet veel in de buurt Prooidier zit het dichts bij. Ik kijk nog wel even rond, mssn toch Richards versvoer of mssn wel Maxine ;-)

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Het komt steeds vaker voor. Eerst was het excuus dat ze te weinig ruimte hadden. Toen kwam de verbouwing en was dat de reden. Nu hebben ze ruimte genoeg maar hebben nog altijd problemen. Zowel bij levering aan particulieren als aan winkels en verkooppunten.

Toen ze net met de verbouwing bezig waren had ik een bestelling geplaatst. De dag voor de geplande levering kreeg ik een mailtje dat de helft niet op voorraad was en wat ik wilde. Ik had rekening gehouden met de verbouwing en op tijd besteld dus teruggemaild dat ik wel 2 weken wilde wachten op een complete bestelling. Drie weken later nog altijd niets gehoord. Ik heb gemaild dat ik mijn order wilde annuleren. Pas na 2 weken kreeg ik antwoord of eigenlijk een heleboel smoezen waar ik maar begrip voor moest hebben.

Caroba wist dat het ongeveer 2 maanden ging duren voordat ze mijn bestelling compleet uit konden leveren. Dat ga je toch niet achterhouden ? Ze deden moeilijk over het annuleren. Als ik iets bestel heb ik dat nodig, meestal niet dezelfde week maar wel binnen een maand. Ze wilde doodleuk 2 maanden na het plaatsen van mijn bestelling komen leveren. Dacht het even niet ;-)

honden page profiel DIESELDIESEL 3 doggies

honden foto van DIESEL

Ik kijk in het vers vlees topic - klachten over caroba
Kijk verder op HP - klachten over caroba

Moet eerlijk bekennen dat ik het natuurlijk niet heeeeel erg vind (maar dat moeten jullie me nageven O-) )
Maar ik vind het niet leuk dat klanten daar onder moeten lijden.

Hopelijk wordt het toch nog opgelost Hadassa!

honden page profiel zonnetjezonnetje 3 doggies

honden foto van zonnetje

Als het mis ging hebben ze het tot nu toe altijd erg netjes opgelost moet ik zeggen. Ik heb laatst wat meer bij Lupa besteld, en daar gaat ook van alles mis.. Ipv paardenvlees in stukken, alles gemalen, ja, das toch niet hetzelfde voor mij. Fedor moet kunnen kauwen. Ik betaalde wel de goedkopere prijs, maar daar ging het mij niet om. Dus, ook daar niet vlekkenloos.

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

" Ik kijk in het vers vlees topic - klachten over caroba
Kijk verder op HP - klachten over caroba

Moet eerlijk bekennen dat ik het natuurlijk niet heeeeel erg vind (maar dat moeten jullie me nageven  O-) )
Maar ik vind het niet leuk dat klanten daar onder moeten lijden.

Hopelijk wordt het toch nog opgelost Hadassa! "

Hahaha naturlijk vind je het niet heeeeeel erg  O-)

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Overal gaan er wel dingen verkeerd, we zijn maar mensen, maar bij mij ligt het eraan hoe je problemen oplost. Zet een bedrijf alles op alles en bellen ze klanten als er problemen zijn, dan heb ik daar begrip voor, maar als je zelf een week lang ergens achteraan moet en een bedrijf geeft niet echt de indruk dat ze het vervelend vinden en ze vertellen niets over dat je bestelling incompleet is en dat je dat pas hoort bij levering, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres!

honden page profiel Bertine, Junto, RomyBertine, Junto, Romy 3 doggies

honden foto van Bertine, Junto, Romy

ben dus niet de enige met problemen met Caroba.

ik had half mei een bestelling gedaan. de bevestiging per mail binnen gekregen en daarop gereageerd dat ik de levering graag di 29 mei geleverd wilde hebben, maar als hen het beter uit zou komen in deze week een andere dag te leveren dat dat ook geen probleem is voor mij. als ik het maar van tevoren zou weten.

Afgelopen virjdag heb ik gebeld met de vraag of ze al wisten welke dag ik bezorgd zou krijgen (ivm pinksteren) en of ik nog iets bij kon bestellen.
'ja hoor geen enkel probleem,maar wilt u het dan ook even mailen?' geen antwoord wanneer het zou komen trouwens.
Ik zaterdag gemaild. Di geen levering,  maar deze mail;

"Excuses deze mail hadden wij niet gezien in het weekend, want er is
nogal wat gebeurt afgelopen weken. De rest van de bestelling zover we
die hebben, heeft u al ontvangen als het goed is.

