Wandelen met Bram.

Dogboek > Wandelen met Bram.

Hoera! We hebben de tip van Nienke opgevolgd, ivm. met het flinke trekken aan de riem. We hebben de riem ter hoogte van zijn middel om zijn buikje heengedaan. En dit werkt fantastisch. Hij protesteerde eerst luidt, wat zich uitte in koprollen en boze blikken, maar na een flinke 'nee' en hem tijdens de wandeling veel complimenteren loopt hij perfect mee. Ik hoop dat dit zo gaat blijven, dan kan mijn vader misschien zonder al te veel last van zijn slechte knie, met onze kleine draak gaan wandelen! ;-) Hoera!

Ps.
De puppycursus dinsdag ging ook al een stukje beter!!
Het eerste half uur deed Bram perfect de "voor volg", maar zodra hondjes hem gaan roepen, of hij zich gaat vervelen is het eind zoek. De rest ben ik op eigen tempo de oefeningen gaan volgen. Tegen het advies in van de dame die de cursus geeft.. maar agh, wat ik daarvan vind is wel bekend.. hihihi.. :-)

Door honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. op 25 juni om 23:57 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Bram

Foto's

Wandelen met Bram.
Wandelen met Bram.
Wandelen met Bram.
Wandelen met Bram.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^