Entlebucher Sennenhond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Entlebucher Sennenhond fokkers op de HondenPage.

Karhunkierros

Fokker van de Grote Zwitserse Sennenhond en de Entlebucher Sennenhond. Met jarenlange ervaring. De pups worden in de woonkamer geboren en begeleidt. Na enkele weken gaan ze in stappen via de garage naar de tuin, als het seizoen dat toelaat. Sinds 1999 fokken wij enkele nesten per jaar. Alle honden blijven bij ons, ook als ze niet in de fok komen en na afloop van de maximaal 5 toegestane nesten. Elk half jaar, sinds 1996, organiseren wij een Sennenhond-wandeling in Zuid Limburg. Met de meeste kopers houden wij een warm contact. Bij belangstelling nodigen wij u uit voor kennismaking en doen wij ook een tegenbezoek. De pup heeft maar een inprentingsfase en onze voorkeur gaat uit naar een weloverwogen nieuw thuis. We proberen herplaatsing zoveel als mogelijk te voorkomen. Belangstelling: www.karhunkierros.nl.

van het Beverbos

Sinds 21 juni 2009 wordt het huis aan de Beverstraat in Almere medebewoond door een Entlebucher Sennenhond. Eerst had Igor daar ruim een jaar zijn verblijfplaats, op 19 november 2010 heeft Oshri er haar intrek genomen. Een leven zonder een Entlebucher in mijn directe nabijheid kan ik mij niet meer voorstellen! Hopelijk zal in de nabije toekomst dit huis tijdelijk bevolkt worden door Entlebucher pups, die hier hun eerste levensweken zullen doorbrengen. Mijn doel is om gezonde, karaktervaste Entlebuchers in hun hondenleven een goede start te geven, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot zelfverzekerde, nieuwsgierige, levendige en sterke Entlebucher Sennenhonden die hun baasjes in de toekomst net zoveel geluk zullen geven als mij.

Een Kleine kennel met af en toe pups . De hondjes groeien op in de huiskamer en als ze gaan Lopen door het huis en de tuin. www.van kijero.nl

Meer weten over de Entlebucher Sennenhond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Entlebucher Sennenhond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Entlebucher Sennenhond? Kijk dan bij de Entlebucher Sennenhond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Entlebucher Sennenhond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Entlebucher Sennenhond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^