HondenPage baasje Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Wat schreven de vrienden van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy op het forum

honden page profiel LoesjeLoesje schreef in De hond op video
Leuk al die filmpjes. Een korte van Casper:  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Pup een jas aan of niet?
Ik zou zo'n jonge pup van bijna 10 weken niet meenemen: veel te veel indrukken en bovendien guur weer met lage temperatuur. Kan je oppas regelen? Buiten sowieso een jasje aan bij deze buiten temperatuur.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Update over King (we maken sprongen voorruit)
Heavenly    Succes met de opleiding van King. Mooi dat hij je nu al helpt.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in De hond op video
" Loesje, wat een heerlijk hondje is Casper! Echt, ik zou hem zo van je overnemen maar jij wil vast écht niet van hem af    " Stabij Gijs   Daar ben je wel druk mee hoor.Heeft veel beweging nodig. Veel vacht onderhoud en kan ook heel eigenwijs zijn. Is wel altijd in voor actie of een spelletje. Ik hoef maar te zeggen: ga je ...... of moet je ........, dan is hij een en al attentie!   De slalom bij de fietsenrekken had ik al mijn honden geleerd. Die staan op dezelfde afstand als de paaltjes van een behendigheidsparcours. Één van mijn vorige honden deed behendigheid op nationaal niveau.   De grote floss van mijn 1e video had hij van een kennis gekregen. Die vroeg of ik een grote hond wist waaraan zij de floss kon geven. Die grote hond werd dus Casper.   Op 19 december a.s. wordt hij al 9 jaar. Hij gedraagt zich nog vaak als een jonge hond.   Ik kan echt niet zonder hem.en hij niet zonder mij.    P.S. de meeste Stabij reuen moeten Casper niet, terwijl hij er geen aanleiding toe geeft.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in De hond op video

honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Vuurwerk protest 27 Nov
Wat heeft een vuurwerkverbod voor zin als er veel adressen zijn waar men dit nog steeds kan kopen: ook illegaal zwaar vuurwerk. Ook via webwinkels kan men volop bestellen en wordt aan huis geleverd. Ook vlak over de grens in België en Duitsland een ruim aanbod.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Update over King (we maken sprongen voorruit)
Fijne update. De foto vanaf de Euromast met ook de Erasmusbrug in beeld is prachtig. Een hond om met recht trots op te zijn. Wanneer rond je de opleiding hulphond af? Waar gaat King je mee helpen?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Meet Alvaro
Mooier kan bijna niet een zeer  gewenste pup in huis op je verjaardag, Sinterklaas en op een zondag! Leuke foto's. Je zult de dagen wel aftellen tot het 5 december is.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in De hond op video
" Jawel hoor. Het is een sneer (met knipoog&nbsp naar mij toe, omdat ik verticaal video's op neem. Dit doe ik echter bewust, omdat ik veel video's plaats op mijn IG account, waar het verticaal geplaatst moet worden wil je het hele beeld erop krijgen.  " Pascale, Kahlúa&Willow   Had niet in de gaten dat het een sneer naar jou was.   Wat maakt het nu uit horizontaal of vertikaal? Het is leuk dat je een video in dit topic plaatst. Daar gaat het toch om.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in De hond op video
" Leuk!! Hier ook zo'n zeehond. Als er water is, dan moet ze erin. Hint met een " Saartje Je link is niet juist.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Ik maak me zorgen om mijn pup! Help!
Goed dat je het aangepakt hebt en nu serieus genomen wordt. Tanden wisselen zou inderdaad invloed kunnen hebben. Nog wat tips: doe helemaal geen zout bij het eten voor de hond. I.v.m. nog eventuele Giardia: maak elke keer na het poepen de anus van je hond schoon om herbesmetting te voorkomen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in ocd hak bij berner van 7 jaar
Op verzoek   https://www.hondenpage.com/hondenforum/229733/librela-injectie.php    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in De hond op video
  https://youtube.com/watch?v=YHKNKGrFZvE&feature=share
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Ik maak me zorgen om mijn pup! Help!
