Je hebt een uitnodiging verstuurd om toegevoegd te worden aan de vriendenlijst !

Over Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy Mijn eerste hond was een hele lieve ondeugende Beagle, Lucky genaamd. Helaas heb ik haar op een leeftijd van 16 jaar en 10 maanden in moeten laten slapen. Ze is nog heel vaak in mijn gedachten.;-)

Toen kwam hondje Duke, een super lieve en speelse Kooiker reu, geboren op 28 september 2011.

Na bijna 10 heerlijke jaren heb ik Duke op 3 september 2021 tot mijn grote verdriet moeten laten inslapen omdat hij blaaskanker had en erg veel pijn kreeg. Wat zal ik mijn lieverd missen! Ik zal hem nooit vergeten, hij zit voor altijd in mijn hart.;-)

Zonder hond is niets voor mij.... En toen kwam Buddy op mijn pad. Een Kooiker reutje, geboren op 7 augustus 2021. Vanaf 10 oktober komt dit schatje bij mij wonen:-D;-)

Krabbels aan Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

honden page profiel MarikeMarike schreef om 19 juni om 20:16
Hoi hoi, ik heb een Kooikerhondje dat ook uit Stroobos komt. Whisky is van 26 oktober 2009. Zou hij van dezelfde ouders zijn als jouw Duke? Groetjes, Marike
honden page profiel LoesjeLoesje schreef om 25 april om 19:20
Hallo Karin, Ben je er weer? Toch niet ziek geweest? Hopelijk alles in orde met jou en Duke. Ik miste je al een hele tijd.
honden page profiel Lydia en DoedelLydia en Doedel schreef om 17 januari om 20:23
Hallo Karin, Wij zijn de trotse eigenaren van Kooiker Doedel. Zij is van 28-09-2011 uit Stroobos een volle zus van Duke!!!!! We hebben je fotos bekeken ze lijken sprekend op elkaar. Ze is een hele lieve hond en altIjd bij ons in de buurt. Groetjes uit Brabant.
honden page profiel Lydia en DoedelLydia en Doedel schreef om 17 januari om 20:20
Hallo Karin, Wij zijn de trotse eigenaren van Kooiker Doedel. Zij is van 28-09-2011 uit Stroobos een volle zus van Duke!!!!! We hebben je fotos bekeken ze lijken sprekend op elkaar. Ze is een hele lieve hond en altIjd bij ons in de buurt. Groetjes uit Brabant.
honden page profiel Anneloes, Fleece addictAnneloes, Fleece addict schreef om 12 juni om 14:53
Hoi Karin, Dankjewel voor het compliment! Duke is ook een leuke kooiker. Buddy is inmiddels 11 jaar. Vandaar dat de hondensporten op een laag pitje staan. Af en toe speur ik nog wel met heb en doe ik wat dog dance oefeningen. Ook wat workshopjes hier en daar meepakken zit er ook nog wel in :)
honden page profiel NymeriaNymeria schreef om 13 april om 19:58
Duke is ook een heel leuk hondje
honden page profiel NymeriaNymeria schreef om 13 april om 19:55
hooi Mona is kwart kooiker dus dat heb je wel goed gezien!
honden page profiel HondenbaasjeHondenbaasje schreef om 11 april om 11:23
Wow, wat is je beagle nog oud geworden! Blijven leuke hondjes om te zien he :) Maar je hondje nu is ook een schatje.
honden page profiel Jeannette Jeannette schreef om 07 februari om 17:56
Wat een leuke hond heb je! Ik heb eigenlijk een zwak voor Kooikertjes... :-)
honden page profiel Missy & Lady † Missy & Lady † schreef om 02 februari om 09:39
Hoi ik heb ook mijn eerste hond Lady moeten in laten slapen. Ik heb nu een kruising tussen een boerenfox (moeder) en vader een kooiker. Die van jou lijkt wel op missy maar dan heeft die van jou langere haren. Mooie hond heb je zeg. Ik had je bericht gestuurd welke brok ik geef. Dat is dus red mills. Missy doet het er enorm goed op. Zit ook van alles in waaronder ook vis. Je zou het kunnen proberen.. Haar ontlasting is altijd goed.
honden page profiel J&JJ&J schreef om 19 januari om 19:07
Dankjewel! Die van jou is ook echt een schatje om te zien, hihi. groetjes Ilona
honden page profiel Julie & Maksie!Julie & Maksie! schreef om 09 januari om 14:47
Wat een leuk hondje heb je!
honden page profiel Gucci&SophieGucci&Sophie schreef om 04 januari om 18:43
Lui en sloom hoeft natuurlijk ook weer niet, maar het is wel fijn als ie ook rustig kán zijn als ik dat van hem verlang :)
honden page profiel Gucci&SophieGucci&Sophie schreef om 03 januari om 21:59
Hmm oke, ben blij dat je het zegt, want hoe leuk ik het normaal gesproken ook zou vinden, Gucci is al een brok energie bij ons en ik wilde liever voor een hond gaan met een iets rustiger karakter, dus bedankt!
honden page profiel Gucci&SophieGucci&Sophie schreef om 03 januari om 10:23
Haha, ik begrijp dat ie niet te koop is, dat was ook zeker niet wat ik verwachtte haha! Maar we zijn voorzichtig rond aan het kijken voor een 2e hond, wat we willen enzo.. en nu staat het Kooikerhondje ook op ons lijstje:)
honden page profiel Gucci&SophieGucci&Sophie schreef om 02 januari om 19:35
Wat een leuke hond heb je! Mijn vriend en ik worden er spontaan verliefd op..:O!
honden page profiel Baasje van Floor! Baasje van Floor! schreef om 01 januari om 13:22
Jij ook de beste wensen! Ja, lastig om foto's te maken, haha. het beste gaat als ze slaapt ;) ben benieuwd hoe duke er nu uitziet! :D
honden page profiel Baasje van Floor! Baasje van Floor! schreef om 01 januari om 01:17
Bedankt voor je leuke berichtje! wij zijn ook zo benieuwd hoe ze eruit gaat zien, hihi. ik zal genoeg foto's bijhouden! ;)jou kooiker is trouwens ook Super! Ik hou echt van het ras, zo mooi!
honden page profiel LoesjeLoesje schreef om 24 december om 11:15
Hallo Karin, Mocht je verder in de verzekeringen duiken dan is in volgend topic de berichtgeving van Trudi v.a. 21 december jl. interessant. Petplan maakt het hoe langer hoe gortiger: http://www.hondenpage.com/hondenforum/120546/hema-of-petplan-dierenverzekering.php Fijne feestdagen. Groet, Loesje
honden page profiel LoesjeLoesje schreef om 14 december om 22:47
Karin, Wat een leuke Kooiker heb je. Ik heb vroeger zelf ook een Kooikerhondje gehad; een geweldig lieve en fijne werkhond; behendigheid en flyball op landelijk wedstrijdniveau. Hij werd bijna 15 jaar.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Karin, Lucky*, Duke* en Buddy heeft 5544 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy zeer positief gewaardeerd bij 166 waarderingen.

Berichten en online status
Karin, Lucky*, Duke* en Buddy was voor het laatst online 3 weken, 2 dagen, 5 uur, 33 minuten, 32 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^