HondenPage baasje lyda

Wat schreven de vrienden van lyda op het forum

honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Leven met een herplaatser // welkom Bodhi!
Proficiat met je mooi gekleurde BC herplaatser. Leuk om te lezen dat het zo goed gaat. Ik wens jullie heel veel en lang plezier met elkaar.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Trots op mijn mannetje.
Lekker warm onder een fleece cape na een boswandeling.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Verjaardagkalender Brusselse Griffon
Als jullie iemand kennen die wel Griffonnetjes heeft of kent, willen jullie de kalender dan laten zien en hen naar ons doorverwijzen? Alvast bedankt.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Verjaardagkalender Brusselse Griffon
Dank je wel voor je compliment.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Plaats hier je facebooksite
Blokje (om) met Brando is onze fundraising-pagina op Facebook. Je vindt er nuttige Brusselse Griffon hebbedingetjes voor hondenbaasjes. https://www.facebook.com/groups/1255792621247851
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Verjaardagkalender Brusselse Griffon
Brando en ik hebben een mooie verjaardagkalender gemaakt. Elke pagina/maand heeft een eigen zwart-wit Brusselse Griffon-illustratie. Je kunt de kalender inkleuren als je dat leuk vindt. Onze kalender is te koop voor € 7,50 + eventuele verzendkosten. Bestellen of meer informatie graag via een privé bericht of op onze profielpagina.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Trots op mijn mannetje.
Het is lang geleden zeg, dat ik op Hondenpage was. In die tijd is Brusselse Griffon Brando weer wat jaartjes ouder geworden. Mijn lieve mooie mannetje is inmiddels ruim 15 jaar. Over een week hopen we 'plus 5 maanden' te vieren. Vorige maand heeft hij nog weer eens een orthomanuele behandeling gehad d.m.v. de Aharon-methode, waarbij enkele ruggenwervels zijn rechtgezet en hij goed gemasseerd werd. Nu het frisser weer is, plukt hij daar de vruchten van: hij kan, weliswaar op seniorentempo, weer grotere wandelingen maken in de buurt. En gaan we verder van huis, dan zit hij prinsheerlijk in de buggy.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Orthomanuele dierenarts, fysiotherapie, of allebei? | update: naar orthomanuele dierenarts geweest
Wat goed dat je met je hond naar een orthomanuele arts bent geweest. Geeft ze behandelingen met de Aharon-methode? Ben je misschien bij Iris van Deur geweest? Of bij Frederique in het Gooi? Mijn hondje heeft de afgelopen jaren 4 Aharon-behandelingen gehad en knapt daar altijd goed van op, hij verlaat meestal kwispelend de behandelkamer. Heel veel beterschap voor je hond en sterkte met je zorgen om Penny.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Reis met ons mee naar de poolgebieden: Laatste update p.3
Dank je wel dat je ons laat meegenieten van jullie prachtige reis, van je schitterende foto's en jullie honden in hun paradijs: sneeuw en kou. Ik kijk uit naar het vervolg.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in My Mo(h)bile home - onze reisjes met de mini camper *p8 weer in Zweden*
Wauw, wat zijn jullie op mooie plekjes geweest. Ik heb genoten van je foto's.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Animal Event 2019!!!
Vrijdag kan ik alleen 's middags, maar (als alles goed gaat) dan gaan we daar wel Brando's 14e verjaardag vieren. En zondag wil ik de hele dag gaan. Zijn er hier meer Griffonnetjes en/of Brabanconnetjes en baasjes die naar AE gaan?
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in HP doggydate 2.0 *Dit keer in Baarn*
Wat leuk dat er een HP-wandeling is bij kasteel Groeneveld. A.s. weekend ga ik daar naartoe met voor een Griffon/Brabanconwandeling.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Mootje (p17 filmpje snuffeldoos)
Wat goed dat jullie ook gebruik maken van natuurgeneeskunde. Die therapeuten zien, voelen en onderkennen veel meer dan reguliere dierenartsen en dat heeft mijn Brandootje dus ook al het leven gered. Succes met de behandeling. Ik hoop dat je hondje er goed van opknapt.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Het gaat niet goed met mijn lieve hond.
Ook ik heb te maken met een zwakker wordende senior. Wat ik je kan aanbevelen ter ondersteuning van de gezondheid van jouw senior: zoek een natuurgeneeskundig diertherapeut in jouw omgeving en laat hem/haar je hond homeopathisch behandelen. Erkende diertherapeuten kun je, per provincie, vinden op de website van de beroepsvereniging BCND onder het kopje DIERTHERAPEUT. Zo'n therapeut besteedt veeeeeel meer aandacht aan je hond en hun kennis en behandeling gaat verder dan de vaak oppervlakkige geneeskunde van gewone dierenartsen. Heel veel sterkte met je zorgen om en het zorgen voor je senior.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Weekje Winter in de Ardennen
Dank je wel voor het delen van je prachtige foto's. Met zulke echte winterhonden geniet je dubbel van sneeuw, lijkt mij.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Team Podenco en de Hele Boze Poes
