Honden foto's van lydia

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel lydialydia. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Hier men geliefd wittekopke Toska....
Voor mij een schat van een woefke, nou ja, elk diertje dat in men leven komen wil, en helaas heeft Toskatje op anderhalf jaar 3 hondenvriendjes moeten zien heengaan ....
Doch ik doe alles voor hem, we gaan nu zelfs verhuizen, maar wou enkel sociale woonst waar men woef is toegelaten, ging dit niet, nou dan ging alles naar de pers.
Ben zelf door spieraandoening op invaliditeit, en men grootste ten trouwste vrienden in men leven zijn voor mij men dieren al geweest.
En nu ..ja is ook toskatje men fotomodelleke, soms doet die dat graag, soms wat minder, maar we zijn eigenlijk samen 1....
Hij is men vriend in goede en minder goede tijden, en..persoonlijk zou ik zeggen, dat heel wat mensen nog veel van dieren leren kunnen, daar je het dierenrijk hebt en het mensendom, doch, dit is niet geldend voor ieder maar vele zouden echt van dierenmanieren puntjes mogen leren zodat ze inzichten krijgen wat onvoorwaardelijke vriendschap en liefde naar je naasten inhoudt.
Groetjes van mij Lydia en pootje van Toskatje (Toska)

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


^