Poedelpointer fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Poedelpointer fokkers op de HondenPage.

De schreeuwende hobbits, uw adres voor goedkope poedels

hocus pocus tover poedels. Wij voeren de honden alleen maar noodles. Dat eten ze oh zo fijn. Wij geven ook alcohol zodat ze rustig zullen zijn. Soms een botje soms een kluif Het leven van de poedels is bij ons een fuif. Goed schrijven kan ik zeker wel Met mijn woorden kom ik niet snel in de knel. Mijn poedels zijn niet naakt. Ze hebben een haarbroek dus zijn volmaakt. Ik ben een tovenaar met taal Dit is voor mij absoluut geen kwaal rap rap rap rap jow ik ben ook soms hip kan kakelen als een kip rap dan snel en soms weer traag tupac sla ik in zijn maag ohnee die is dood net als herman brood rap rap rap rap jow ik ben een toffe peer de snelheid gaat hoger dus nog een keer Elke dag weer een nieuwe rap dansen tussen de poedel crap Ik ga nu sluiten geen gemaar ik hoop dat jullie snel poedels kopen dan is het klaar! jow jow rap rap !

Graag wil ik mijzelf kort introduceren. Ik ben Matieu en 62 jaar oud. Ik draag fluwelen broeken en du ponti au vivaldi montuurtjes op mijn neus. Ik vind hondjes die klein van formaat zijn een bron van vreugde en jolijt. Daarom heb ik en mijn betere helft ikke ook besloten dat wij samen kleine hondjes gaan fokken. Hondjes die passen in élk interieur. Zelfs als u een stoffige Jan de Boevie bank in uw treurige huiskamer hebt staan. Dit zorgde ervoor dat wij een unieke naam hebben bedacht Matieu mini poedeltjes. Enig idee!

Meer weten over de Poedelpointer ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Poedelpointer? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Poedelpointer? Kijk dan bij de Poedelpointer rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Poedelpointer fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Poedelpointer puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^