Blaffen en blaffen en blaffen ......

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DD

honden foto van D

Een mens is geprogrammeerd dat men geen hulp wilt vragen, laat staan accepteren, de mens denkt vaak dat deze het zelf wel kan oplossen. Dat de levenservaring en mensenkennis wel mee kan spelen, of juist omdat men denkt te veel te zijn en dat men denkt dat anderen toch geen hulp wilt geven. Vragen om hulp is zeer moeilijk!
Want, de mens denkt vaak dat men elkaar niet aardig vindt, of dat men te veel is, het derde wiel aan de wagen....of vul zelf maar in.

In mijn werk (en dat is echt de hulpverlening, alleen op ander gebied) kom ik dat vaak tegen. Ik probeer dan psychologisch de boel zo te verwoorden, dat men weet waar het moeilijke punt ligt en wat men er aan kan doen.

Als het je zelf betreft, is dat heel moeilijk. Dat is net zoals een reading van Sophietje doen, dat is moeilijk omdat het eigen is.
Diep in jezelf kijken middels meditatie of anders, is moeilijk maar ook moedig. Juist moedig omdat je wellicht dingen over jezelf te weten gaat komen, die je eigenlijk helemaal niet wilt weten of dat je die had weggestopt. Ik weet er alles van, heb een meditatie cursus gedaan die heel heftig is geweest.Ik mediteer trouwens nog.

Een hond kan er voor zorgen dat je die spiegel gaat bekijken, wat zit er in die spiegel, waar spiegelt je hond mee......Neem dan de moed om in jezelf te kijken.
Ik heb dat echt wel gedaan en natuurlijk ken ik mijzelf......weet ik waar mijn angsten zitten..........

De DAP verstuiver voor in het stopcontact is inmiddels binnen gekomen. Het kan geen kwaad dit uit te proberen. En anders kan ik altijd nog Team dier inschakelen, daar zit een goede kennis van mij in. Zij heeft ook geholpen met DJ.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Blaffen en blaffen en blaffen ......" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel JasmijnJasmijn

honden foto van Jasmijn

Ik bedoelde er mee te zeggen dat je een Bench ook positief kan aanleren,
ook bij honden met een trauma. Maar laat maar zitten!

Mvg Jasmijn.

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^***

honden foto van ***^Noortje^***

" Ik bedoelde er mee te zeggen dat je een Bench ook positief kan aanleren,
ook bij honden met een trauma.

Mvg Jasmijn.
"


Niet iedere hond kun je een bench aanleren.
Bij Noortje zijn we maanden bezig geweest met het aanleren van de bench. Ook altijd alleen maar op een positieve manier geoefend. Met korte momentjes begonnen, lekkere hapjes in de bench geven, haar eten, speeltjes. Maar wat we ook probeerden het had geen baat. Negeren of juist geruststellen door erbij te gaan zitten, het maakte niets uit. Ze vond het vreselijk.
Dus na al die maanden hebben we besloten om de bench eruit te doen.

honden page profiel D&GD&G

honden foto van D&G

" En anders kan ik altijd nog Team dier inschakelen, daar zit een goede kennis van mij in. Zij heeft ook geholpen met DJ.
"


Mss makkelijk geweest, om die gelijk te bellen ;-)

Anoniem (Gast)

" Bedankt Petra voor je uitleg.

Ik ga opnieuw beginnen met eerst de tijd die zij kan handelen. Het rare is wel dat als ik (of wij) de achterdeur en de achterpoort van de tuin uitgaan, zij allebei stil zijn.

Vanmiddag boodschapjes gedaan.Met de fiets, dus door de achtertuin. Ben 35 minuten weggeweest.Toen ik wegging blafte ze allebei niet.
Ik heb op de terugweg door de gangetjes naar onze tuin, met de fiets aan de hand gelopen. Ik hoorde niets. Ik ben heel voorzichtig de tuin in gelopen en hoorde nog steeds niets. Ik heb de fiets neergezet en liep de achterdeur in, met de woorden dat ik er weer was. Sophie die met haar gekef naar me toe kwam uit enthousiasme. Ik heb ze allebei de hemel in geprezen.