Zo snel mogelijk naar een andere dierenarts. Door de vele ontwormkuren is de darmflora aan gort. Dit is zeer nadelig voor de ontwikkeling en groei van je pup. Deze heeft nu hoogwaardig voer nodig. Temperatuur meet je met een gewone tempmeter in de anus. Je hond moet dus een paar minuten stilstaan of liggen. Ik hoop dat er snel de juiste weg naar genezing gevonden wordt, want dit is zeer belastend voor een pup.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in ocd hak bij berner van 7 jaar
  Overleg met de universiteitskliniek kleine huisdieren in Merelbeke wat zij voor je hond kunnen doen.   https://www.orsami.be/nl/orsami             
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Onverantwoorde fok.
  De Belgische overheid heeft aan vele broodfokkerijen in Oost Europa beperkte en merendeels onbeperkte import vergunningen verstrekt, waar de fokhonden worden gezien als productiemachines. De honden creperen in hun eigen uitwerpselen in smerige hokken zonder daglicht. De puppyhandelaren in België werken ook samen met handelaren in pups in Nederland.   Kopie van pdf ?https://assets.vlaanderen.be › ...PDF Erkende landen en kwekers die voldoen aan de voorwaarden uit bijlage III van het KB van 27 april 20071 Landen   Laatste update : 07/10/2021 Erkende landen en kwekers die voldoen aan de voorwaarden uit bijlage III van het KB van 27 april 20071 Naam van de kweker Land Geldigheid LARUS Slowakije 30/01/2026 FRIENDS Slowakije 25/05/2030 PUPPY EXPORT Slowakije Onbeperkt JANA SKLADALOVA Tsjechië Onbeperkt VYBERCI Slowakije Onbeperkt TAKTIK Slowakije Onbeperkt ER-HAJ Slowakije Onbeperkt ING. VIERA SEMKOVA Tsjechië 22/01/2023 PETER DZIAN-FOCUS Slowakije Onbeperkt ICOSTAV Slowakije Onbeperkt SONNEN Hongarije 24/11/2025 EVA PAVLIKOVA Tsjechië 31/03/2024 EURODOG HONGARY Kft Hongarije 07/06/2022 PUPS4YOU kft Hongarije 04/04/2023 JLS Export Tsjechië Onbeperkt PUPPYWELFARE Tsjechië 12/06/2023 ANIMA PLUS Tsjechië 11/06/2024
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Onverantwoorde fok.
  De handel in pups uit Oost Europa is sinds corona schrikbarend hoog. Pups worden bij bosjes in busjes met benches gestampt op weg naar bijv. BE en NL   https://eenvandaag.avrotros.nl/item/organisatie-sleept-6-dierenartsen-voor-de-rechter-vanwege-grootschalige-fraude-met-pups-uit-hongarije-deze-mensen-doen-alles-voor-winst/    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Tumor bij de milt
" Vanmorgen weer een spoedconsult bij de da, temperatuur schommelde steeds, hij heeft nog een keer een prik gegeven die 4 weken werkzaam zou zijn, op weg naar huis is Bullie overleden . Blij dat ze verder geen lijden meer heeft, maar wat mis ik mijn meisje. Voor ons de tweede keer dit jaar, in maart Ziva in laten slapen, en nu Bullie, het hakt er wel in als ik eerlijk ben. " Ziva †, Bullie en Bandhu   Wat verdrietig en zwaar. Twee honden verliezen in zo'n korte tijd maakt het dubbel triest. Het gemis is immens. Veel sterkte.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Supplementen
Heel naar die zwakke achterhand. Ik heb destijds voor mijn oude hond Primeval Gelatinaat gebruikt.   Er zijn ook hondeneigenaren die bij dergelijke klachten een Bia Bed aanschaffen.   https://biabed.nl/hondenbed-original                
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Dobber 14 jaar!