Allereerst beterschap voor je hondjes. Als je de wondjes niet vertrouwd, is een bezoekje aan de dierenarts inderdaad verstandig. Om je hondjes over hun schrik heen te helpen, kun je hen druppels Rescue Remedy (voor dieren is er RR zonder alcohol) geven. Bovendien stimuleert RR het helen van de wondjes. Brando en ik hebben zo'n aanvallende kat enkele jaren geleden meegemaakt. Hier op het plein. Poes stak 's avonds laat diagonaal het plein over om ons aan te vallen. Mogelijk had zij ergens in de struiken een nestje kittens dat ze dacht te moeten beschermen. Ik hield het plein en de straten er omheen goed in de gaten en wist haar meestal flink te overbluffen, zodat ze omkeerde. Van haar hebben we overigens geen last meer, ze was doodgereden las ik op een oproep van de eigenaars. Niet leuk voor het dier en hen, maar voor honden en baasjes in de buurt een hele opluchting. Vorig jaar werden we ergens anders aangevallen, wel door een zwerfkat. Zou het kunnen dat katten zich een straat of plein toe-eigenen als hun territorium, die ze vervolgens met gevaar voor eigen leven verdedigen?
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Aila puppies - REUNIE wandeling! p. 24
Wat een mooie gezinsfoto's heb je gemaakt van je honden en pups.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in My Mo(h)bile home - onze reisjes met de mini camper *p8 weer in Zweden*
Wauw, wat een prachtige parken bezoeken jullie. Dank je wel dat we mogen meegenieten door je mooie foto's. Heb je nog geen bosbranden gezien?
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Aila puppies - REUNIE wandeling! p. 24
Uit je keuze van de kennelnaam en die van de pups begrijp ik dat je honden van een Fins ras zijn. Finse Lappenhond, klopt dat? In de eerste twee namen herkende ik de edelsteennamen al. Naar welke stenen zijn pup 3 en 4 genoemd?
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Aila puppies - REUNIE wandeling! p. 24
Van harte proficiat met de pupjes. Ik hoop dat alles goed blijft gaan met moeder en pups en dat de kleintjes een lang en gelukkig hondenleven zullen beleven.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in My Mo(h)bile home - onze reisjes met de mini camper *p8 weer in Zweden*
Wat een leuk topic heb je gemaakt. Ik wens jullie een geweldige vakantie in en reis door Zweden. Ik kijk uit naar je verslagen en foto's. Heel veel plezier toegewenst.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Ik stel voor dolcinea : dolcinea’s forum
Wat een mooi pupje heb je gekozen en wat een leuk ras. Bij het zien van HP viel mij meteen haar naam op. Ik ken die naam uit de voorstelling  Man van la Mancha en omdat Don Quichot een deel van onze musicalklas-eindvoorstelling was. Hoe ben jij op haar naam gekomen?
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Scotty's topic! DNA resultaten!
Leuk om te zien en volgen hoe zo'n pup groeit en verandert. Dat schattige puppy wordt het een mooie hond.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Loki - hij is er!
Heel veel en lang plezier met Loki. Ik hoop dat hij een lang en gelukkig leven bij jou mag hebben en wens hem beterschap voor zijn buikwond. Fijn dat het klikt met je andere hond.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Animal Event 2018! Het is weer tijd!
" Nee wij hadden 1 gevlekte Duitae dog bij ons Bella met een roze band om. 2 Cane Corso's en Maylo dan. We stonden te kijken bij die paardenshow en die was net afgelopen toen jij volgens mij voorbij kwam.    Want had hij soms iets van een blauw tuig om?  " Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Ja, Brando heeft een zwart met fel blauw tuigje en was bij de paardenshow een poos uit zijn buggy. We hebben alleen het slot van de paardenshow gezien, maar nu weet ik dus wel dat er een pop op die pony zat en geen kind.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Animal Event 2018! Het is weer tijd!
Volgens mij heb ik ook Griffylover gezien en hebben we elkaar ook nog echt aangekeken haha.    Dat zou best eens kunnen. Mijn 'griffy' of te wel Brusselse Griffon zat in zijn buggy. Had je 2 heel grote Deense Doggen bij je? Die heb ik namelijk meerdere keren gezien. Wij hebben een leuke dag gehad.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Animal Event 2018! Het is weer tijd!
" Was een superleuk dagje. Wij zijn van 11 tot 15 geweest. Ik heb ook stippels gezien. En volgens mij Antje met Abu. Shadow heeft lekker gegeten overal " White Shadow Brando vond de vishamburgers bij deze stand een groot succes. Ik heb een zakje voor hem gekocht, dus hij kan voorlopig lekker knabbelen.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Animal Event 2018! Het is weer tijd!
" O super! Als ik je zie spreek ik je aan want ik heb nog nooit een Griffin in het echt gezien.  " Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Dat lijkt me een leuk idee. Gisteren heb ik sinds lange tijd weer foto's op mijn profiel gezet, dus ga ze gerust bekijken.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Animal Event 2018! Het is weer tijd!
Dit jaar zit er maar één dag in en dat zal zaterdag worden. Mijn hondje gaat mee, lekker in zijn buggy. Ik hoop hem die dag lekker te verwennen omdat hij a.s. week jarig is. Ik wens iedereen die gaat veel plezier op Animal Event.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in A
Hallo Judith, Ik zie dat je je nog steeds ontwikkelt in het tekenen van honden. Toen de Knutselclub nog actief was, genoot ik al van je werkstukken. Bij deze plaats ik een paar foto's die mogelijk geschikt zijn om er een pasteltekening van te maken. Alvast veel plezier met tekenen.    
 

Vrienden van lyda

honden foto van Helga & Zoëyhonden foto van louisehonden foto van Teskehonden foto van Sandra & Zino *het petit Brabançonnetje*honden foto van Simone & Grismohonden foto van Simonehonden foto van Griffyloverhonden foto van silke & woody honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Randjehonden foto van meert nancy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^