american stafford pup 6 maanden? 10 kg...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

ik laat hem vrij kiezen hij mag rusten wanneer hij wil en spelen wanneer die wilt. Ik heb de moederhond niet gezien zoals ik al eerder zei heeft de fokker volgens zijn woord de puppies overgekocht, van wie weet ik niet. en als jullie echt denken dat ik 1000 euro betaald hebt voor een hond zonder stamboom, boeit me niet, de hond is perfect in orde, alle vaccins etc en check up gehad van een goeie dierenarts met veel ervaring ... hij heeft elke dag sociaal contact met andere honden buiten de onderdanige teefjes dan. hij is perfect in orde, hij lijkt me enkel nog geen 6 maand hij heeft nog een paar melktanden zelfs en das al waar ik om vroeg... als jullie denken dat dit broodfok is, mij goed. maar ik zie geen verschil tussen stamboom hond en hond ook al is het een kruising. Boeit me echt niet. En de teef was volgens mij niet loops, als hij een loopse teef ziet merk je da wel en word die zelfs agressief omdat hij zen zin niet krijgt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "american stafford pup 6 maanden? 10 kg..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

" Weer een typisch geval van broodfok. Jammer, heel erg jammer.
Blijf maar lekker ontkennen hoor, daar help je die arme pups en de moederhond mee! ;-) "
Ik denk echt dat jij totaal niet weet waar je het over hebt, met je stamboom hond... hoe voelt dat nu? grote mond opzetten... omdat je meer geld uitgeeft voor je hond? mooie competitie de jouwe is "raszuiver" dan? en al de rest mag wegrotten in dierenasielen? en al de "onzuivere" puppies in "erkende fokkerijen" mogen doodgaan als ze niet verkocht geraken? mooi zo... jij bent een echte dierenliefhebber.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

OMGANG OP HET FORUM

HP stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem daarom ook gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden.

In je emotie kun je soms iets te fel overkomen, een verkeerde aanname doen of te scherp oordelen. Dit kun je voorkomen door de tijd te nemen om je mening goed te forumleren en eerst je bericht nog eens goed door te lezen voordat je op de reageerknop drukt. Stel eerst eens een vraag voordat je meteen je oordeel geeft.

Afbranden draagt niet bij aan een goed gesprek en jaagt mensen weg. Dat laatste willen we graag voorkomen omdat het doel is om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen.

Wij zetten waar nodig een moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren, maar stimuleren ook dat leden elkaar hier netjes op wijzen.

Samen maken we de sfeer en de kwaliteit van het forum!

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

Onzuiver of raszuiver is totaal niet aan de orde, besef je wel waar je aan mee hebt gewerkt? Moederhond niet gezien, fokker heeft ze van iemand gekocht om ze vervolgens weer door te verkopen..Gaat er nog steeds geen lichtje branden? Je hebt meegewerkt aan een vorm van dierenmishandeling, de moederhond word hoogstwaarschijnlijk iedere loopsheid drachtig gemaakt, zodat zij weer pups kan leveren zodat die verkocht kunnen worden. Ze zijn niets meer dan fokmachines, walgelijk.

En of je nu 50 euro of 1000 euro er voor hebt betaald, doet er niet toe. Als je een stamboomhond koopt gaat het er om dat vader en moeder testen hebben ondergaan voor erfelijke afwijkingen, iets wat bij de Stafford ook zeker niet onbelangrijk is. Maar goed, waarschijnlijk wist je dat niet, anders had je daar wel voor gekozen;-)

Om terug te komen op je laatste antwoord, een puppy heeft veel rust nodig op een dag. Weet je ongeveer hoeveel uur hij op een dag slaapt? Te weinig rust kan namelijk zorgen voor overprikkeling, wat zich weer kan uiten met rij gedrag of happen.

