Kruising vermelding van Doedeltjes

Puppy's > kruisingen > Doedeltjes

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Doedeltjes zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

Puppy vermelding

Puppy's
Ras vader Poedel
Ras moeder Labradoodle
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 15 januari om 20:44

Kennel
Kennelnaam: Doedeltjes
Beschrijving: Mijn lieve Labradoodle Dinges is gisteren (8 februari) bevallen. Er zijn vier prachtige pups. Er zijn drie teefjes en een reu. De vader van de pups is een prachtige en lieve Harlekijn Koningspoedel in de kleuren wit en donkergrijs. De pups zijn daarom Labradoodles type F1B en zullen dan ook allergievriendelijk zijn en gebruikelijk niet verharen. Mijn Labradoodle Dinges is zelf zwart en een kruising van een blonde labrador en een zwarte koningspoedel. De pups zijn zwart en drie van hen hebben enkele witte accenten. Tijdens de zwangerschap is Dinges enkele keren bij de dierenarts geweest voor een echo en controle. Zowel haar conditie als die van de pups is goed. De pups worden in mijn huiskamer gehouden en ze zullen daarom o.a. wennen aan een gezinsleven en de omgang met kinderen. Ook is er naast de moederhond nog een andere labradoodle in huis. Dinges doet het allemaal geweldig en is erg zorgzaam voor haar pups. De pups mogen vanaf 10 april verhuizen naar hun nieuwe baasje.

Contact
Website: http://www.hondenpage.com/fotos/41249/jenny.php
Telefoon: 06-83346850

Adres
Woonplaats: Didam

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De harlekijn poedel (de vader) is geboren in september 2007. Hij is een lieve hond en was ook voor mij als vreemde een gemakkelijk toegankelijke hond. Het is een mooie hond die ook aan diverse shows heeft meegedaan. Dinges (de moeder) is actieve en vrolijke labradoodle. Ze is geboren op 1 februari 2011 en is dus bijna twee jaar. Ze is erg lief voor kinderen en aanhankelijk bij degenen die ze goed kent. In huis is ze samen met mijn andere hond rustig. Buiten komt ze echt los, kan heel erg hard lopen en wil dan heel erg graag met mij frisbee├źn. Bijna altijd haalt ze de frisbee in en vangt deze op uit de lucht. In het bos en bij het water loopt ze daar waar het veilig is altijd los van de lijn en luistert goed.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De gemelde tests die bij de vader zijn gedaan hadden allen een goed resultaat. Over de moeder is de dierenarts bij de controles altijd heel tevreden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zullen in de periode dat ze bij mij zijn alle door de dierenarts aanbevolen ontwormingssessies en enting(en) krijgen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Ze zullen vanaf de leeftijd van acht weken het nest mogen verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dinges is twee jaar oud en dit is haar eerste nest. Dit is voor mij de eerste keer dat er bij een hond van mij pups worden geboren. Het lijkt mij erg leuk, maar er is dus zeker geen sprake van meerdere nesten per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups zullen opgroeien in mijn huiskamer. Ze zullen dus al te maken krijgen met mijn gezinsleden, bezoek en de vriendjes/vriendinnetjes die bij mijn kinderen thuis komen spelen. Naast de moederhond heb ik nog een andere erg lieve labradoodle die ook in de woonkamer leeft.
Hoe is dit nestje tot stand gekomen ? Was het gepland of niet ?

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Deze kruising kopen ?

Weet jij alles wat je moet weten over het kopen van een kruising ?

Foto's

DoedeltjesDoedeltjesDoedeltjesDoedeltjesDoedeltjesDoedeltjesDoedeltjesDoedeltjes

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- CEA DNA
- HD
- Patella luxatie
- PRA (Progressive Retina Atrofie)
- RD/OSD (DNA)
- vWD (von willebrand Desease)

Alle advertenties van Doedeltjes

15-01 Poedel x Labradoodle pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^