Grote Keeshond, wolfsgrijs fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Grote Keeshond, wolfsgrijs fokkers op de HondenPage.

grijze keeshonden Van het Earlskamp grijze keeshonden Van het Earlskamp grijze keeshonden Van het Earlskamp

Sinds 1996 ervaring met de grijze keeshond. Wij zijn hobby fokker en fokken al sinds 2000 met de grijze keeshond. We hebben een 2 tal nestjes per jaar met verschillende teefjes. Onze honden zijn getest op allerlei erfelijke gebreken , voor ons is de gezondheid en het karakter het belangrijkste vervolgens komt ook de schoonheid aan bod. Onze honden hebben het fokattest van St-Hubertus behaald en zijn tevens DNA getest. Onze pupjes leven in de woonkamer met ons samen als ook onze volwassen honden. Ouders en puppen zijn allen uitstekend gesocialiseerd en kunnen ook overweg met kleine kinderen en andere dieren. Wij geven altijd een schriftelijke garantie. Contact houden is voor ons zeer belangrijk zodat we weten dat verder alles goed blijft gaan. Wij zijn lid van de Nederlandse, Duitse , Belgische , 2 Engelse en Zweedse rasvereniging.

Of Brilliant Rascals Of Brilliant Rascals

Hobbyfokker van Grote Grijze Keeshonden. Fleur krijgt, wanneer alles volgens planning gaat, in het voorjaar van 2020 pups.

Wij fokken grote grijze keeshonden sinds 1995. Sinds 2017 fokken wij ook met onze labrador. Wij vinden het belangrijk om met gezonde honden te fokken. Bij de labrador hebben we alle vereiste gezondheidsonderzoeken gedaan. Ook bij de keeshond hebben wij hd en ed foto’s gemaakt en oogonderzoek gedaan. Wij doen er alles aan om gezonde honden te fokken. Wij vinden het erg belangrijk dat onze pups goed gesocialiseerd zijn als ze naar hun nieuwe eigenaren gaan.

Morning Star Pride Morning Star Pride

Kennel voor Grote Grijze Keeshond en Japanse Spits. Wij gaan fokken op gezondheid, schoonheid en karakter. Af en toe een nestje. Wij werken samen met de diverse Keeshonden of Japanse Spits clubs in Nederland, Belgie, Duitsland en Australie. Wij starten in 2013 of 2014 met het eerste nestje. Thans wordt er veel geshowd en worden de voorbereiding gedaan op het afhalen van 2 Japanse Spitsen bij een zeer goede kennel in Australie.

of the Bunyeroo Valley of the Bunyeroo Valley of the Bunyeroo Valley of the Bunyeroo Valley

Kennel voor grote grijze keeshonden. Wij fokken uitsluitend met ouders die goedgekeurd zijn op HD, ED, Patella en PHPT en volgens de normen van de Rasverenigingen.

vanhetsmalwater vanhetsmalwater vanhetsmalwater

Pups te koop : geboren op 07-12-2015 : op dit moment nog 2 teefjes en 1 reutje beschikbaar Moederhond : Ziva van het leysenven, HD-A Vaderhond : HD-A, ED-O, PHPT negatief. Nederlands Kampioen open klasse. Ziva heeft ook uitstekende resultaten geboekt op shows in Nederland en Duitsland. Wij zijn lid van Unzer-Spitz enz. Wij zijn bekend fokkers bij de Raad van Beheer. De pups mogen het nest binnen Nederland verlaten vanaf 01-02-2016, en zijn voorzien van Stamboom, Gechipt, DNA afgenomen, Ontwormd, Ge-ent, en een Europees paspoort. De pups zijn prachtig, groeien goed, in huiselijke kring opgevoed, gesocialiseerd en het zijn echte gezelschaps honden en waken daarbij ook nog prima. U koopt een raszuivere pup met alles erop en eraan,voor een lang leven als huisgenoot. Bent u geinteresserd, kunt u een pup tijdig reserveren, en wel via e-mail : [email protected] Ook kunt u vrijblijvend bellen naar: 06-41480330

Wij fokken wolfsgrijze keeshonden. We hebben nu 1 grijze kees en binnen kort 2 In augustus /september 2013 zal onze ziva van het leysenven gedekt gaan worden door schamayra's heartbreaker Dj Ziva heeft tot nu toe 5 show's gelopen en behaalde 3 x uitmuntend en 2 keer zeer goed. Met geweldige keurings raporten. Ziva is hd A gekeurd botafwijking 0 norberg waarde 40 Papieren en stamboom van ziva zijn aanwezig. Ook de keurings raporten Wij zijn aangesloten bij de raad van beheer Gr fam bakker

Meer weten over de Grote Keeshond, wolfsgrijs ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Grote Keeshond, wolfsgrijs? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Grote Keeshond, wolfsgrijs? Kijk dan bij de Grote Keeshond, wolfsgrijs rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Grote Keeshond, wolfsgrijs fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Grote Keeshond, wolfsgrijs puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^