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

" Onzuiver of raszuiver is totaal niet aan de orde, besef je wel waar je aan mee hebt gewerkt? Moederhond niet gezien, fokker heeft ze van iemand gekocht om ze vervolgens weer door te verkopen..Gaat er nog steeds geen lichtje branden? Je hebt meegewerkt aan een vorm van dierenmishandeling, de moederhond word hoogstwaarschijnlijk iedere loopsheid drachtig gemaakt, zodat zij weer pups kan leveren zodat die verkocht kunnen worden. Ze zijn niets meer dan fokmachines, walgelijk.

En of je nu 50 euro of 1000 euro er voor hebt betaald, doet er niet toe. Als je een stamboomhond koopt gaat het er om dat vader en moeder testen hebben ondergaan voor erfelijke afwijkingen, iets wat bij de Stafford ook zeker niet onbelangrijk is. Maar goed, waarschijnlijk wist je dat niet, anders had je daar wel voor gekozen;-)

Om terug te komen op je laatste antwoord, een puppy heeft veel rust nodig op een dag. Weet je ongeveer hoeveel uur hij op een dag slaapt? Te weinig rust kan namelijk zorgen voor overprikkeling, wat zich weer kan uiten met rij gedrag of happen. "
mijn moeder is lid van de dierenbescherming geweest en heeft nu haar eigen dierenasiel, als puppies uit fokkerijen, erkend of niet, met stamboom of niet te oud worden voor verkoop wat denk jij dat er met die puppies gebeuren dan? en denk je dan met stamboom dat ze wel goed zijn voor de ouders? dat hangt af van fokker tot fokker... mijn moeder heeft ooit een geval gehad met een erkende fokker met stamboom en alle zever gehad, de fokker had al zen honden puppies en ouders vergiftigd en zo vermeld dat "parvo"? denk ik toch de doodsoorzaak was voor enkel en alleen terugbetaald te worden van zijn verzekering! het gebeurt en het blijft gebeuren... fokken stopt niet men moeder belt constant voor meer controles te doen bij fokkerijen... maar je kunt ze niet sluiten en wat denk je dat er met al de kweekteven en dekreuen gebeurt als ze te oud worden? men moeder probeert zo veel mogelijk van die honden te redden voornamelijk de ouders dan de meeste puppies kunnen nog in zo veel asielen terecht maar niemand neemt de ouders en in ons asiel zitten enkel ma oude dekreuen en kweekteven. Ik heb voor een keer de kans genomen om een junior te nemen omdat het me verstandiger leek bij dit ras... zoals ik het bezie uiteindelijk, een leven gered. en idd het is erg voor de ouders.. maar hoeveel heb jij er dan al geadopteert? als ik vriendelijk mag vragen toch.
En voor de moment zou ik toch denken dat hij zeker toch een 14 uur slaapt per dag en buiten dat ligt hij vaakt gewoon te rusten, ik weet dat puppies rust nodig hebben maar normaal zijn ze toch beetje hyper. We hebben een maltezer pupje van 10 weken met meer energie op het asiel zodus :-) misschien door zen groei of het is gewoon een luie hond?

honden page profiel Peer de HeerPeer de Heer

honden foto van Peer de Heer

Ha Kevin,

Om even terug te komen op je beginvraag in dit topic... Ik weet niet of 11 kilo te licht voor een stafford pup. Zoals al gezegd is verschillen staffies redelijk in lengte en gewicht. Als ik zo naar je filmpje kijk zie ik in ieder geval een MOOIE hond die een glimmende vacht heeft en er absoluut niet te dun uitziet.

Wel zie ik idd dat de pup aan het einde een poging waagt te starten met rijden maar dat zet hij niet door. Of het nou overprikkeling of gewoon gedrag is wat hoort bij opgroeien maakt volgens mij niet uit. Aan al je verhalen merk ik iig dat je om je hond geeft en dat lijkt me het belangrijkst van allemaal!!

