HondenPage baasje Dorien Makaaij

Wat schreven de vrienden van Dorien Makaaij op het forum

honden page profiel LolaLola schreef in Hond plast op kleed
Hier 1 hond gehad die bij de fokker op puppypads mocht plassen. Het was drama daarna. Hond was zo zindelijk maar plaste op elk dekentje, kleedje noem maar op. We hebben alles weg moeten halen om even het gedrag even te door breken. Daarna goed in de gaten houden en als 't mis gaat wel duidelijk nee zeggen. Ze mogen best weten dat het niet de bedoeling is.. als wij weg waren, ruimde we alles op of ging even de ren ervoor.. 
honden page profiel LolaLola schreef in Zindelijkheid
Zeker een half jaar. Lekker de tijd geven. Je pup is al super goed bezig. Niet te veel druk op leggen. T komt echt wel goed!! 
honden page profiel LolaLola schreef in Hondje depressief
Onze hond ging een week naar de oppas (notabene een bekende), maar ze wilde daar niet eten. Ze was afgevallen en helemaal down toen we haar ophaalde... t kan daar dus aan liggen.   Medisch zou ik idd wel zeker willen weten dat er niks is, ontlasting misschien controleren? Heeft de hond wel eigen voer etc gehad bij de opvang?
honden page profiel LolaLola schreef in Welke brok krijgt jouw hond en waarom?!
Wij voeren orijen thundra. Vind dit persoonlijk een erg goede brok. Bewuste keuze: veel diersoorten, maar van alles een beetje. Onze hond heeft voedselintolerantie en reageert op voeding als ze teveel van één diersoort krijgt. Beide honden geen dunne ontlasting meer en geen last meer van de anaalklieren.    (Ze krijgen ook carnilove blik wild soorten erbij)
honden page profiel LolaLola schreef in Pup bijt in alles en is constant in 'overdrive'
Jeetje.. wat wordt er tegenwoordig toch al veel verwacht van die jonge beestjes. Overal lees je alleen nog maar hoe moeilijk het allemaal is. Zijn er uberhaupt nog mensen die genieten van een pup in huis? ....
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Reu, teef of maakt het echt niet uit ?
Ik vind reu en teef allebei fijn  op mijn werk hebben we 2 reu en 2 teef en ik heb bij mijn vader en zijn vriendin 2 teefjes Ik merk geen Verschil 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Geef een complimentje aan de persoon boven je
Kimeta Wat heb je een mooi foto en wat heb je mooi honden 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Liz laatste nest -> geboren
" Dat weten we nog niet  " de stippelbende Ik zou hem houden hij is echt mooi 
honden page profiel LolaLola schreef in Beer- brandwonden door warmtemat dierenarts -update 2 juli
" Hannah, wat vreselijk, maar gelukkig is Beer een bikkel, en geneest het goed. Kunnen wij (ik) en misschien anderen wat voor je betekenen, dit moet echt enorm veel geld kosten. Ik heb niet veel om te geven, maar als meerder mensen helpen, dan heb jij wat minder zorgen.   Ach die knapperd, was is hij toch dapper.   En inderdaad ik herinner me nog een paar jaar geleden een hond met dezelfde wond, dat is wel goedgekomen meen ik mij te herinneren. Sterkte hoor, geef hem maar een voorzichtige knuffel van mij. " yooop Mag toch hopen dat de kliniek dit zelf vergoed?    Anders doe ik idd graag mee
honden page profiel LolaLola schreef in Beer- brandwonden door warmtemat dierenarts -update 2 juli
" Hannah, wat vreselijk, maar gelukkig is Beer een bikkel, en geneest het goed. Kunnen wij (ik) en misschien anderen wat voor je betekenen, dit moet echt enorm veel geld kosten. Ik heb niet veel om te geven, maar als meerder mensen helpen, dan heb jij wat minder zorgen.   Ach die knapperd, was is hij toch dapper.   En inderdaad ik herinner me nog een paar jaar geleden een hond met dezelfde wond, dat is wel goedgekomen meen ik mij te herinneren. Sterkte hoor, geef hem maar een voorzichtige knuffel van mij. " yooop Mag toch hopen dat de kliniek dit zelf vergoed?    Anders 
honden page profiel LolaLola schreef in Beer- brandwonden door warmtemat dierenarts -update 2 juli
      Wat een bikkel zeg..    Er is hier idd eerder iemand op het forum geweest met dit zelfde probleem, ook na een "simpele" ingreep ontzettend verbrand door de warmtematten. Was een klein langharig hondje, heb destijds nog contact opgenomen met een vader van een vriendin van mij die destijds in Utrecht werkte. Weet helaas zo niet meer wie het was/hoe het herstel verder is verlopen.   Heel veel sterkte nog voor Beer en natuurlijk ook voor jullie.
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Dag lieve Amélie,dag grote knuffelbeer...
Heel erg veel sterkte de komende tijd 
honden page profiel LolaLola schreef in Artrose jonge hond, voeding en andere?
