We zien naar je uit!

Dogboek > We zien naar je uit!

Woensdag 7 oktober wordt je dan eindelijk 8 weken, omdat het voor ons handig is mogen we je maandagmiddag al ophalen. Afgelopen woensdag zijn we eindelijk tot een compromis gekomen, we hebben toen een besluit genomen over je naam.
Iris, is je naam.

We hebben al van alles over je gelezen en ook al een leuke vereniging voor ons allen uitgezocht. We hopen daar samen veel plezier te gaan beleven, en uiteraard ook iets te leren. ;-)

Baasje zal de eerste tijd veel voor je zorgen hopelijk hecht je niet alleen aan baasje maar kan je ook snel aan vrouwtje leren wennen.
Maar komende maandag wordt je door ons beiden opgehaald.

Door honden page profiel R. & C.R. & C. op 02 oktober om 16:49Goedemorgen RBCH(grappig wij hebben net zo'n naam als jullie). Nou nog een paar uurtjes en dan is het zover. Dan komt Iris in d'r nieuwe huisje. Mooie,zachte naam IRIS!!! Hoop dat de eerste dag jullie gaat bevallen, maar dat zal ongetwijfeld. Lekker samen Iris ophalen, beter kan het niet. Hoop snel jullie ontwikkelingen te lezen. Veel liefs

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij We zien naar je uit!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van R. & C.:
Eerste dag in t nieuwe huis
We zien naar je uit!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^