Of je hond van een broddfokker komt is iets wat voor het karacter van de hond wel belangrijk kan zijn. Maar als hij een goede opvoeding en socialisatie krijgt (wat hij al krijgt geef je aan) komt dat vast goed. Natuurlijk is het belangrijk dat zelfs honden van een broodfokker een goed onderkomen krijgen en dat er plekken zijn waar de fokteven en dekreuen terecht kunnen. Ik zeg: Ode aan je moeder dat ze zich zo inzet. Ik denk ook niet dat je je erg aangevallen moet voelen omdat je er een goede gedachte op na lijkt te houden. Maar realiseer je wel dat je door het kopen van een hond bij een (waarschijnlijk) broodfokker deze fokkers wel in stand houdt en dus geen oplossing of verbetering is voor de honden die vaak in erg slechte omstandigheden leven.

Ik wens jou en je schatje erg veel plezier, geluk en gezondheid toe! Maak er wat moois van!!! ;-)

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

super goed van je moeder dat zij zich er zo voor inzet!!!

en de ene stamboomfokker is de andere niet... vergis je daarin niet... vandaar dat wij hier op HP zo streng zijn qua welke fokkers wel, en welke fokkers niet door HP goedgekeurd worden :-)

Het probleem bij veel pups is dat ze zelf nog niet doorhebben wanneer ze toch echt moeten slapen... en dan is het aan de eigenaar om verplichte rust in te stellen.. jij zegt dat je pup 14 uur slaapt... ok... maar de gemiddelde pup heeft 18uur volledige rust per etmaal nodig om alles te verwerken wat ie in zijn wakkere uurtjes meemaakt... dat kan dus heel goed een verklaring zijn voor het rijgedrag... want rijgedrag op deze leeftijd is vaak een uiting van overprikkeling...

mijn advies is daarom... probeer die 18 uur aan te houden, samen met 1 uur wakker overdag is daarna 2 uur verplichte rust :-)

Om even terug te komen op jou vraag in je openingspost.... is je pup te licht?

Dat is vanaf een beeldscherm onmogelijk te zeggen. Zeker als er geen stamboom is omdat dan niet met zekerheid te zeggen is of jou hond binnen de normale groeicurve van een raszuivere Am Staff valt. Het beste is om je pup goed te bekijken en voelen... de ribben moet je absoluut niet zien, maar wel eenvoudig kunnen voelen met een klein beetje druk... zie je de ribben... dan moet je echt bij gaan voeren...

Ook wil ik je nog even het volgende meegeven... wellicht weet je het al maar ik zeg het toch nog eventjes...gezien het toch redelijk onbekende verleden van je pup is de kans groot dat deze in de eerste fase van zijn leven niet helemaal goed is gesocialiseerd... aan jou nu de taak om daar mee aan de slag te gaan... wil je uiteindelijk een lieve stabiele huishond hebben dan moet je er echt mee aan de slag gaan.... je volgt al trainingen als ik het goed begrijp.. super.... maar ook daarbuiten zul je extra aandacht aan je hond moeten besteden... een leuk en informatief boekje om te lezen is "kalmerende signalen" van Turid Rugaas... niet om zelf meteen hondentaal te gaan spreken, maar wel om de reacties van je hond beter te kunnen begrijpen en inschatten....

ik hoop dat je hier iets aan hebt :-) Veel succes!!

merel (Gast)

ten eerste zou ik zeggen een supper mooie schattige hond ,

nou een goede brok merk wou ik zeggen , euro premium , of nog beter vers vlees , kun je tegenwoordig overal kopen en kost denk ik een euro of 2 voor een kilo ,

ik denk niet dat jou hond een volbloed is , , meschien kruising met een of andere soor terrier ,


tis niet omdat hij zielig lijkt dat je bijtgedrag moet stimuleren , in tegen deel , je wou tog niet willen dat je terug thuis komt en ziet je ganse kamer opgefret bij manier vn spreken .
veel geluk met je hondje en negatieve reacties gewoon negeren , komt wel vaker voor op dit forum ;-)



merel (Gast)

aanrijden kan overprikkeld gedrag zijn , , castreeren is geen oplossing

honden page profiel CabasjaCabasjagoedgekeurde fokker

honden foto van Cabasja

" en al de rest mag wegrotten in dierenasielen? "


