Fokker vermelding van Ultimate Glory's

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Ultimate Glory's
Beschrijving: Wij zijn gevestigd in Breda, Noord-Brabant. Wij hebben jaarlijks een aantal nestjes uit gecontroleerde ouderdieren met fijne karakters, die aan de rasstandaard voldoen. Onze Chihuahua's zijn afkomstig van de allerbeste internationale bloedlijnen, en zijn geïmporteerd uit landen als Rusland, Finland, Italië, Amerika, en Letland. Ook hebben wij een aantal zeer mooie import dekreuen beschikbaar, zowel lang als korthaar, informatie en foto's via e-mail opvraagbaar.

Contact
Website: http://www.ultimateglorys.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Breda

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Ultimate Glory's is te vinden onder
- Chihuahua, langhaar fokkers
- Chihuahua, korthaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De leeftijden variëren, natuurlijk houden wij de fokleeftijd aan die vaststaat in het Basis Reglement Stambomen van de Raad van Beheer. Sowieso bekijken wij de leeftijden per hondje, het ene teefje is met 16 maanden nog te pupperig, terwijl de ander dan al heel volwassen is.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Al onze Chihuahua's staan onder controle van onze dierenarts, bij de jaarlijkse entingen controleert de dierenarts ook hun algemene gezondheid, denk aan het beluisteren van de hartjes e.d. Ook worden al onze honden, ongeacht hun geboortedatum gecontroleerd op Patella Luxatie, door een specialist volgens het Meutstege protocol.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen de benodigde entingen, naar gelang leeftijd zullen dat er 2 of 3 zijn. Natuurlijk worden zij ook naar behoren ontwormd. Bij elke enting worden zij ook onderzocht door onze dierenarts, eventuele bijzonderen worden in hun paspoortjes vermeld.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Dat ligt tussen de 10-12 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Gemiddeld 2 tot 4

Hoe en waar groeien de pups op ?
Gewoon lekker in de huiskamer temidden van de dagelijkse geluiden, andere honden en 2 kleie kinderen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Ultimate Glory's
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Ultimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory'sUltimate Glory's

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Ultimate Glory's

09-06 Chihuahua, korthaar pups
15-09 Chihuahua, korthaar pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^