'JUMP': Curly-Jump

Curly-Jump - Frisbeeën

Curly-Jump


Deze honden foto is toegevoegd door Angie, Jolie en Sooki

Bekijk meer foto's

Cha cha cha in de lucht zeepbellen vangen met haar as-je-me-nou gezicht haha

'JUMP'

De nieuwe fotowedstrijd is weer online! Het thema deze maand is 'Jump'. Wij vermoeden dat er heel wat hoogvliegers en laagvliegers op dit forum te vinden zijn en we zien ze graag met een big smile op hun snoet in vrije en spontane actiesprong tijdens hun wandeling. Let op! De hond moet 'los' zijn (vrij) en niet hangen aan mensen en/of dingen als flostouwen, rubberen speelringen, takken. Laat de hond ook niet voor de 'leuke' foto van hoogtes afspringen i.v.m. gewrichten. Gebruik daarbij je eigen gezonde verstand. Een leuke foto mag niet ten koste gaan van dierenwelzijn. Daarom gelden dezelfde HP visie en regels als op het forum. Foto's van honden in een setting die niet overeenkomt met de regels van HP en deze wedstrijd worden zonder opgave van reden verwijderd.

Reacties

 • honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau schreef op 09 februari om 23:01:
  Er staat ook; "Gebruik daarbij je eigen gezonde verstand. Een leuke foto mag niet ten koste gaan van dierenwelzijn. Daarom gelden dezelfde HP visie en regels als op het forum. Foto" en aangezien ik deze wedstrijd heb gekozen hoopte ik dus dit soort foto's niet te zien ;)
 • honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef op 09 februari om 19:43:
  @sophie ok, maar ik vraag niet om spring-raad, dus hoeft het nog altijd niet --> fotowedstrijd
 • honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau schreef op 31 januari om 18:19:
  Suzanne wijst enkel op het gevaar van zulke sprongs, ongeacht of je nu aan hondenfrisbee doet of niet - dit soort sprongen zijn gevaarlijk. Ik ben het met haar eens, eerst veilig leren springen (en gooien!) voor je met je hond gaat frisbeeën..
 • honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef op 31 januari om 11:09:
  @Suzanne op deze én de andere commentaar op de andere foto: wij doen niet aan hondenfrisbee en hebben totaal geen ambitie om hondenfrisbee als sport te doen, dit is een fotowedstrijd, geen frisbee-wedstrijd dus dit vind ik totaal onnodige commentaar. Als mijn hond niet goed genoeg springt voor jou dan denk ik dat ik volgens jou gewoon niet meer mag spelen met mijn hond, want ze springt altijd zo. Ok als je dacht dat ik aan hondenfrisbee deed, maar dit was dus gewoon een uitje naar de Lommelse Sahara. Het had even goed een tennisbal kunnen zijn.
 • honden page profiel Baasje van SpaikyBaasje van Spaiky schreef op 30 januari om 18:28:
  Leuke foto!
 • honden page profiel SuzanneSuzanne schreef op 27 januari om 12:22:
  Zelfde als de andere foto, ga alsjeblieft een goede hondenfrisbee gebruiken en leer gooien voor je hond. Frisbee is leuk dit is niet veilig springen ...

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen !

 

Fotowedstrijd

Honden foto's

 • honden foto's
 • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^