Van jou volgens mij dus ook O-)
Jij koopt gewoon een hondje uit een broodfok waar de miss 3 van zijn nest genootjes zijn overleden tijdens de reis hier heen.
En de moederhond nu al weer pups heeft.
Nee je kunt je eigen echt niet goed praten....en als het voor het geld is...nou het asiel was zeker nog goedkoper dan jou hond uit de broodfok!!
hoe meer vraag hoe meer aanbod...en zo is het...dus jij koopt en er komen meer en meer pups.
niemand koopt dan zal er geen pups gefokt gaan worden.

Ik snap niet dat je kunt leven met de gedachten wat er allemaal is gebeurd en nu nog gebeurd met de moederhond en de nestgenootjes....

honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word

honden foto van Love is a four-legged word

" Ik denk echt dat jij totaal niet weet waar je het over hebt, met je stamboom hond... hoe voelt dat nu? grote mond opzetten... omdat je meer geld uitgeeft voor je hond? mooie competitie de jouwe is "raszuiver" dan? en al de rest mag wegrotten in dierenasielen? en al de "onzuivere" puppies in "erkende fokkerijen" mogen doodgaan als ze niet verkocht geraken? mooi zo... jij bent een echte dierenliefhebber. "


Wat een kinderachtige en respectloze reactie. Dit zegt meer over jou dan over mij.
Waar heb ik het over het feit raszuiver zijn of niet? Waar heb ik het over de prijs van een hond? Waar heb ik het over het weg laten rotten van stamboomloze honden? (ik werkte zelf in het dierenasiel nota bene!) Nergens.

Het gaat mij om het feit dat jij meegewerkt hebt aan dierenmishandeling. Broodfok. Puppies en met name de moederhonden die compleet verwaarloosd worden in een wereld waarin alles draait om geld. Liefde, zorg en socialisatie ontvangen ze niet hoor. Geld moeten ze opleveren. Daar draait het allemaal om in de broodfok. Niets meer en niets minder. Dat er nog mensen zijn die daar intrappen vind ik om te janken.
Nee, kruisingen of onraszuivere honden zijn in mijn ogen zeker niet minder, ook zij verdienen en goed huis, maar niet afkomstig van de broodfok. Als jij een hond koopt van zo'n malafide fokker, koopt hij weer tien (zieke) nieuwe pups in uit het oostblok om te verkopen. Zo blijft het draaien en komt er nooit een einde aan. Als niemand meer zou kopen van deze walgelijke handelaren, wat gebeurd er dan? Juist, dan kunnen ze de tent sluiten. Maar nee hoor, mensen zoals jij blijven vooral lekker pups kopen van hen zodat hun portemonnee gevuld blijft.

Jij ziet toch ook wel dat je opgelicht bent? Ik kan niet begrijpen dat je mij dan begint aan te vallen omdat ik oprecht medelijden heb met de arme moederhond die ergens ligt weg te rotten in haar eigen poep en pies in een afgelegen schuur wachtend totdat ze afgemaakt wordt na tientallen nesten te hebben geworpen haar hele leven lang, en de andere pups die duizenden kilometers moeten reizen (waarbij er velen sterven) en hoogstwaarschijnlijk allerlei erfelijke afwijkingen bij zich dragen. Ik wordt hier enorm verdrietig van en kan hier heel slecht tegen. Ik heb namelijk wel degelijk hart voor dieren en zou nooit of te nimmer meewerken aan dierenleed. ;-)

Onder een goede fokker versta ik een fokker die hart heeft voor zijn ras, de ouderdieren altijd volledig laat testen op erfelijke aandoeningen, de pups goed socialiseert en goede informatie geeft, en vooral niet liegt om maar geld in het laatje te krijgen. Een fokker die zowel de ouderdieren als de pups met alle zorg en liefde behandelt, en niet eentje die lekker goedkoop (zieke) pups opkoopt uit erbarmelijke omstandigheden om ze vervolgens voor veel meer geld te verkopen.

