'JUMP': Lena's eerste bezoekje aan het strand

Lena's eerste bezoekje aan het strand - Lena heeft drie jaar in asiels en in verwaarloosde toestand geleefd en had nooit gezwommen. Deze foto is genomen op de dag dat ze voor het eerst op het strand was. Die glans in haar ogen zal ik nooit meer vergeten! Lena is nog steeds een overtuigd zeehond.

Lena's eerste bezoekje aan het strand


Deze honden foto is toegevoegd door Marieke Wilschut

Bekijk meer foto's

Cayo in het zwembad Waldo Jump Waterpret

'JUMP'

De nieuwe fotowedstrijd is weer online! Het thema deze maand is 'Jump'. Wij vermoeden dat er heel wat hoogvliegers en laagvliegers op dit forum te vinden zijn en we zien ze graag met een big smile op hun snoet in vrije en spontane actiesprong tijdens hun wandeling. Let op! De hond moet 'los' zijn (vrij) en niet hangen aan mensen en/of dingen als flostouwen, rubberen speelringen, takken. Laat de hond ook niet voor de 'leuke' foto van hoogtes afspringen i.v.m. gewrichten. Gebruik daarbij je eigen gezonde verstand. Een leuke foto mag niet ten koste gaan van dierenwelzijn. Daarom gelden dezelfde HP visie en regels als op het forum. Foto's van honden in een setting die niet overeenkomt met de regels van HP en deze wedstrijd worden zonder opgave van reden verwijderd.

Reacties

Geen reacties gevonden

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen !

 

Fotowedstrijd

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^