Pointer fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Pointer fokkers op de HondenPage.

/ / Leneke Geertzema /

Eléa de la Garenne d'Armagnac een zeldzaam mooie zwarte,heeft een hoogwaardige afstamming, geschikt voor de jacht, veldwedstrijden, tentoonstellingen etc. Surf naar: www.pointer-breeder.nl en www.youtube.com/watch?v=yc8z2Lr_W1k&feature=youtu.be voor meer info. Pointers zijn bijzonder lieve honden en erg lief met kinderen. Hebben veel beweging nodig. Eléa de la Garenne d'Armagnac heeft het onderzoek heupdysplasie ondergaan. Eindbeoordeling: HD-A. Eléa verwacht 07-04-2014 haar tweede nestje. Informatie:Leneke Geertzema tel. 06 33166881.

Marjolein Verharen Pointers

Wij fokken heel af en toe een nestje Pointers van bewezen Engelse lijnen. Ouders altijd HD-A en ED-vrij. Voor meer info: zie website De planning is om in 2016 een nest te fokken met Faith. (NJK, NK, A'dam winster 2016, RCC Crufts 2016). Pups zullen eind october 2016 worden geboren.

Rey Alegria's Rey Alegria's

We zijn een Belgische erkende fokker van Engelse pointers en dit al ruim 12 jaar. We kiezen hoofdzakelijk voor de Engelse bloedlijnen maar kijken vooral uit naar andere goede eigenschappen bij bepaalde bloedlijnen over de ganse wereld. Onze honden worden voorgebracht op nationale en internationale tentoonstelling en met zeer goed resultaat. Gezondheid, karakter en de excellente gezinseigenschappen van dit ras zijn voor ons heel belangrijk. Neem gerust een kijkje op onze website. Momenteel verwachten we pups rond eind mei 2017.

Meer weten over de Pointer ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Pointer? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Pointer? Kijk dan bij de Pointer rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Pointer fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Pointer puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^