Een stamboomhond is absoluut niet per definitie 'goed'. Er komt zoveel meer kijken bij de gezondheid van de hond. Daarvan is het testen op erfelijke ziekten een belangrijke.

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

"

Van jou volgens mij dus ook O-)
Jij koopt gewoon een hondje uit een broodfok waar de miss 3 van zijn nest genootjes zijn overleden tijdens de reis hier heen.
En de moederhond nu al weer pups heeft.
Nee je kunt je eigen echt niet goed praten....en als het voor het geld is...nou het asiel was zeker nog goedkoper dan jou hond uit de broodfok!!
hoe meer vraag hoe meer aanbod...en zo is het...dus jij koopt en er komen meer en meer pups.
niemand koopt dan zal er geen pups gefokt gaan worden.

Ik snap niet dat je kunt leven met de gedachten wat er allemaal is gebeurd en nu nog gebeurd met de moederhond en de nestgenootjes.... "
Beste, zoals ik al eerder probeerde te vermelden. de pup was gratis, hij kwam samen met een paar afgedankte kweekteven die WIJ het DIERENASIEL hebben opgevangen en waarvan nu al eentje geplaatst is ZELFS! ik geef eerlijk toe. ik heb de verleiding niet kunnen weerstaan en heb voor de pup gekozen, heb nl al heel lang een stafford gewilt en ik ben een dogfan ik hou van bulldogjes, pitbulls etc. Dit is dus in mijn gezin de 8ste hond die wij hebben en de eerste "niet-sukkelaar" sorry dat ik onmenselijk ben (ow jaa wist je dat een euthanisatie spuit ongeveer 40-50 euro kost? en dat zelfs fokkers daar te gierig voor zijn? wij halen wekelijks honden van fokkers. erkend of niet maar wij redden er ten minste een paar en jij met je stamboomhond? voor dat zelfde geld had je 10 asielhonden kunnen redden maar nee ik wil raszuiver en gezond karakter bla bla bla en wanneer die op je mat pist breng je hem naar het asiel zeker? en maw ik heb een asielhond genomen, hij was aan ons geschonken wegens, leeftijd, littekens, weinig vraag in het algemeen naar stafford en de fokker dacht dat zen achterpoten misgroeit waren, en dat leek ons ook zo in het begin maar nu die wat bijgekomen is niet meer dus hou gwn je bek seut.

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

iedereen bedankt voor de tips, was een beejte bezorgt en heb me laten informeren over die dwerggroei zou best kunnen zegt men moeder maar dan blijft die gwn wat kleiner he, boeiend? ik vind van niet hij is ontzettend lief en mooi. Hij zal een goed maatje worden van me!

groetjes, kevin en romer. :-D

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

" liegt om maar geld in het laatje te krijgen. Een fokker die zowel de ouderdieren als de pups met alle zorg en liefde behandelt, en niet eentje die lekker goedkoop (zieke) pups opkoopt uit erbarmelijke omstandigheden om ze vervolgens voor veel meer geld te verkopen.

Een stamboomhond is absoluut niet per definitie 'goed'. Er komt zoveel meer kijken bij de gezondheid van de hond. Daarvan is het testen op erfelijke ziekten een belangrijke. "
zucht, lees laatste comment en opgelicht of niet? als een mens een hond koopt om die hond gelukkig te maken eender bij wie? is die mens dan slecht dan ook al is die onwetend? DAN MOET JE HEM NIET ZO AFSNAUWEN MAAR RUSTIG INFORMEREN MSS? Mvg kevin en romer!

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Zo dan kan je niet even respectvol praten kevin?
Je laatste zin is echt niet normaal en getuigd van geen respect naar andere mensen met een andere mening.

