Lekker smikkelen

Dogboek > Lekker smikkelen

Eten,

Tibo houd van eten, lekker eten. Toen we Tibo kregen zat hij op de Royal Canin brokken.
Opzich vond hij het in het begin wel te eten, maar om nou te zeggen hij viel lekker op zijn eten aan en hij at met smaak, nee.

Ik ben mij toen gaan verdiepen in versvoeren en brokken. Met versvoeren had ik nog nooit te maken gehad, ook niet bij onze Bas. Onze buurvrouw voerder haar honden vers en zo kwam het dat ik er maar eens voor ben gaan zitten om te kijken wat is nou goed.

Toen Tibo op het laatste helemaal niet meer at en hij steeds magerder begon te worden, ben ik naar weer een andere buurvrouw gegaan, die ook een pup heeft. Bij haar haalde ik een stukje energique en Fokker brokjes.
Inderdaad at Tibo ineens met smaak.

Ik ben toen gaan lezen over energique voor pups. Versvlees voor een hele volwaardige maaltijd.
http://www.energique.nl/nl_NL/



Daarnaast ben ik mij ook stevig gaan verdiepen in brokken. Dit omdat ik wilde kijken of ik het combineren. Dat kon. Ik kwam uit op Prins. 1 van de betere merken hondenvoeren. Als je vervlees wilt combineren met brokken moet je opletten dat de brokken niet zijn gebakken maar geperst, gebakken brokken verteren minder snel dan het vlees. Geperste brokken vallen uit elkaar en verteren tegelijk met het vlees. Daarbij zijn geperste brokken ook nog eens stukken goedkoper, dan de gebakken brokken.
http://www.prinspetfoods.nl/



Nog verder verdiepen kwam ik op versvoer van Carnibest. Een compleet volwaardige voeding voor de hond. Wat ook fijn is van Carnibest dat ze gezonde snacks verkopen. Inmiddel wissel ik Tibo zijn energique af met Canibest.
http://www.carnibest.nl/


Het versvoeren bevalt mij prima. Tibo is heel energievol en ziet er goed uit. Zij haren glanzen en hij geniet van zijn eten. Ik hoop door, gezonde voeding aan te bieden, dat Tibo lang gezond blijft.

Door honden page profiel Sandra, Basje en TiboSandra, Basje en Tibo op 02 oktober om 16:43



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Lekker smikkelen


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^