mand

Dogboek > mand

dag hondenvrienden!

ik moet jullie iets vertellen...
het is zoooooooooo saai hier, baasie is aan het werk en t vrouwtje is ziek wel heel zielig dus ik knuffel haar heel veel en geef haar zelfs kusjes als zij weer slaapt en te hard snurkt haha van mijn lekkeren warme natte kussjes word ze dan weer wakker...
maar weet je wat nu het probleem is? Dy-Ann probeert wel met mij te spelen maar is gewoon veel te slap nu ik ben ook wel erg sterk maar nu is er niet eens uitdaging stom he? domme baasjes ook!
maar ze zijn wel heel lief voor mij geweest, mijn baasje Dennis had een mand van hout voor mij gemaakt een vrierkante gewoon 4 palen aan elkaar met een gordijn er in en ik lag dus eigenijk op de grond.... ik vond dit niet zo erg maar toen heeft t vrouwtje stiekum een oproep geplaats of er nog iemand was met een mooie mand, en toen kregen we er 1 van een mevrouw met een alaskamalemute want die wilde er niet in...nou ik zag die mand en ik dacht arme hondenvriend van mij, die paster nooit in, ik passte er ook niet in mijn mijn tedere kontje maar dan eengrote lompe alaskamalemute hahahaha! maar dus t vrouwtje ging door met de oproep en geeft die kleine mand nu aan Bo het hondje van de vader van de baas. die is veel kleiner als mij dus dat moet kunnen. en uit einelijk kreeg mijn vrouwtje weer gehoor dit keer van een vrouw met 2 labradoors die er samen in paste...mijn baasjes kwamen thuis met de mand en ik was meteen verliefd! man man man ik pas er wel 6x in hij is helemaal perfect ik ben toen in de mand gaan liggen, en ben er de rest van de dag lekker niet meer uit gegaan, gelukkig was het al een avond want een hele dag zonder koekies kan ik nou ook weer niet zelfs niet voor de perfecte mand haha, en mijn baasjes zijn zo lui dat ze niet de koekjes naar mijn mand brengen, flauw he?!
maar goed...oh en nog een nieuwtje! een vriendinnetje van het vrouwtje heeft een huis gekregen en die heeft ook een hond een echte dame! een kruising borderdcollie en nog iets, mijn vrouwtje zegt dat Mandy want zo heet ze misschien tijdens de verhuizing wel even hier komt! leuk he!
nou ik ga dr weer vandoor mijn bot roept mij
dikke warme natte kus allemaal!!!

Door honden page profiel Dy-AnnDy-Ann op 02 november om 15:12Grappig :) lijkt op mijn hond :o

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Koda

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij mand

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Dy-Ann:
wat een gebeurtenissen
terug van weg geweest
oudjaar-nieuwjaar
mand
eindelijk
zon
strand
Symba
hondenschool
ik ben koda


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^