Afijn hoe je het ook went of keert je bent pas goed bezig als je een hond uit het asiel haalt of deze van een broodfokker komt of niet.
Echter haal je bij een broodfokker ben je gewoon niet goed bezig.
Ik wil een hond waarvan ik weet hoe zijn gestel in elkaar zit en weet wie zijn ouders zijn, weet wat de erfelijkheden zijn etc.
Dat weet je niet van een asielhond.
Dat mensen asielhonden in huis nemen is helemaal top, ook ik kijk en keek er wel eens maar had een bepaald ras in gedachten en die zat er niet als pup op dat moment.

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

" zucht, lees laatste comment en opgelicht of niet? als een mens een hond koopt om die hond gelukkig te maken eender bij wie? is die mens dan slecht dan ook al is die onwetend? DAN MOET JE HEM NIET ZO AFSNAUWEN MAAR RUSTIG INFORMEREN MSS? Mvg kevin en romer! "
ik zie honden graag, ik durf zels zegge meer als u! dus beschuldigt worden van dierenmishandeling kan me kwaad maken, sorry voor mijn reactie misschien was het allemaal een misverstand (hoop ik).

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

" Zo dan kan je niet even respectvol praten kevin?
Je laatste zin is echt niet normaal en getuigd van geen respect naar andere mensen met een andere mening.

Afijn hoe je het ook went of keert je bent pas goed bezig als je een hond uit het asiel haalt of deze van een broodfokker komt of niet.
Echter haal je bij een broodfokker ben je gewoon niet goed bezig.
Ik wil een hond waarvan ik weet hoe zijn gestel in elkaar zit en weet wie zijn ouders zijn, weet wat de erfelijkheden zijn etc.
Dat weet je niet van een asielhond.
Dat mensen asielhonden in huis nemen is helemaal top, ook ik kijk en keek er wel eens maar had een bepaald ras in gedachten en die zat er niet als pup op dat moment. "
sorry maar voor mensen als u heb ik geen respect, ik hoef niets te weten van een hond zijn verleden, achtergrond, gestalte of ras uiteindelijk was de eerste hond een wolf en basta. Weet jij dan wie je toverovergrootvader was dan? misschien was hij een vikking en heeft die zen afstammelingen gemaakt door verkrachting en bruut geweld? wil jij dan nog wel leven? ik wel hoor wat kan ik daar dan aan doen? en wat kan die hond eraan doen? ik zal nooit geld geven aan een fokker. heb ik nooit gedaan ook niet, en wij proberen niets anders dan zon mensen te boycotten met inspecties en controles. Mvg kevin en romer.

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

" Zo dan kan je niet even respectvol praten kevin?
Je laatste zin is echt niet normaal en getuigd van geen respect naar andere mensen met een andere mening.

Afijn hoe je het ook went of keert je bent pas goed bezig als je een hond uit het asiel haalt of deze van een broodfokker komt of niet.
Echter haal je bij een broodfokker ben je gewoon niet goed bezig.
Ik wil een hond waarvan ik weet hoe zijn gestel in elkaar zit en weet wie zijn ouders zijn, weet wat de erfelijkheden zijn etc.
Dat weet je niet van een asielhond.
Dat mensen asielhonden in huis nemen is helemaal top, ook ik kijk en keek er wel eens maar had een bepaald ras in gedachten en die zat er niet als pup op dat moment. "
sorry maar voor mensen als u heb ik geen respect, ik hoef niets te weten van een hond zijn verleden, achtergrond, gestalte of ras uiteindelijk was de eerste hond een wolf en basta. Weet jij dan wie je toverovergrootvader was dan? misschien was hij een vikking en heeft die zen afstammelingen gemaakt door verkrachting en bruut geweld? wil jij dan nog wel leven? ik wel hoor wat kan ik daar dan aan doen? en wat kan die hond eraan doen? ik zal nooit geld geven aan een fokker. heb ik nooit gedaan ook niet, en wij proberen niets anders dan zon mensen te boycotten met inspecties en controles. Mvg kevin en romer.