Mooie leeftijd hartelijk gefeliciteerd dobber
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Zorgen over cursus puppy
" Zelfs in de 80tige jaren ging je niet zo met je hond om , Mensen hoeven toch niet klakkeloos te doen wat zo'n iemand die zich trainer noemt zegt? Hier bij ook weer zelf nadenken ,ben je het niet eens met die methode? dan niet doen of wegwezen , " Heleen   Zelfs in 1994/1995 werd bij de cursus Elementaire Gehoorzaamheid bij de goed bekend staande Kynologen vereniging Nieuwegein niet positief getraind. Alle honden moesten een slipketting  om en daarmee stevig gecorrigeerd worden. Voor ik het goed realiseerde wat er gebeurde, nam de trainer een keer mijn Kooikerhondje over en deed voor hoe ik hem door een flinke ruk aan de slipketting moest laten volgen. Ik heb de trainer gezegd dat hij van mijn hond moest afblijven. Tijdens een theorieles werd n.b. voorgedaan hoe je op een andere manier kunt laten blijken dat jij de baas bent. Je moest de hond dan op de grond op zijn rug leggen met je hand op zijn borstkas. Ik was blij dat we de EG konden afsluiten; de ruwe manier van corrigeren paste niet bij mij en stond me enorm tegen.   Na EG konden we aan behendigheid beginnen. De trainer van. EG merkte op dat mijn Kooikerhondje dat niet goed zou kunnen. Ik zou wel zien en was ervan overtuigd dat mijn hond dat heel leuk zou vinden. Bovendien werd daar wel positief getraind.   September t/m midden december de beginnerscursus behendigheid gevolgd. Dit werd afgesloten met een wedstrijd parcours lopen. Mijn hondje werd nr. 1 van 40 deelnemers. Ik heb de beker die als prijs werd uitgereikt voor de neus van die EG trainer gehouden met de mededeling dat hij een totaal verkeerde inschatting had gemaakt.   Enige cursussen verder liep mijn hondje landelijke wedstrijden met mooi resultaat.   Het is al tientallen jaren achterhaald om een hond fysiek te corrigeren. Degenen die dit alsnog bij trainen toepassen, hebben onder een steen geleefd.   Een boekje wat aan te raden is over lichaamstaal van honden, is van Turid Rugaas Kalmerende signalen. Dit is ook via google als pdf te vinden.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Maylo en ???
  Wat een heerlijk vooruitzicht. Hopelijk zit er een teefje voor je bij.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Onverantwoorde fok.
" In grote lijnen ben ik het volledig met je eens ,Stamboomfokken via de raad van beheer is echt niet zaligmakend ,de raad kletst mee als een groep fokkers het niet eens zijn over gezondheids uitslagen ,geeft daar toch grif stambomen voor af ,want dat is hun verdienste , Controle op gezondheid is er bij de raad niet ,wel steeds andere bepalingen ,maar ook rasverenigingen zijn niet zaligmakend ,bv bij de jack mag bij de ene rasvereniging met patella luxatie graad 1 gefokt worden ,bij de andere met distichiasis en de raad staat het toe ,en zo breng je de ziektes in een ras ,net als op jonge leeftijd dekken en dan ook nog tot en met 10 jaar doorgaan bij vele rassen .   Daarom is het zaak als fokker zelf na te denken ,in het belang van je honden ,er zijn er vele die naar de reuen rennen die hoog scoren op de show ,vaak inderdaad door vriendjespolitiek ,want als je naar de standaard kijkt lijkt het er niet meer op ,maar keurmeesters zetten ze hoog en daar wordt weer naar gefokt door vele .Pas na enkele jaren komen de ziektes omhoog die reu en teef voortbrengen ,Van mij mogen er op reuen ook beperking op dekken komen ,bv niet meer als twee of drie nesten op een jaar ,nu kunnen ze nog hun gang gaan ,veel afwijkingen komen pas na jaren boven . Ook ik ben een erkende fokker ,lid van de raad en van verenigingen maar ik fok naar eigen inzicht zodat mijn lijnen ook na jaren goed gezond blijven ,het is goed uitzoeken bij wat voor lijnen je weg moet blijven .Een hondenhoudersbewijs zou mooi zijn ,maar eer dat er hier in Nederland door is ben je vele jaren verder .Maar als de raad eens zou beginnen om geen stambomen af te geven bij de pups waarvan de ouderdieren niet gezond zijn ben je al een heel eind .Het is echt jammer dat zij zo'n machtspositie hebben . Het ubn nummer wat sinds 1 november verplicht is ?Dat hebben handelaren al jaren ,het lost niets op ,is alleen meer werk voor dierenartsen die pups  zonder ubn niet mogen enten maar het gewoon doen . " Heleen   De Raad van Beheer is een dure papierwinkel met plastificeerapparaat.   De organisatie is één grote belangenverstrengeling. Wie heeft dit ooit verzonnen?   De Raad van Beheer is nl. een vereniging van rasverenigingen (= fokkers). De RvB heeft een dubbele pet op.   Het wordt tijd dat deze constructie op de schop gaat en er een organisatie komt, die rechtstreeks aan de rijksoverheid rapporteert en gecontroleerd wordt door deze rijksoverheid.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Dobber 14 jaar!
