Kaninchen Dashond, langhaar fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Kaninchen Dashond, langhaar fokkers op de HondenPage.

Wij willen in de toekomst af en toe eens een nestje gaan fokken. Onze doelstelling daarbij is om mooie gezonde pups met een lief karakter voort te brengen, waar de nieuwe baasjes en bazinnetjes net als ons veel plezier aan zullen beleven.

Ons doel is om gezonde hondjes en pups te krijgen met zachte, eerlijke karakters en met een flinke dosis werklust. Wij streven ernaar om pups te fokken die voortkomen uit verantwoorde combinaties en die aan deze eigenschappen zullen voldoen. Kortom een vrolijke hond die zowel ideaal is voor in huis, lief is voor kinderen en ook op shows goed zal presteren. Wij zijn lid van de Nederlandse Teckel Club, de Belgische Teckelclub en de Duitse Teckelclub. Tevens zijn wij gecertificeerd door de Nederlandse Teckel Club als erkend NTC-fokker.

Meer weten over de Kaninchen Dashond, langhaar ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Kaninchen Dashond, langhaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Kaninchen Dashond, langhaar? Kijk dan bij de Kaninchen Dashond, langhaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Kaninchen Dashond, langhaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Kaninchen Dashond, langhaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^