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta

honden foto van Erika & Jetta

sorry maar nu volg ik ff niet meer (ik lees dit toppic in stilte mee)

in je eerste post zeg je dat je de hond hebt gekocht, een paar posts later zeg je dat je hem "goedkoper" hebt gekregen omdat er iets was met zijn oren enz, nog een post later zeg je dat je hem niet had gekocht als hij zijn prijs niet waard was geweest, en dan nog wat later dat je hem voor "een eerlijke prijs" hebt gekregen.

En dan daarnet zit je Cabasja af te snauwen omdat zij niet begreep dat je de pup GRATIS hebt gekregen, dat is wel heel wat anders dan wat je daarvoor vertelde. Ik begon net wat respect voor je te krijgen omdat je moeder zo met afgedankte fokdieren bezig is, maar je moet niet beginnen liegen he.

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

" sorry maar nu volg ik ff niet meer (ik lees dit toppic in stilte mee)

in je eerste post zeg je dat je de hond hebt gekocht, een paar posts later zeg je dat je hem "goedkoper" hebt gekregen omdat er iets was met zijn oren enz, nog een post later zeg je dat je hem niet had gekocht als hij zijn prijs niet waard was geweest, en dan nog wat later dat je hem voor "een eerlijke prijs" hebt gekregen.

En dan daarnet zit je Cabasja af te snauwen omdat zij niet begreep dat je de pup GRATIS hebt gekregen, dat is wel heel wat anders dan wat je daarvoor vertelde. Ik begon net wat respect voor je te krijgen omdat je moeder zo met afgedankte fokdieren bezig is, maar je moet niet beginnen liegen he. "
gewoon om woorden te besparen misschien? wil je alles weten over mijn leven dan ? ik vroeg enkel om een mening kwa castreren en zijn gewicht meer niet :S jullie beginnen conclussies te maken en ik moet heel de hond zen levensverhaal gaan geven om me te verdedigen en nog eens mijn leven... komop zeg.

honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta

honden foto van Erika & Jetta

volgens mij had je meer woorden bespaard wanneer je meteen "gratis" had gezegd, had je ook een hele discussie bespaard ;-)

de mensen hier maakten terechte conclusies hoor, ik dacht ook aan een broodfokhondje toen ik je eerdere berichten las. Mensen komen hier niet om ruzie met elkaar te maken maar we geven allemaal veel om honden daarom steekt het bij ons als we weer eens lezen dat iemand zo'n hondje heeft aangeschaft, en daarom proberen we die mensen daar ook bewust op te maken, want dat is weer 1 mens meer die weet wat broodfok inhoudt.
Als je moeder een dierenasiel hebt, en je houdt zelf zoveel van dieren, dan begrijp je ons hopenlijk wel.

Nuja ik weet niet meer wat ik er van moet denken, je berichten zijn nogal tegenstrijdig. Je hebt het hondje, je doet er hard je best voor, en dat is wat nu telt.
Nog veel geluk met hem!

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Het verzoek om respectvol te reageren.
We houden het topic in de gaten, als er nog respectloze berichten gepost worden zal het topic worden gesloten!

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

men oprechte excuses, zag het onderscheid niet in tussen erkende fokker en broodfokker want in mijn ogen is elke fokker nu eenmaal een broodfokker, of ze nu goed zijn of niet er zijn genoeg honden en er moeten geen nieuw bij komen maar dat is mijn mening en ik weet dat andere mensen het oneens zijn en daar heb ik echt wel respect voor want ik weet ook dat puppies nu eenmaal makkelijker zijn om op te voeden tegen over een volwassen hond. Mijn excuses dus ook omdat ik loog over hoe ik de pup kreeg, ik wou gewoon niet liggen stoeffen dat ik men pup door het asiel van mijn ouders gratis heb gekregen... en vond ook niet dat dit terzake was of dat ik dit moest doen. plus, hiermee dacht ik slechte feedback te krijgen want ja ik kon de verleiding niet weerstaan voor een pup terwijl er bij ons op het asiel genoeg honden zitten en dat zat mij persoonlijk toch wel dwars want een pup als deze, kruising of niet, binnen de week is hij verkocht... vandaar dat ik zei dat ik hem heb gekocht. Zo dus is het ergens hypocriet van wat ik eerst zeg over fokkers, maar ik zou nooit een pup kopen tenzij die van het asiel is en zelfs daar voel ik me slecht bij... Het zou niet mogen van mijn ouders ook niet, huisregel... wij hebben nooit een puppie geadopteerd tot 2 weken terug, zoals ik al eerder zei kon de verleiding niet weerstaan en heb uiteindelijk toch mijn zin gekregen.