Met vriendelijke
groet,

Natascha
Caroba"

vandaag (woensdag), geen levering. Op site gekeken. Staat mijn OUDE bestelling er nog op, met aangegeven dat al het geld is teruggestord ( laat maar komen, maar ik had nog niet betaald) en gen spoor van mijn aangepaste bestelling.
gebeld: kreeg iemand aan de foon die 'namens het bedrijf'opnam. Ze heeft me verhaal aangehoord en beloofd dat meneer Caroba himself straks zelf terug zou bellen ( dat was vanmiddag 17.00 uur) de foon moet nog rinkelen.

Mijn eerste ervaring met Caroba, niet al te best. Maar vooruit ze zitten in een verbouwing, zeggen ze. Ik kijk het deze week nog ff aan.

honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) 3 doggies

honden foto van Truida, Kenzo & Rocky (RIP)

Ik heb mijn verhaal al verteld in het versvlees topic.
Eerlijk gezegd ben ik ook klaar met Caroba.
Als ze bepaalde dingen niet hebben kan dat een keer gebeuren maar stuur dan een mailtje en vraag of er iets anders voor in de plaats kan.
Had ik prima gevonden dan had ik een ander merk gevraagd.
Ik heb nu 3 keer een bestelling bij ze gedaan. De 1e keer was alles prima in orde. Maar de 2e en laatste keer miste ik dus het e.e.a.

Nu hebben ze mij 2 maanden laten wachten op de nalevering die ik nog steeds niet heb.
En aan de telefoon vanmiddag kon er nog geen excuus vanaf ook niet de vraag om een vervangend product.
Als het goed is krijg ik wel mijn geld terug, het gaat om ong. € 7,60. Geen schokkend bedrag maar het is wel mijn geld dat ik voor nop betaald heb.
Ben trouwens benieuwd wanneer het op mijn rekening staat.

honden page profiel RenateRenate 3 doggies

honden foto van Renate

Jammer dat er nu zoveel klachten komen over Caroba :'(
Ik heb er een paar keer besteld en elke keer is het allemaal netjes gegaan.
Ik hou me hart vast bij een volgende bestelling. Zo jammer, dit is het enige bedrijf waar je geen grote hoeveelheden hoeft te bestellen, laat staan verzendkosten. Gaat voor mij lastig worden als hun afvallen :'(

honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) 3 doggies

honden foto van Truida, Kenzo & Rocky (RIP)

" Jammer dat er nu zoveel klachten komen over Caroba :'(
Ik heb er een paar keer besteld en elke keer is het allemaal netjes gegaan.
Ik hou me hart vast bij een volgende bestelling. Zo jammer, dit is het enige bedrijf waar je geen grote hoeveelheden hoeft te bestellen, laat staan verzendkosten. Gaat voor mij lastig worden als hun afvallen :'( "


Dat was voor mij ook de reden om bij hun te bestellen.
Ook lopen de bezorgkosten voor de kop van N-Holland aardig op bij andere bedrijven. En dat maakt het voer dan weer duurder voor mij.

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba 3 doggies

honden foto van Marjo en Kiba

Jeetje.. Ik heb gister mijn eerste bestelling binnen gehad maar als ik dit zo lees vind ik het wel griezelig..
Wat ik wel vreemd vond, was dat je gebeld of gemaild zou worden, een dag van te voren, over wanneer het geleverd zou worden en dat je dan moet bevestigen. Gister werd ik idd gebeld maar dan met de melding dat ze over een kwartier bij mij thuis zouden zijn... Gelukkig had ik vertraging opgelopen dus was ik gwn thuis maar eigenlijk had ik in t bos moeten zijn toen :s beetje vreemd ook niet?...

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik heb ook twee keer problemen gehad met Caroba, en heb 3 keer besteld.

Een keer zat niet alles erbij, dus een nalevering.
Een keer hadden ze niet gebeld, alsnog geregeld dat het bezorgd kon worden. Dat was netjes. Toen kreeg ik diezelfde bestelling nog een keer. Oeps. Dat heb ik netjes weer afgehandeld.
Toen kwam de verbouwing en hadden ze de helft niet.

Nou ja, Maxine is er goed voor. O-)

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Eerlijk gezegd denk ik dat ze uit hun jasje gegroeid zijn. Dat is de enige verklaring die ik heb.

honden page profiel DIESELDIESEL 3 doggies

honden foto van DIESEL

" Ik heb ook twee keer problemen gehad met Caroba, en heb 3 keer besteld.

