HondenPage baasje Quirine

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto honden foto Dit is bumper bumper is liever lui dan moe tot dat er eten in het spel is. Bumper is de zoon van mijn andere hond Sarah bijde komen ze uit Roemeniƫ. honden foto honden foto De drie musketiers op een rij. En dan ben je erg blij met een grote bank ???? honden foto honden foto honden foto Even lekker knuffelen ook dat kan. honden foto honden foto Knappe Sterre. honden foto honden foto Drie knapperds rond etenstijd ???? honden foto En de bende van ellende compleet. honden foto Dit is Sarah. Sarah heb ik al ruim drie jaar. Hoe oud Sarah is is niet bekend ik en de dierenarts denken rond de 10. Sarah is de moeder van bumper. honden foto Maak kennis met Sterre. 
Haar officiƫle naam is turron dit vind ik alleen geen leuke naam.
Sterre is hier nu 3 maanden. Sterre licht op dit moment in de kliniek aangezien ze vanaf dag 1 al diarree heeft. Hopelijk is ze snel beter. honden foto Bumper voor het eerst in zijn leven in Nederland op naja voor hem een wereldreis.
Quirine heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Honden in gastgezin en geadopteerde honden , Mijn eigen honden

Verhalen van Quirine in het Dogboek

Quirine heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Quirine heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Quirine is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^