Gos d'Atura Català fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Gos d'Atura Català fokkers op de HondenPage.

merza merza merza merza merza merza merza merza merza merza merza merza

Wij fokken nu ruim 30 jaar catalaanse herders honden oftwel gos d atura's ,Al onze honden leven in en om het huis en niet in kennels. Vele generaties gossen zijn hier aanwezig en leven in goede harmonie met elkaar. Net als elke hond heeft de gos veel beweging nodig , Onze honden showen in binnen en buitenland met prima resultaten ,Vele internationale kampioenen bezitten wij ,maar wat we belangrijker vinden is een fijn karakter en prima werklust . Een aantal van onze honden doen het geweldig als reddings en zoekhond , Ook in behendigheid blinken zij uit ,en als schapendrijver staan ze ook hun mannetje (of vrouwtje) Wij staan door onze grote kennis van het ras de mensen graag bij door informatie te geven over gezondheid en karakter .

Izara's Milagros Izara's Milagros Izara's Milagros Izara's Milagros Izara's Milagros Izara's Milagros Izara's Milagros Izara's Milagros Izara's Milagros Izara's Milagros Izara's Milagros

Kijk op onze site -www.izarasmilagros.nl- voor meer informatie rondom ons mooie Gos d'Atura Catala teefje Izara. Volg hier tevens alle ontwikkelingen rondom haar eerste nestje met Babbus. 6 geweldig mooie wondertjes zijn geboren op 10 januari. Alle pups hebben reeds lieve nieuwe baasjes gevonden!

Meer weten over de Gos d'Atura Català ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Gos d'Atura Català? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Gos d'Atura Català? Kijk dan bij de Gos d'Atura Català rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Gos d'Atura Català fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Gos d'Atura Català puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^