Fokker vermelding van Doedeltjes

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Doedeltjes
Beschrijving: In februari zal mijn Labradoodle Dinges bevallen van haar pups. Deze pups zullen in mijn woonkamer opgroeien en mogen het nest vanaf de leeftijd van acht weken verlaten. In de periode dat ze bij mij zijn zullen ze liefdevol worden verzorgd. Ik verwacht dat ook van de nieuwe eigenaar. Aan socialisatie van de pups zal door mij veel tijd en aandacht worden besteed. De pups verblijven in mijn woonkamer en groeien op met de moederhond, mijn andere labradoodle, mijn gezinsleden, bezoek en vriendjes/vriendinnetjes van mijn kinderen.

Contact
Website: http://www.hondenpage.com/puppy/kruising/2993-doedeltjes.php
Telefoon: 06-83346850

Adres
Woonplaats: Didam

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Hondenrassen

Doedeltjes is te vinden onder
- Labradoodle fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De harlekijn poedel (de vader) is geboren in september 2007. Hij is een lieve hond en was ook voor mij als vreemde een gemakkelijk toegankelijke hond. Het is een mooie hond die ook aan diverse shows heeft meegedaan. Dinges (de moeder) is actieve en vrolijke labradoodle. Ze is geboren op 1 februari 2011. Ze is erg lief voor kinderen en aanhankelijk bij degenen die ze goed kent. In huis is ze samen met mijn andere hond rustig. Buiten komt ze echt los, kan heel erg hard lopen en wil dan heel erg graag met mij frisbee├źn. Bijna altijd haalt ze de frisbee in en vangt deze op uit de lucht. In het bos en bij het water loopt ze daar waar het veilig is altijd los van de lijn en luistert goed.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Cataract - CEA DNA - HD - Patella luxatie - PRA (Progressive Retina Atrofie) - RD/OSD (DNA) - vWD (von willebrand Desease) De testen hadden allen een uitstekend resultaat.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zullen in overleg met de dierenarts alle benodigde ontwormingssessies en enting(en) krijgen. Ook krijgen ze een paspoort mee waarin de enting(en) zullen staan vermeld.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf de leeftijd van acht weken. (Als de bevallingsdatum niet afwijkt zal dat rond 10 april zijn.)

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Het is het eerste nest van mijn hond Dinges. Er zullen zeker niet meer nesten per jaar worden gefokt.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Aan socialisatie van de pups zal door mij veel tijd en aandacht worden besteed. De pups verblijven in mijn woonkamer en groeien op met de moederhond, mijn andere labradoodle, mijn gezinsleden, bezoek en vriendjes/vriendinnetjes van mijn kinderen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Doedeltjes
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

DoedeltjesDoedeltjesDoedeltjesDoedeltjesDoedeltjesDoedeltjes

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Doedeltjes

15-01 Poedel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^