Het kan dus wel! Waarom niet als ik de voordeur uitga? Hm...... "


Waarom ga je niet altijd achterom dan? Is mss onhandiger, maar niet onoverkoombaar toch...?

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^***

honden foto van ***^Noortje^***

@Angela, als je niet zeker weet of het verlatingsangst of claimgedrag is dan is het misschien toch nuttig om een keer filmopnames te maken. Ik weet niet of je die mogelijkheid hebt maar het kan je veel inzicht geven.

Fijn dat het vanmiddag goed is gegaan! :-)

honden page profiel JasmijnJasmijn

honden foto van Jasmijn

De uitleg zo als gedragstrainer Rinus het uitlegt is waar, wanneer heb jij voor het laatst een hondentraining gegeven dan. Dingen zijn veranderd in een honden training, er wordt steets meer gekeken naar wat de hond nodig heeft.

Mvg Jasmijn.

honden page profiel DD

honden foto van D

Moet ik hier nu echt serieus op ingaan, Jasmijn?


honden page profiel D&GD&G

honden foto van D&G

" Moet ik hier nu echt serieus op ingaan, Jasmijn?


"



Jij moet nergens op in gaan...................lekker vaag blijven, en weinig antwoorden geven op de vragen die je krijgt.

Nomaals, ik hoop dat het goed komt met de hondtjes........maar kijk maar eens goed in de "spiegel"

honden page profiel DD

honden foto van D

Dan ga ik er maar eens serieus op in.
Op elke vraag heb ik antwoorden gegeven, ik blijf absoluut niet vaag. Zelfs de indeling van mijn dagen heb ik gegeven. Dus wat jij nog meer wilt weten, zeg het eens.
Tenzij je graag mijn hele leven wilt weten. En laat dat nu net iets zijn wat ik hier absoluut niet wil delen. Zeker niet als er beschuldigen/berichten komen van leden die dus nergens op slaan.

Mocht je werkelijk vinden dat er nog onbeantwoorde vragen zijn, dan hoor ik deze graag en zal ik eens kijken of ik die nog kan beantwoorden.
En mocht je niet duidelijk gelezen hebben Doowey, dan zal ik even mijzelf citeren:

" Ik ben eens goed gaan nadenken vannacht en omdat ik weet dat je honden met een reden bij je komen (zij zoeken jou uit en niet andersom) en dus je spiegeltjes zijn, moet ik erkennen dat ik inmiddels misschien wel weet wat de spiegel is.

Ik kan dat hier gaan uitleggen, maar dan leg ik mijn leven hier bloot. En heel eerlijk......doe ik dat liever niet hier. "


Heb dus wel degelijk in de spiegel gekeken.

En ik moet zeggen, voor mijn 50 jaar zie ik er nog goed uit! ;-)

Zullen we nu gewoon weer ontopic gaan? Of zal ik besluiten dat deze topic dicht kan omdat er leden zijn die mij gaan veroordelen. Iets waar mijn honden dus niets aan hebben. Er zullen altijd leden zijn hier op dit forum die het een en ander willen verpesten. Toch jammer, want we zijn hier om elkaar te helpen. Maar dan niet van de wal in de sloot. Maar gewoon, zoals je je familie of je buren helpt. Tenzij je dat niet doet natuurlijk.

Een bedankje aan de leden die mij wel willen helpen met bruikbare tips en andere zaken, geef ik bij deze graag.

honden page profiel JasmijnJasmijn

honden foto van Jasmijn

Doe maar niet, het is voor iemand die serieus met tips komt verspeelde moeite.

Gr Jasmijn.

honden page profiel JasmijnJasmijn

honden foto van Jasmijn

Het zijn trouws wel leuke hondjes.

honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker

honden foto van chris

Dan zal ik wel eroverheen gelezen hebben?, want ik weet nog steeds geen antwoord op mijn vraag waarom DJ een dapband gehad heeft.

honden page profiel DD

honden foto van D

Als je de zoekfunctie gebruikt van dit forum, dan kan je het wellicht vinden.
Deze topic gaat over Sophietje en niet over DJ.

