Over Tess _ baasje Channah

honden foto van Tess _ baasje Channah Hallo allemaal,

Ik ben Channah (16 jaar), baasje van Tess.
Tess is een labradoodle. Haar vader is een koningspoedel, haar moeder een labradorkruising, waarschijnlijk zit er iets van jachthond in. (Tess kan ook héél erg hard rennen haha).

Tess is een superlief hondje dat dol is op spelen , kaas (mag ze eigenlijk niet  ;-), in de sloot zwemmen (mag ook al niet  ;-)& luieren. Verder kan goed springen en is ze slim.


PitaPata Dog tickers


Ze woont in een gezellig gezin  Ze heeft al een paar keer kennisgemaakt met onze verzorgshetlanders en ze heeft twee lieve rattenzusjes.

Ik ben haar baasje, Channah. Ik ben dol op (huis)dieren. Sinds m'n 5e wilde ik dolgraag een hond. Een paar jaar geleden zijn we verhuisd naar een groen gebied waar een hond ideaal zou zijn. In maart hoorden we dat kennissen van ons toevallig een nestje labradoodles hadden. We zijn vaak gaan kijken en mochten als eerste een puppy uitkiezen ;-) Dat werd onze lieve Tess!


Ik heb altijd al van dieren gehouden. Mijn eerste huisdieren waren twee konijntjes. Verder houd ik van paardrijden, lezen, creatief bezig zijn, verhalen schrijven en cello spelen. Ook heb ik een instagram account & een youtube kanaal:       Channah_Craft      voor nog meer avonturen van mij en Tess! 


Groetjes,
   Channah & Tess     
 Krabbels aan Tess _ baasje Channah


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Tess _ baasje Channah heeft 543 ontvangen.

Berichten en online status
Tess _ baasje Channah was voor het laatst online 10 maanden, 1 weken, 2 dagen, 14 uur, 12 minuten, 49 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto Tess ong. 10 weken honden foto honden foto Sfeerfoto honden foto honden foto
Tess _ baasje Channah heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Tess, Overig


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^