Honden foto's van Dobry - pagina 11

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Lola nog in Polen, diversen

honden foto Lola is toch aaibaar :-)
honden foto Goranka, de hond die ik eerst uitgekozen had, ze is geboren in het asiel en was daar het pispaaltje van de andere honden. De littekens in haar gezicht spreken boekdelen. Zij was te getraumatiseerd, was zelfs angstig voor de verzorgers die ze al jaren kende. Tegenwoordig wordt ze opgevangen op een
honden foto Ik wist al snel waar het lekkers vandaan komt :-)
honden foto
honden foto Dit is Elza, haar verhaal is ongelooflijk: toen de vrijwilligster van het asiel begon met haar werk, was daar een lieve hond Elza, hoe lang ze er al zat was niet bekend. 
Niemand toonde ooit belangstelling voor deze zachte lieve hond, jaar na jaar na jaar wachtte ze tevergeefs op een eigen plekje.TIEN!!!!!!!! lange jaren...ze werd ziek, gaf zichzelf op. Begin 2009 vroeg de vrijwilligster of er nou echt niet ergens een plekje voor haar te vinden is. Elza is zo een lieve hond en ze verdiend het gewoon niet om zomaar te sterven op deze vreselijke plek.
Haar noodkreet werd gehoord een lieve familie uit Zwitserland reageerde en wilde haar graag een plekje geven in hun luxe villa. Het afscheid van de vrijwilligster van het asiel was emotioneel, zoals bij elke hond die de vrijheid in gaat, kreeg Elza een spreuk ingefluisterd die haar alle geluk op aarde moet geven.
Nu leeft Elza nog steeds en geniet van haar vrijheid, de liefde die ze krijgt, haar kussens en van alle andere dingen waar ze zo lang op heeft moeten wachten.
Mach s gut Elza, je verdiend het.
honden foto Net een week bij ons
honden foto Bidulka krijgt haar haren weer terug, als gevolg van een verwaarlozing had ze haar meeste haar verloren. Na vele behandelingen door een dierenarts ziet ze er weer bijna uit als een gewone herdershond.
honden foto Dit is Bidulka, ze is acht jaar lang in een kelder opgesloten geweest, zwaar verwaarloosd en ondervoed. Toch kwispelde ze nog toen men haar bevrijdde. 

Ze werd opgelapt door een vrijwilligster van het asiel en mocht ook bij deze vrouw blijven. Het gaat haar eindelijk goed.
honden foto Lola in asiel Myszkow
honden foto Lola nog in Polen
honden foto Lola nog in Polen

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^