Voor degene die het interesseren:
Sinds woensdag in de namiddag zit de DAP verstuiver in het stopcontact.
Gistermiddag heb ik gewerkt en heb de tussendeur open gelaten. Allebei liepen ze mee naar boven, verder was er niets te halen want het kattenvoer wat altijd boven staat, haal ik altijd gelijk weg. Net zoals dat ik wat voor de kattenbak zet, zodat ze er met hun koppie niet in kunnen.
Daarna gingen ze weer naar de woonkamer en ik heb ze niet meer gehoord. Ik kon rustig mijn werk doen. Ben uiteraard even tussendoor wezen kijken want het was wel heel akelig stil, maar ze lagen heerlijk op de bank. Ik ben gelijk weer naar boven gegaan en ja, dan komen ze toch weer achter mij aan, maar dat is niet zo heel erg. Want daarna gingen ze dus weer naar beneden. En weer waren ze stil.
Nu weet ik niet hoe lang het duurt voordat die verstuiver zijn uitwerking heeft, en dat het hier door komt of dat het een toevalstreffer is geweest. Feit is dat ik straks nog even moet werken en dan merk ik het vanzelf.

Overigens ben ik dus niet met mijn man mee geweest naar een vergadering gisterenavond. Maar ik lag al op bed toen hij thuis kwam. Hij is door de achterdeur weggegaan en kwam dus door de achterdeur weer binnen. Ik heb de honden niet gehoord!

Het zou wonderbaarlijk zijn als die verstuiver zo gauw zijn werk zou doen!

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

dat zou fantastisch zijn
en ze gaan eens mee kijken waar je bent en wat je doet en terug naar beneden, dat is prima hè!

ik noteer DAP verstuiver, je weet maar nooit dat ik dat ook eens nodig heb ooit... ;-)

honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker

honden foto van chris

" DJ heeft een DAP band gehad en dat werkte goed.
"


Ik stel na aanleiding van iets dat jij!! in je topic meld, een vraag, waarvan het antwoord van invloed kan zijn op je topicvraag. En jij doet dit zo kinderachtig af, en doet niet wat je eerder meld, namelijk iedereen antwoord geven, zelfs niet als ik je erop attent maak dat je mij geen antwoord geeft.

Mijn vraag lijkt me logisch, mede omdat jij ook meld dat je nooit blaf-problemen hebt gehad met DJ.

Maar gezien het niveau van je reactie en je vele tegenstrijdigheden, is dit 'topic' voor mij afgedaan.
Succes met alles.

honden page profiel riannerianne

honden foto van rianne

Beste remedie...stop met het medelijden omdat ze een broodfokteef is geweest!
Een hond leeft in het heden.
Laat haar niets claimen,niet jou,niet een kussen dus helemaal niets!
Klinkt misschien hard maar een hond heeft regels nodig,net als kinderen.
Geef je die regels niet,dan maken ze zelf de regels wel.
Als ik vragen mag,waarom mag jou man de hond niet optillen of aaien?
Als ik je verhaal zo lees heb je gewoon een heel verwend hondje met een eigen wil.
Verder heb ik geen adviezen want ik proef uit je antwoorden dat geen enkele oplossing de juiste is.
Maar ik hoop wel dat je mijn advies ter harte neemt en besluit om het tij te keren.
Jij bepaalt,niet de hond!
En dit alles schrijf ik juist in het belang van de hond.

honden page profiel riannerianne

honden foto van rianne

nog een tip,sorry kan het niet laten :-) als je hondjes je luid keffend begroeten,ze dan niet de hemel inprijzen,want dan beloon je fout gedrag.
Misschien een begin?

honden page profiel DD

honden foto van D

" nog een tip,sorry kan het niet laten :-) als je hondjes je luid keffend begroeten,ze dan niet de hemel inprijzen,want dan beloon je fout gedrag.
Misschien een begin? "

Dat heb ik dus nog nooit gedaan! Ik geloof zelfs dat ik dat ergens heb neergezet?

Als je heel goed had gelezen Rianne, dan had je kunnen weten dat Sophie geen enkel mens vertrouwd. Geen mannen. Het gaat steeds beter met mijn man, aangezien hij haar gewoon kan uitlaten en eten geven en aaien gaat steeds beter. Optillen mag dus niet van haar en dat gaan we dan ook niet forceren. Waarom zou ik.
Verwend? Vergeet het maar! Als je niet weet waar je over praat, zeg dan niets.
Regels? Regels genoeg in huis! Medelijden? Juist ik heb nooit medelijden met haar gehad! Dus waar heb jij het over en waar haal je die onzin vandaan.