Proficiat met deze respectabele leeftijd van Dobber. Moge er nog vele goede jaren samen volgen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Mieke is niet meer...
  Wat heeft jullie Mieke een warmte gegeven en ontvangen. Ik heb ook altijd in de ogen van mijn honden kunnen lezen wanneer het genoeg was. Mooi dat je dat ook bij  Mieke hebt kunnen waarnemen en er naar handelde. Het gemis is groot. Veel sterkte.  
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Mieke is niet meer...
die woorden zijn ook heel mooi en zo waar voor altijd in je hart je lieverd we kennen het hier de meeste van onsheel veel sterkte verder
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Mieke is niet meer...
Heel veel sterkte we kennen het gevoel heel verdrietig
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Black alweer 8 jaar!
Nog gefeliciteerd black 
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Black alweer 8 jaar!
Al weer 8 jaar die stoere Bink. Proficiat. Ik hoop dat jullie nog héél lang van hem mogen genieten.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Onverantwoorde fok.
  Dank voor de link van de  update Wet Dieren. Er hebben intussen wetswijzigingen en aanvullingen plaatsgevonden.   De eerdere verstrekte gegevens zijn nu te vinden in hoofdstuk 2 artikel 2.6 Fokken van Dieren.   Artikel 2.6. Fokken van dieren   1Bij of krachtens algemene maatregel van bestuur worden regels gesteld voor de uitvoering van bindende onderdelen van EU-rechtshandelingen over het fokken van en het voor de fok gebruiken van dieren behorende tot bij die maatregel aangewezen diersoorten of diercategorieën.   2Bij of krachtens algemene maatregel van bestuur kunnen voor het onderwerp, bedoeld in het eerste lid, regels worden gesteld voor bij deze maatregel aangewezen diersoorten of diercategorieën die betrekking hebben op onder meer:   a.een verbod op het fokken of het voor de fok gebruiken van: 1°.dieren die beschikken over een bepaalde aandoening die, of een uiterlijk kenmerk dat, de gezondheid of het welzijn van het dier of de nakomelingen van het dier kan aantasten;   2°.dieren die een gevaar kunnen opleveren voor de veiligheid van mens of dier, en   3°.andere bij of krachtens algemene maatregel van bestuur aangewezen dieren, diersoorten of diercategorieën;   b.de methode van fokken, waaronder een verbod op bepaalde methoden van fokken;   c.het voorafgaand aan het fokken door de fokker te verrichten of te doen verrichten onderzoek bij dieren waarmee wordt gefokt naar de aanwezigheid van aandoeningen die de gezondheid of het welzijn van de dieren of de nakomelingen van die dieren kunnen aantasten;   d.hygiëne, het voorkomen van de verspreiding van dierziekten, zoönosen en ziekteverschijnselen, en het weren van ziekteverwekkers;   e.het aantal nesten dat dieren gedurende een bepaalde periode krijgen, en   f.de bij te houden en over te leggen gegevens.   Bron  https://wetten.overheid.nl/BWBR0030250/2021-07-01#Hoofdstuk2  
 

Vrienden van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

honden foto van Jeannette honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Loesjehonden foto van Just The Max   honden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Missy & Lady † honden foto van Kyra *Shadow* Angelhonden foto van J&Jhonden foto van Baasje van Floor! honden foto van Julie & Maksie!honden foto van Nymeriahonden foto van Jolandahonden foto van Keeshonden foto van nadine honden foto van Nadinehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^