Honden foto's van Dobry - pagina 10

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Lola nog in Polen, diversen

honden foto Dreamteam 2010 :-)gemaakt door Wilma
honden foto Lola's collage
honden foto Lola likt haar kefirbeketje uit onder haar collage :-)
honden foto Ilja heeft deze prachtige collage van Lola gemaakt, de zwarte hond tegen de zwarte achtergond maakt een verrasend goed geheel. Ik ben er zo blij mee!!!!
honden foto zomer
honden foto
honden foto Op een warme zaterdag..
honden foto
honden foto Lola ziet een intressante hond. Staart gaat omhoog, oortjes en blik heel geintresseerd. Ze kijkt wel zorgelijk. Wat zal ik doen ernaar toe of maar niet. Voordat ze die beslissing kon nemen heb ik haar afgeleid omdat de andere hond aan de lijn liep.
honden foto Soms heb ik Lola toch wel veel stress  na of tijdens een wandeling, en moet ik even afreageren als het me teveel wordt, en laat ik me maar gewoon vallen, vroeger ging ik dan op mijn zij liggen en reageerde nergens meer op. Nu lig ik en kijk dan zo...soms rol ik ook om alle stress van me af te laten glijden.
honden foto Momo,
honden foto Hier houden we altijd even pauze om pootje te baden, zwemmen doe ik (Lola)natuurlijk niet...ik ben geen vis :-).
honden foto eindelijk zonnig weer
honden foto Tegenlicht :-)
honden foto Lola met Max een kleine spitsmix die met niet veel andere honden samen kan, maar met Lola kan hij het goed vinden.
honden foto Spannend hoor als ik andere honden tegenkom, vroeger rende ik dan snel weg, maarja dat kan je niet blijven doen he. Nu ga ik lekker dicht bij het baasje lopen. Wij gaan dan samen in een boogje om de andere hond heen, dat is veel minder eng voor mij dan recht erop aflopen. Hierboven had ik wel een borstel omdat het zo spannend was, ik draaide me maar weg om deze hond die ik al kende en die in Roemenie zwerfster was te kalmeren. Daarna snuffelden wij een beetje en liepen toen weer verder.
honden foto lekker genieten op een vroege vrijdagmorgen
honden foto mooie wandeling langs de rivier, heel vroeg in de ochtend
honden foto Lola in het parkje om de hoek.
honden foto hmm wat een lekker luchtje
honden foto Lola in de bloemenweide achter ons huis
honden foto Dit is Muka na twee jaar asiel, ze ziet er uit als een oude hond maar ze is pas zes jaar, het valt haar zo zwaar om in een asiel te zijn, ze is er letterlijk ziek van geworden!

Update Muka: 7 juni 2010 is Muka in Polen herplaatst, hopelijk krijgt ze nu eindelijk een leuk leven.
honden foto Dit is Muka in 2007 toen ze net in het asiel in Lodz kwam, wat een mooie indrukwekkende hond was ze nog in die tijd.
honden foto Lola geschilderd door Evelien van het forum, prachtig, de uitdrukking is zo goed getroffen!!
honden foto Nog een hobby van Lola, yoghurbekertjes uitlikken en het papier eromheen in stukjes scheuren.
honden foto Dit is Gampik, hij kwam in 2006 als pupje in het asiel in Lodz, nu is hij er nog steeds.
Hij heeft nog NOOIT lekker op een grasveld gespeeld, nog NOOIT heeft hij met een balletje gespeeld. Heeft nooit een eigen baasje of plekje gehad. 
Toch is deze hond lief voor mensen, bedeld om aandacht en zou zo graag een eigen plekje hebben.
Gampik verbrengt de beste jaren van zijn leven in een asiel, wat zou het fijn zijn als hij ooit nog eens door iemand uitgekozen zou worden en zijn troosteloze leven achter hem kon laten.

Update Gampik. Eindelijk is het zover Gampik krijgt een eigen thuis. In februari 2ß11 gaat Gampik de vrijheid tegemoet!!
honden foto Dit is Speedy, een van de noodgevallen in asiel Pabianice. Speedy is in 2002 geboren en zit vanaf 2005 al in het asiel. 
Speedy is tamelijk achterdochtig, hij komt wel aan het hek als hij geroepen wordt, maar als hij eenmaal buiten is zou hij het liefst weglopen en komt ook niet weer terug.
Zou hij ooit geschikte mensen vinden die hem eindelijk zijn vertrouwen terug geven?
honden foto Dit is Daya, als heel jonge hond kwam ze in het asiel. Haar voorbeentjes stonden toen al in een rare stand. Ondanks de slechte omstandigheden waarin ze zat was Daya altijd een vrolijke hond met stralende ogen. Ze had bijna geen beweging 5 jaren lang. Nu is ze in een pleeggezin opgenomen, eindelijk kon ze het asiel achter zich laten. Helaas bleek dat het lopen haar heel veel pijn deed ze draaide haar been naar buiten,en ze wilde zo graag lopen en rennen deze agiele hond. De DA liet foto's maken van haar benen en de uitslag was schokkend: iemand had haar benen kapotgeschoten!! Rechts is nog een projectiel in haar been te zien! En links is alles scheef aan elkaar gegroeid. Als er niets gedaan wordt zal haar schoudergewricht teveel overbelast worden en ze teveel pijn krijgen, maar de dierenarts heeft goede hoop dat een operatie haar benen weer helemaal goed kan maken en ze weer normaal zonder pijn kan lopen. Het pleeggezin doet er alles aan om zo snel mogelijk het geld bij elkaar te krijgen zodat Daya eindelijk haar beweging kan krijgen die ze zo gemist heeft.
honden foto lange tong :-)
honden foto

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^