Fokker vermelding van Schnauzerkennel Born BraveBeard (middenslag schnauzer peper & zout)

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Schnauzerkennel Born BraveBeard (middenslag schnauzer peper & zout)
Beschrijving: Mijn naam is Angélique van Zwieten en fok middenslag schnauzers peper & zout. Dit doe ik geheel volgens het Fokregelement van de Nederlandse Schnauze Club waarvan wij al jaren lid zijn. Gezondheid en karakter staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze houden groeien op in huiselijke kring, zo uiteraard ook de pups. De pups mogen vanaf 8 weken naar hun nieuwe baasjes toe. Ze zijn dan 4x ontwormt, ingeënt op de leeftijd van 6 weken, gechipt, DNA afgenomen en u krijgt het Europees hondenpaspoort en stamboom mee. Wilt u meer informatie of op de geïnteresseerde lijst worden vermeld neem dan gerust even contact op met mij.

Contact
Website: http://www.bornbravebeard.nl
Telefoon: 0610448224

Adres
Woonplaats: Oude Wetering

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Schnauzerkennel Born BraveBeard (middenslag schnauzer peper & zout) is te vinden onder
- Schnauzer fokkers
- Middenslag Schnauzer, peper en zout fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Augustus 2022: Ik heb een teefje Yara die inmiddels 2 jaar oud is en al verschillen Kampioensschapstitels op haar naam heeft staan. In het najaar hoop ik met haar ons eerste nestje te krijgen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Beide ouders HD-A, DCM vrij en DNA, De ouders van de toekomstige pups zijn beiden getest op HD, DCM en ECVO-ogentest. Beide honden zijn hier vrij van.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden met 2,4,6 en 8 weken ontwormd. De eerste enting is met 6 weken. Daarna zullen ze met 9 en 12 weken nog een keer worden ingeënt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken mogen ze naar hun nieuwe baasjes

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 à 2 nestje

Hoe en waar groeien de pups op ?
De geboorte van de pups vindt plaats in een speciaal ingerichte puppyruimte met radio/tv en een slaapplek voor ons zodat we ze goed in de gaten kunnen houden. Later zullen ze in onze huiskamer een eigenplekje krijgen en groeien dan verder op in ons gezin en met de andere honden. Als het goed weer is kunnen ze vanuit de huiskamer zo het terras op en de tuin in. Ze wennen ze gelijk aan allerlei buitengeluiden.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Schnauzerkennel Born BraveBeard (middenslag schnauzer peper & zout)
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Schnauzerkennel Born BraveBeard (middenslag schnauzer peper & zout)

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^