Eerste dag in t nieuwe huis

Dogboek > Eerste dag in t nieuwe huis

Gisteren zijn we Iris gaan halen. De afspraak was 's middags, en een middag begint toch na 12 uur? ;-)
Dus waren we daar al vroeg :-)
Rond 14:15 uur thuis. Onderweg heeft ze braaf op de schoot van het baasje gezeten en gelukkig op een handoek, want ondanks dat ze niets gegeten had kwam er toch wat uit. Ze moest wat spugen.

De bench had ze al gauw ondekt wel wat onwennig eerst maar later had ze toch door dat dit echt haar plaatsje is. Het deurtje laten we nog wel openstaan.

De eerste plasjes en ook nog een drukje gingen ong. 2 meter buiten de bench. Wij hadden gewoon niet zo snel door dat we echt direct naar buiten moeten rennen na het slaapje. Maar later is dat wel goed gegaan en volgend er 2 maal een plasje en vanochtend zelfs een drolletje buiten de voordeur :-D
Haar halsbandje laten we gewoon de hele tijd om, ze heeft er geen last van en taalt er niet naar. Zo kunnen we haar direct aan n lijntje buiten zetten.
We zijn nl. toch een beetje bang dat ze opeens van ons wegrent en dat het dan mis kan gaan met de auto's in de straat.

Door honden page profiel R. & C.R. & C. op 06 oktober om 12:52hahahaha RBCH, nee vast nie maar wel lief:)

Haha ja, je moet heeeeeeeeeeel snel wezen na het slapen. Lastig is dat he! Soms gebeurt hier ook nog wel eens een ongelukje, dat houd je met pups... Veel plezier met Iris! :)

lol hoe t is gegaan vanacht? Ik denk dat ik om 1:15 naar bed ging. Iris benee in de bench met deurtje dicht. Rond 4 uur hoorde ik geluid en is baasje gaan kijken. Ze was wel erg aan t piepen. Om 6 moest ik dr uit om te werken dus 's ochtends trof ik baasje op de bank en Iris naast de bank op de grond. Zal dit de bedoeling zijn? (lol)

Hai RBCH!!! Wat leuk dat jullie ook al aan jullie verslagen zijn begonnen:). Wat goed om te lezen dat Iris d'r plekje al fijn vindt. Hoop dat jullie genoten hebben van de eerste dag, en dat ze het vannacht een beetje goed heeft gedaan!! Laat me ff weten hoe het gegaan is. En zal het in de gaten houden jullie verslagjes. Liefs

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Eerste dag in t nieuwe huis

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van R. & C.:
Eerste dag in t nieuwe huis
We zien naar je uit!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^