Jammer dat jullie zo'n oordeel hebben, jullie kennen mij absoluut niet. Maar zoals gewoonlijk hebben de meeste hier al een oordeel klaar. Jammer, want Petra, Claire en Tess, Noortje en anderen hebben aardige tips gegeven waar ik hun dankbaar voor ben. En dat heb ik nu al meerder keren gezegd, hoe vaak moet ik dat nog herhalen wil dat gelezen worden?

In plaats van te vragen of ik dit of dat doe of wat dan ook, wordt er gelijk maar aangenomen dat............Je mag het heus wel vragen hoor!

En Chris, de DAP voor DJ heeft niets met dit hele geval te maken, vandaar. Dus de zoekfunctie was een tip, meer niet.

honden page profiel riannerianne

honden foto van rianne

succes!De zin,optillen mag van haar niet,zegt voldoende.
Was een goed bedoeld advies(geen oordeel) dus doe ermee wat je wilt.

honden page profiel DD

honden foto van D

Dan zegt het mij wat anders dan jou, maar goed............ieder zijn eigen inzicht. en jij bent hier niet en ik wel. En daar ligt het verschil.
Toch bedankt voor je berichtje.

honden page profiel riannerianne

honden foto van rianne

Je vraagt toch advies,dan hoef je niet vijandig te reageren als je een advies krijgt.
En idd,jij bent er wel en ik niet,dus mijn conclusie is gebaseerd op jouw schrijven.
Graag gedaan.

honden page profiel Tineke van EsTineke van Es

honden foto van Tineke van Es

" Ik dacht dat jij dat wel kon weten, waarom die zo blaft.
Want op je profiel staat namelijk, dat je in staat ben om te communiceren met de dieren.
"


Proest giechel grinnik...
Inderdaad; zelfs met overleden mensen/dieren, geweldig! ;-)
Maarreh.... niet echt reclame voor je business a la Derek O. als je met alle dieren en doden kan praten behalve met je eigen hond.
Nou ja, als je er lekker van kan leven en mensen zijn zo goedgelovig waarom ook niet?
Je dwingt ze niet neem ik aan. Slaap je wel goed als je met een volle portemonnee je bed instapt na zo'n oncontroleerbare cold-reading? Dat is zelfs bij mensen een makkie, een hond kan je niet in de rede vallen en zeggen hoho, dat klopt niet, mensen nog wel al al is het kinderlijk simpel om mensen te doen geloven dat je dingen ziet zoals kinderen ademloos naar de keizer zonder kleren luisteren. Ik hoop dat ze nog steeds leren dat zoiets een SPROOKJE is, net als Rasta Rostelli, Hans Kazan, Jomanda met haar ingestraalde water voor een vet bedrag, ach........
Ik zeg KARMA, dat bestaat zeker weten, let maar op; iedereen krijgt vroeg of laat zijn trekken thuis.
Je bent in ieder geval door de mand gevallen door zelf te vertellen dat je geen flauw idee heeft waarom een dier doet wat hij doet, zelfs je eigen hond niet...
Ik zou een andere intilligentia zoeken, liefst met glazen bol en zwarte krullen, dat zijn de echte!
Voor wie hier geld aan uitgeeft: niet doen, je hond heeft meer aan een kong, aandacht en dat laatste kost niets!
Voor wie hier heilig in gelooft: trustuh... ;-)

p.s. nog een regeltje van deze heldervoelende/ziende/wetende: Vanavond weer les, wie weet morgen weer stil
wie weet????????? kan je hond je zelfs dát niet even vertellen?? O-) Voor 45,- euries vertel ik het je wel, en bedenk het is geen wetenschap, ik kan er ook weleens naast zitten net als jij. Maar je zei wie weet, nou ik weet! neem gerust kontakt op in een p.b.tje geef ik je meteen mijn bank- en tel.nr. (ik kan het vanuit huis, op afstand jwt) ;-) o ja eerste consult inclusief een rondje aura-schilderen en droomduiding iets duurder, 145,- maar dan weet je ook meteen veel meer en bent een stuk wijzer O-) (geworden)

honden page profiel Tineke van EsTineke van Es

honden foto van Tineke van Es

" Ik had weleens van Mieke gehoord; ben nu even op haar website geweest. Ook hier verbaast het mij weer dat men zoveel geld durft te vragen voor een foto reading. Het zal wel aan mij liggen, maar de meeste zijn zo commercieel (geldbelust) bezig. Maar goed, dat is een hele ander discussie.