Mvg, kevin

honden page profiel *Boots*Rip* *Boots*Rip*

honden foto van *Boots*Rip*

Ik vind hem wel uit zien als een hond van 6 mnd dat kan wel kloppen hoor.

Die van mij is ook altijd redelijk "klein" geweest nu nog denken mensen dat hij een engelse stafford is maar als je de rasstandaard bekijkt is hij goed zo als hij is 46 cm en 23 kilo

Dus ik zou me daar niet zo druk over maken. En een tijdje goede voeding doet ook al heel veel. ;-)

En het castereren ben ik ook voor het eerst laten uitgroeien en dan kan je hem altijd nog laten helpen.

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Kevin je moet wel eerst leren lezen met je hebt geen respect voor mensen zoals ik wie denk je wel niet wie je bent?
ALS je goed leest zie je dat ik schrijf IK WIL GEEN ASIELHOND omdat ik de achtergrond niet weet en niet dat ik zeg dat een ander geen asielhond moet nemen.
Dus voor je bijdehand gaat lopen doen eerst even goed lezen.
En ja ik weet tot 1845 exact wie mijn voorouders zijn :-) handig namelijk een oom die dat allemaal uitzoekt O-)

honden page profiel kevinkevin

honden foto van kevin

" Kevin je moet wel eerst leren lezen met je hebt geen respect voor mensen zoals ik wie denk je wel niet wie je bent?
ALS je goed leest zie je dat ik schrijf IK WIL GEEN ASIELHOND omdat ik de achtergrond niet weet en niet dat ik zeg dat een ander geen asielhond moet nemen.
Dus voor je bijdehand gaat lopen doen eerst even goed lezen.
En ja ik weet tot 1845 exact wie mijn voorouders zijn :-) handig namelijk een oom die dat allemaal uitzoekt O-) "
1845 das nog nen heleboel niet uitgedokterd hé :-).. wie weet wat allemaal nog hé... maar euh ja dat is jouw keuze, vind het best zielig voor al die asielhondjes waarvan sommigen wrs heel goed in jouw smaak zouden vallen, hebben geen kans gewoon omdat ze hun geschiedenis niet weten. Dus dan maar op bestelling een nieuwe late komen waarvan je dan wel,... de achtergrond van weet. En wat doe je dan met die achtergrond kennis? stoeffe tegen je buurvrouw of collega op het werk? of zie je hiermee dan echt dat de hond jouw perfecte hond zal zijn? je weet direct welk karakter die zal hebben en dergelijke want je kent heel de bloedlijn dus maw zouden we elke crimineel zen familie moeten oppakken want ja komt op hetzelfde neer he ? verbeter me als ik fout ben
Mvg kevin

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Hoe oud ben je Kevin?

honden page profiel Ron van HoutumRon van Houtum

honden foto van Ron van Houtum

"

Staffords worden meestal maar rond de 20-25 kg, dus met 6 maanden 20 kg lijkt me erg veel. Je hebt ook grote staffords (maximal 35 kg). "


Vraagje over welke type stafford heb je het dan met max 20 a 25 kg?

De meeste Staffords engelse of amstaff liggen toch wel hoger gemiddeld

@ kevin
Ik deel de reacties van het niet casteren op jonge leeftijd

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "american stafford pup 6 maanden? 10 kg..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: playtime
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^