hondenschool

Dogboek > hondenschool

haai honden vriendjes

ik ben gister naar school geweest, mijn baasjes waren best wel zenuwachtig dat kon ik gerust wel merken.
ik dacht van te voren dat ik ze wel zou helpen want ik ben zo'n lieve jongen. maar eerst moesten alleen mijn baasjes naar binnen en toen lieten die stumpertjes mij alleen in de auto....toen knapte er iets in mij. ze konden het wel vergeten haha!
uiteindelijk kwamen ze me ophalen, ik mocht evenplassen in de berm en toen mee naar binnen er waren 8 andere hondjes, 1 herder die ik heel eng vond die was ook zo groot en hij beet iederekeer als ik langs liep maar m'n vrouwtje vond de herder ook niet echt leuk dus we gingen er gelukkig niet vaak langs.
m'n baasjes kregen de opdracht heen en weer te lopen de juf zei dat dit de aandachts training was, m'n vrouwtje moest alles tegenovergesteld doen als dat ik wou als ik rechts ging ging zij links als ik voor uit ging ging zij achter uit, dat was heel erg stom!
maar het stomste was dat waneer mijn baasje stil ging staan moest ik naar haar kijken nou ik heb lekker niet gekeken! m'n vrouwtje zei dat ik heel erg eigenweis was nou liever eigenweis als dat ik opgeef.
vond ik echt niet aardig. op het laast werd het wel leuk want toen mochten we spelen maar gelukkig was die grote stomme herder al weg ik was al bang dat hij me ging opeten! toen die herder weg was was ik de grotste dus ik vond dat ik de baas was :-) ik ging natuurlijk direct mijn mannelijkheid en dominatie tonen maar de juf vond dat niet leuk iederekeer als ik een klein hondje wilde pakken kwam zij al ik bleef dus maar een beetje in de buurt van mijn baasjes, het spelen was verder wel leuk en ik hoop dat ik volgendeweek weer mag spelen. zo maak ik misschien nog wel echte speel vriendjes, mijn baasjes waren wel blij verrast dat ik nog best heel erg lief was voor de kleine hondjes omdat ik naar Symba altijd ga blaffen maarja wat wil je dat is een fret en geen waardig speel maatje, ook vonden mijn baasjes het heel knap dat ik zo goed luisterde als ze riepen 'Koda' dan kwam ik goed he! en zelfs toen ze zeiden koda zit ging ik zitten zelfs met zoveel hondjes om mij heen. mijn baasjes waren heel trots en zeiden dat ik het super had gedaan voor de eerste keer!

nouja ik ga maar weer eens slapen want ik moet zo weer mijn baasje Dennis helemaal ophalen van de brandweerkazerne en dat is zoooo vermoeiend dus voor ik tijdens het wandelen wil slapen ga ik maar gauw nu, want Dennis geeft nu les aan allemaal kindjes en als ik toch al zo ver ben gelopen en we zijn eindelijk bij de kazerne komen vaak al die kindjes spelen weltrusten lieve hondenmaatjes!

Door honden page profiel Dy-AnnDy-Ann op 01 juni om 19:28



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Koda

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij hondenschool

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Dy-Ann:
wat een gebeurtenissen
terug van weg geweest
oudjaar-nieuwjaar
mand
eindelijk
zon
strand
Symba
hondenschool
ik ben koda


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^