Honden Vakantie Andere locatie Peelhoven

Hondenvakanties > Nederland > Noord-Brabant > Peelhoven

Omschrijving Peelhoven

Te huur in Venhorst, Noord Brabant, gelegen in de driehoek Eindhoven-Den Bosch-Nijmegen, het voorhuis van onze woonboerderij,gelegen in de direkte nabijheid van de staatsbossen van St.Anthonis en natuurgebied De Peel. In de omgeving vindt u leuke winkelsteden, interessante musea en volop vertier, zoals attractiepark Toverland, Recreatiepark De Bergen in Wanroy en kinderpark Billybird. Verder een paradijs voor ruiters, menners, wandelaars en fietsers. Kortom voor elk wat wils!!

Indeling woning: Eigen ingang, parkeerplaats (geschikt voor meerdere auto's), grote omheinde tuin, woonkamer (met uitzicht op de paardenwei), grote woonkeuken, 3 ruime slaapkamers (waarvan 2 op de begane grond en 1 zgn. "opkamer"), bijkeuken, badkamer met douche en apart toilet. De woning is volledig ingericht en voorzien van centrale verwarming, u dient alleen lakens, slopen en dekbedovertrekken mee te nemen, maar deze zijn evenals handdoeken en badlakens ter plaatse te huur.

Paardenstalling (8 boxen) en onbeperkt weidegang, ook in de winter, (3 ha.) aan huis beschikbaar. Wij hebben een (verlichte) buitenbak van 30 x 60 meter (voorzien van dressuurspiegels) en een wasplaats.

(Meerdere) honden zijn in het vakantiehuis van harte welkom!

Voor meer informatie http://www.peelhoven.nl

Adres

Vakantiehuis Peelhoven
Peelkensweg 3
5428 NM Venhorst

Website

www.peelhoven.nl

Afbeeldingen

PeelhovenPeelhovenPeelhoven

Honden Vakantie


Spot toevoegen

Wil je zelf ook een adres toevoegen ? Navigeer dan eerst naar de juiste provincie en klik vervolgens op toevoegen !

Vakantie aanpassen

Je kunt deze gegeves verbeteren !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^