Een keer zat niet alles erbij, dus een nalevering.
Een keer hadden ze niet gebeld, alsnog geregeld dat het bezorgd kon worden. Dat was netjes. Toen kreeg ik diezelfde bestelling nog een keer. Oeps. Dat heb ik netjes weer afgehandeld.
Toen kwam de verbouwing en hadden ze de helft niet.

Nou ja, Maxine is er goed voor. O-) "


En toen kwam ik en vergat ik ook iets haha

O-)

honden page profiel DIESELDIESEL 3 doggies

honden foto van DIESEL

Krijg net de nieuwsbrief binnen met allerlei excuses en dat ze per 4 juni een heel nieuw systeem hebben.

Vind het alsnog niet erg klantgericht, maar als het werkt dan werkt het :-)

honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco 3 doggies

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

dit is de nieuwsbrief

Incomplete bestellingen...


De laatste tijd is het regelmatig gebeurt dat er incomplete bestellingen uitgeleverd worden, er moeten nu maatregelen getroffen worden in de bedrijfsvoering bij caroba want u heeft er niks aan dat een bestelling niet compleet is waar wij ons enorm voor schamen en via deze weg onze excuses willen aanbieden.

Dit betekend dat wij het een en ander hebben aangepast wat een ingangsdatum heeft van 4 juni.

Op dit moment kunt u tot de dag van te voren bestellen, dit is veranderd naar een week van te voren, is uw bezorgdag op maandag dan willen wij uw bestelling uiterlijk de maandag ervoor ontvangen hebben, alle bestellingen die na maandag komen worden doorgeschoven naar de volgende bezorgronde.

LET OP: huidige bestellingen en bestellingen tot de route van vrijdag 08-06-2012 worden volgens ons oude systeem uitgeleverd






BEZORGROUTE'S

Er is een kleine aanpassingen op de bezorgroute van zeeland en belgie, hieronder ziet u de nieuwe indeling.

Utrecht (elke maandag)
Zeeland (elke maandag op even weken bv: 11-06-12 / 25-06-12 / 09-07-12 etc.)
Overijssel (elke dinsdag)
Gelderland (elke dinsdag)
Flevoland (elke dinsdag)
Zuid-Hollaand (elke woensdag)
Noord-Holland (elke donderdag)
Friesland (elke donderdag)
Groningen (elke donderdag)
Drenthe (elke donderdag)
Noord-Brabant (elke vrijdag)
Limburg (elke vrijdag)
Belgie (op aanvraag)



Om alle klanten tegemoed te komen willen wij elke bestelling met het nieuwe systeem bezorgt kan worden (dus een week van te voren bestellen) een korting geven van 10% op de gehele levering u kunt hiervoor in de winkelwagen de kortingscode: 101010 gebruiken, de korting wordt dan direct verekend. zodra deze korting is gebruikt, wordt deze bestelling automatisch in het nieuwe systeem gezet de levering komt dan niet aankomende week maar die week erop

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

" Dat was voor mij ook de reden om bij hun te bestellen. Ook lopen de bezorgkosten voor de kop van N-Holland aardig op bij andere bedrijven. En dat maakt het voer dan weer duurder voor mij. "


Voor kleine bestellingen is/was Caroba inderdaad wel handig. Ik moet bij mijn leverancier minimaal 100 euro bestellen anders komen ze niet eens. Om die reden heb ik maar een grote vriezer gekocht en koop nu steeds voor een half jaar KVV in.

Overal gaan dingen mis maar het gaat er om hoe ze het oplossen. Zeker Alaska wordt door de groothandel regelmatig nog net houdbaar geleverd. Is het 1 rol dan maak je die snel op maar dozen van 8 kilo doe ik een half jaar mee. Als mijn leverancier het ziet voordat ze gaan bezorgen bellen ze even wat ik wil. Zie ik het bij aflevering of als ze al weg zijn dan is een mailtje voldoende om een maand later de oude doos te ruilen voor een nieuwe.

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

" dit is de nieuwsbrief

Incomplete bestellingen... "


Ik hoop van harte dat het goed komt alleen excuses en we gaan er wat aan doen heb ik al best vaak gelezen van Caroba. Ze hebben straks een week extra speling maar als ze niet heel goed in de gaten houden wat er uitgeleverd/besteld wordt raakt het alsnog op.

honden page profiel José • Rover José • Rover 3 doggies

honden foto van José • Rover

Hier ook alleen maar ellende...
Telefoontje van vanmorgen leverde ook niks op en terugbellen ho maar...

Oftewel; morgen geen nalevering kennelijk. ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Helemaal klaar met Caroba!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Beertje los vd lijn...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^