Nice to meet you.

Dogboek > Nice to meet you.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mandy, en die kleine op mijn profielfoto is Bram. Bram is geboren op 29 januari 2009, en nu dus ongeveer 5 maanden oud. Het is een heerlijke hond, mijn allereerste hond, en we zijn als gezin dol op hem. Ik vond het handig om lid te worden van hondenpage omdat ik hier vaak handige tips zag staan, en ik vind het prettig om met mensen ideeen en tips uit te kunnen wisselen. Want juist omdat Bram mijn eerste hond is, ben ik soms wat onzeker. Soms weet ik niet of ik ergens wel goed aan doe. Een second opinion is dan erg fijn! ;-)
Ik hoop nog lang, leuk contact te kunnen onderhouden op hondenpage en misschien zelfs wel wat vrienden en mede wheatens te ontmoeten!

Heel veel liefs en een pootje van Mandy & Bram.

Door honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. op 18 juni om 21:50Hoi Mandy, wat een leuk moppie heb je daar, ik vind het altijd leuk als ik iemand kan helpen met goede tips vooral als je het soms niet meer weet dan heb je een zetje nodig, een puppie opvoeden is niet altijd vanzelfsprekend je moet als het ware in het hoofd kruipen van de hond. groetjes mathilda.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Bram

Foto's

Nice to meet you.
Nice to meet you.
Nice to meet you.
Nice to meet you.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^