Deerhound fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Deerhound fokkers op de HondenPage.

Wij hopen in de loop van 2016 een nestje te fokken met Jim en Joleyne. Prachtige karakters, mooie resultaten op de show, gezond en iedere dag rennen in het bos. Heerlijk ras is het.

von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten von den Grauen Anfurten

-Wij fokken ,volgens de richtlijnen van de STC NL met internationaal erkende FCI papieren van de RvB NL, uitsluitend met geselecteerde ouders op basis van gezondheid, goed karakter en ras-type. -Wij fokken met honden die verschillende nationale en internationale champions en titels gewonnen hebben. -Wij fokken nesten op basis van goed gekozen combinaties en hebben een fokdoel. Voor ons is de rashondfokkerij meer dan het produceren van schattige puppies. -Wij hechten grote waarde aan vroegtijdig en regelmatig contact met de nieuwe eigenaars van onze pups en geven een zeer uitgebreide uitleg over o.a. voeding en opvoeding. Ook bieden wij een levenslange begeleiding en ondersteuning naar wens.

Meer weten over de Deerhound ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Deerhound? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Deerhound? Kijk dan bij de Deerhound rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Deerhound fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Deerhound puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^