Epagneul Français fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Epagneul Français fokkers op de HondenPage.

Epagneul Francais kennel Nijegaster Greiden Epagneul Francais kennel Nijegaster Greiden Epagneul Francais kennel Nijegaster Greiden

Wij fokken al jaren af en toe een nestje met de grootst mogelijke zorg waarbij wij de rasspecifieke eigenschappen goed in het oog houden. Wij fokken met fokcombinaties die voldoen aan het fokreglement van de Epagneul Vereniging Nederland. De ouderdieren zijn gezond, sociaal en goede vertegenwoordigers van het ras qua schoonheid en op het gebied van de jacht. Wij zijn lid van de rasvereniging en nemen jaarlijks deel aan de Nationale elevage in het moederland Frankrijk. Op onze website vindt U alle informatie over de Epagneul Francais en de kennel. Daarnaast houden we ook een Facebook pagina en een instagram-account bij.

Marlies Kortenhorst Marlies Kortenhorst Marlies Kortenhorst

Wij fokken al jaren af en toe een nestje met de grootste zorg. De honden waarmee wij fokken ondergaan een heuponderzoek en de ogen worden onderzocht op erfelijke afwijkingen. De ouderdieren zijn gezond, bezitten jacht capaciteiten en voldoen ruim aan de rasstandaard. Wij zijn al jaren lid van de Franse Club en bezoeken regelmatig activiteiten die door hun georganiseerd zijn. Zo blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen. Op onze webpagina vindt U alle informatie over de Epagneul Francais en de kennel de la Mare aux Canards.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Epagneul Français fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Epagneul Français ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Epagneul Français? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Epagneul Français? Kijk dan bij de Epagneul Français rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Epagneul Français fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Epagneul Français puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^