Ik weet verder niet veel die de foto van Sophietje kunnen readen. Nee, ik moet het anders zeggen, ik vertrouw niet veel "mediums" die de foto van Sophietje kunnen lezen. Het is inderdaad heel moeilijk om het zelf te doen; ik heb dat eerder hierboven al uitgelegd. Het is "eigen' en dat werkt gewoon niet.

"


Look who's talking.... tsjonge je durft wel dame, dit grenst aan oplichting en je belasterd je eigen soort, smaad zelfs als je namen gaat noemen. Mieke hoort ook van jouw berichtjes binnenkort met een advies wat ze hieraan kan doen van mij erbij, gratis en voor niks. Schaam je!

honden page profiel Tineke van EsTineke van Es

honden foto van Tineke van Es

" Waarom heeft DJ een dap-band gehad?
"


Dat kan de hond zelf niet vertellen, zelf word ze woest als iemand een kritische vraag stelt dus dat heeft geen zin zoals je ziet.
Mijn idee: ze heeft tijdens een seance met een dap-band lopen rommelen maar eenmaal uit haar trance is ze alleszzzzzz vergeten wat er haar is geopenbaard tijdens de sessie.

Ze is tenslotte behalve medium ook hondentrainer op hoog niveau, sneu dat ze nergens aan het werk kan met haar ziekte's, zou het dan toch waar zijn wat John Lennon zong: Instant Karma is gonna get YOU, better get yourself together darling.... :-D
Ach ook wel lachen toch, al word je soms wel moe van die mensen en begrijp ik niet waarom ze hier gratis mogen adverteren. Ga ik eens vragen! Hondenforum????

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Uhm Tineke niet om het een of ander maar jij mag ook wel eens in de spiegel kijken want hoe je praat tegen iemand die je niet kent slaat ook nergens op.
Of ze nou wel of niet de boel belazerd of wel of niet honden kan lezen of weet ik wat is niet aan mij om daar over te oordelen en ook niet aan jou.
Als je het er al niet mee eens bent kan je dat wel op een andere manier neerzetten ipv zo tegen iemand te keer te gaan.

honden page profiel Tineke van EsTineke van Es

honden foto van Tineke van Es

" Uhm Tineke niet om het een of ander maar jij mag ook wel eens in de spiegel kijken want hoe je praat tegen iemand die je niet kent slaat ook nergens op.
Of ze nou wel of niet de boel belazerd of wel of niet honden kan lezen of weet ik wat is niet aan mij om daar over te oordelen en ook niet aan jou.
Als je het er al niet mee eens bent kan je dat wel op een andere manier neerzetten ipv zo tegen iemand te keer te gaan. "


Zo lees eens even hoe mw tekeergaat tegen mensen die het niet met haar eens zijn, kom op zeg, zoals ik al zei karma bestaat, je word behandeld zoals je jezelf gedraagd en het is een tokkie niet normaal dus kan ze tokkie-commentaar terugkrijgen ook.
Btw ben jij haar lijfwacht of zo? Volgens mij kan ze prima zelf antwoorden. Nou ja prima, grote bekken geven, intimideren, katten enz enz.
En ik word woest van dat soort die mensen hun laatste euries uit hun zak plukken met onzinverhalen, ook mijn goed recht. En ze is wel zo sluw om hier mensen te ronselen die met hun handen in het haar zitten vaak, walgelijk vind ik dat en ik ben niet de enige...
En smaad is strafbaar wist je dat? Je mag niet zomaar roepen dat een ander veel te veel geld vraagt voor gebakken lucht die je zelf ook verkoopt. Ik ben echt niet bang voor zo'n troel en daag haar bij deze uit om eens een babbeltje met mijn oma te komen maken aan gene zijde, ben benieuwd!
Heb mijn oma nauwelijks gekend, mijn ouders ook niet dus als ze me wat meer info wil geven graag!

