Middenslag Schnauzer, peper en zout fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Middenslag Schnauzer, peper en zout fokkers op de HondenPage.

Mijn naam is Angélique van Zwieten en fok middenslag schnauzers peper & zout. Dit doe ik geheel volgens het Fokregelement van de Nederlandse Schnauze Club waarvan wij al jaren lid zijn. Gezondheid en karakter staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze houden groeien op in huiselijke kring, zo uiteraard ook de pups. De pups mogen vanaf 8 weken naar hun nieuwe baasjes toe. Ze zijn dan 4x ontwormt, ingeënt op de leeftijd van 6 weken, gechipt, DNA afgenomen en u krijgt het Europees hondenpaspoort en stamboom mee. Wilt u meer informatie of op de geïnteresseerde lijst worden vermeld neem dan gerust even contact op met mij.

Meer weten over de Middenslag Schnauzer, peper en zout ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Middenslag Schnauzer, peper en zout? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Middenslag Schnauzer, peper en zout? Kijk dan bij de Middenslag Schnauzer, peper en zout rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Middenslag Schnauzer, peper en zout fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Middenslag Schnauzer, peper en zout puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^