Barbet fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Barbet fokkers op de HondenPage.

Marga Stotijn-John Marga Stotijn-John Marga Stotijn-John

Deze vermelding is van een hondenliefhebber en vooral van de Barbet. De barbet is een franse waterhond waarvan er niet heel veel meer zijn in de wereld. Een aantal fokkers hebben het ras weer "gevonden" en op kleine schaal wordt met de Barbet gefokt voor behoud van dit mooie ras en de gezondheid er van. Met Gadi zal ik als alles goed verloopt haar eerste nestje fokken na deze zomer. Ik heb drie nestjes gefokt met de Hollandse Smoushond en ik geniet van alle voorbereidingen en de pups in huis. Ook mijn Barbet Gadi heeft net als de meeste Barbets een erg fijn karakter, is aanhankelijk en werkt graag samen met mij. Haar vacht vraagt wekelijks onderhoud, maar verhaart niet en geeft daardoor bij de meeste mensen geen allergische reactie.

Kennel van Barbets, Franse waterhonden. Met veel enthousiasme fok ik af en toe een nestje. Wilt u meer weten? Kijk eens op mijn website, natuurlijk kunt u ook contact met me opnemen. Ik informeer u graag over Barbets.

We zijn een kleinschalige fokker van Barbets in België.

huiselijke kennel,waar zo af en toe een nestje Barbets of Lagotti wordt gefokt.De pups worden optimaal gesocialiseerd en een puppytest wordt afgenomen op 6 weken door een ervaren gedrags therapeute,om een zo goed mogelijke match te maken met de nieuwe eigenaren,Ook zijn,indien mogelijk , de a.s. eigenaren al diverse keren op visite geweest,zodat wij een inzicht krijgen,waar ons pupje zal terecht komen.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Barbet fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Barbet ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Barbet? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Barbet? Kijk dan bij de Barbet rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Barbet fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Barbet puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^