honden page profiel Tineke van EsTineke van Es

honden foto van Tineke van Es

" Dan ga ik er maar eens serieus op in.
Op elke vraag heb ik antwoorden gegeven, ik blijf absoluut niet vaag. Zelfs de indeling van mijn dagen heb ik gegeven. Dus wat jij nog meer wilt weten, zeg het eens.
Tenzij je graag mijn hele leven wilt weten. En laat dat nu net iets zijn wat ik hier absoluut niet wil delen. Zeker niet als er beschuldigen/berichten komen van leden die dus nergens op slaan.

Mocht je werkelijk vinden dat er nog onbeantwoorde vragen zijn, dan hoor ik deze graag en zal ik eens kijken of ik die nog kan beantwoorden.
En mocht je niet duidelijk gelezen hebben Doowey, dan zal ik even mijzelf citeren:


Heb dus wel degelijk in de spiegel gekeken.

En ik moet zeggen, voor mijn 50 jaar zie ik er nog goed uit! ;-)

Zullen we nu gewoon weer ontopic gaan? Of zal ik besluiten dat deze topic dicht kan omdat er leden zijn die mij gaan veroordelen. Iets waar mijn honden dus niets aan hebben. Er zullen altijd leden zijn hier op dit forum die het een en ander willen verpesten. Toch jammer, want we zijn hier om elkaar te helpen. Maar dan niet van de wal in de sloot. Maar gewoon, zoals je je familie of je buren helpt. Tenzij je dat niet doet natuurlijk.

Een bedankje aan de leden die mij wel willen helpen met bruikbare tips en andere zaken, geef ik bij deze graag.

"


Graag gedaan!! Als je nog meer reclame wil moet je me even een pb sturen ivm een docu over huisdieren (zou over de dierenpolitie gaan en hun werk; word ws door de a.s. opheffing van de dierenpolitie wat algemener) een aflevering trainers met speciale methoden, hondenfluisteraars e.d. hebben we gisteren besproken, handelaars, hondenforums alles komt aan bod dus als je de wereld versteld wil doen staan met een gesprek met een dode hond en baas die jij niet kent en waar geen onzin verteld word maar jij werkelijk kunt vertellen waar de hond sliep, waar hij bang voor was enz enz, graag! We hebben er nog geeneen gevonden. Geeneen die mee wil werken moet ik zeggen... tsja... gold ook voor de broodfokkers en trawanten en dat snap ik wel eigenlijk.
Die broodfokkers hadden trouwens allen een fake-profiel hier, makkelijk meelezen en als je betrapt word meteen je ads weghalen, al een keer gezien hier al weet ik ff niet meer welk topic maar goed.
Hoor ik je? Groetjes Tineke

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^***

honden foto van ***^Noortje^***

Jeetje wat een venijn over en weer!! Lekker respectvol!

Daar is de hond in kwestie echt mee gebaat :'(

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

"

Zo lees eens even hoe mw tekeergaat tegen mensen die het niet met haar eens zijn, kom op zeg, zoals ik al zei karma bestaat, je word behandeld zoals je jezelf gedraagd en het is een tokkie niet normaal dus kan ze tokkie-commentaar terugkrijgen ook.
Btw ben jij haar lijfwacht of zo? Volgens mij kan ze prima zelf antwoorden. Nou ja prima, grote bekken geven, intimideren, katten enz enz.
En ik word woest van dat soort die mensen hun laatste euries uit hun zak plukken met onzinverhalen, ook mijn goed recht. "


Ze zei ten eerste niks tegen jou.
Ten tweede kom je net kijken dus snap niet waar die grote mond van jou vandaan moet komen.
Ik ben idd haar lijfwacht/ bodyguard/ politieagent etc nou goed.
Echt vrouw doe eens ff normaal of ga anders op een ander forum lopen gallen.
Als iets je niet bevalt reageer je niet maar hoe je nu doet slaat echt nergens op.
Moeilijk hoor gewoon advies geven ipv alleen maar commentaar op iemand ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Blaffen en blaffen en blaffen ......" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 4 12 34
Volgende forumvraag: rashonden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^