1 hond van ons heeft ernstige artrose en zit op medicatie plus supplementen.   Onze andere hond is ooit geopereerd en heeft beginnend artrose. Zij krijgt 2x per jaar synopet. Onze andere hond krijgt het dagelijks.. voor nu lijkt het nog voldoende. Ligt niet veel, loopt niet mank enz.   Wij hebben flexadin advented geprobeerd, ze wilde het allebei helaas niet eten anders kregen ze dit. Ook hebben we een pot van phytonics joint comp, hoor je veel goede dingen over. Echter stinkt het enorm en eten ze het voer niet meer op als dit erdoor zit..
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in HondenNamenTopic
" Poppy betekend klaproos Koert!  " Sheltiebaasje Echt grappig wist ik niet leuk om dat te horen 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Liz laatste nest -> geboren
Leuk blijft hij bij jou wonen? Of niet 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in HondenNamenTopic
Mijn hond heet Poppy ik weet niet wat haar betekenis is we waren bij een fokker en mijn moeder zei ach wat een poppy vandaar haar naam 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Kaylin, Djaira en Djazzy op vakantie
Smelt zulke leuke honden Danielle 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in In zijn laatste dagen , terwijl hij nog zo graag wil gedag zeggen tegen zijn vriendjes
Heel erg veel sterkte de komende tijd 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in You always be mine love
Heel erg veel sterkte de komende tijd 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Kees'vriendjes
Kees lieve profiel foto heb jij knappe mellow
honden page profiel LolaLola schreef in Hond te mager
" Vroeger bestond er boekweitmaccaroni, dat kookte ik voor mijn dochter.  Ook allergisch voor vanalles. https://www.ekoplaza.nl/nl/producten/product/boekweit-fusilli-0018169526 " Kees Dit ga ik gelijk proberen, heel erg bedankt.
honden page profiel LolaLola schreef in Hond te mager
" https://www.natuurvoedingvoorhonden.be/nl/o-canis-blikvoeding-voor-de-hond-/2492-o-canis-blikvoer-hert-met-boekweit-400-gram is dit wat? " Danique, Spike † & Jake Oooh goed! Bedankt. Had ik zelf nog niet gevonden 
honden page profiel LolaLola schreef in Hond te mager
" Qua vetten, mag ze kokosolie? Dan wel een goede nemen, bijvoorbeeld van Royal Green. " Kees Ja! Bedankt voor de tip . Had er nog niet van gehoord..
honden page profiel LolaLola schreef in Hond te mager
" Zou ze gekookte zoete aardappelen mogen? En/of gekookte rijst/pasta? " Kees Nee, alleen boekweit als koolhydraat  Sperziebonen lust/mag ze wel, komt ze alleen helaas niet van aan. Ze vind heel veel wel lekker, alles behalve haar eigen eten zeg maar..
honden page profiel LolaLola schreef in Hond te mager
" Bij Remi merkte ik dat teveel snoepen ervoor zorgde dat ze haar brokken helemaal ging weigeren, in de hoop op meer lekkers. Ik liet haar dan hongerstaken, dit hield ze 1-3 dagen vol, en dan at ze haar brokken weer. Maar Remi at ondanks al dat getut wel genoeg om op normaal gewicht te blijven, dus ze kon 3 dagen hongerstaken hebben. En dit gebeurde als ze vond dat ze net te lang deed met een bepaalde smaak, en ik kocht toen al alleen maar 1kg zakken die maar 2-3 weken meegingen. Ik wisselde met smaken, merken, etc. om haar aan het eten te houden, en uiteindelijk een bepaald systeem die werkte, en door lekkers echt alleen voor de smaak proberen te geven, ging ze nog maar 1-2x per jaar in hongerstaking. Maar jij hebt die 'luxe' helaas niet. Maar ik snap het helemaal, voedselweigeraars " D Ja, ik merk ook dat ze dan de hele dag gaat wachten op wat lekkers inderdaad. We doen al heel strikt 3x eten, niet eten, jammer dan. Helaas maakt haar dat weinig uit.    Hopelijk gaan wij ook een systeem vinden wat werkt..
honden page profiel LolaLola schreef in Hond te mager
" Dat is wel apart, want een allergie komt meestal voort uit dierlijke eiwitten niet uit de vetten. Zoek eens op brok van vet concept forel met zoete aardappel. Misschien is dat wat? Ik deed wel altijd gekookt water bij de anallergenic brokjes en dan een lepel paardenvlees erbij dan at hij het wel. " Danique, Spike † & Jake Klopt. Dat zei de DA ook, ik was er toen al van overtuigd dat ze voor meer allergisch was. Elke keer onder controle en dan kreeg ze iets met bepaalde vetten of iets van koolhydraten en dat was ze weer ziek terwijl ik alle dierlijke eiwitten weg liet..     Zowel forel als zoete aardappel mag ze niet. Boekweit is de enige koolhydraat wat ze kan verteren.   Ik zou zo proberen foto's plaatsen van het onderzoek waar ze allemaal (niet) allergisch voor is.
honden page profiel LolaLola schreef in Hond te mager
" Dan heeft het eliminatie dieet natuurlijk niet zoveel zin, eigenlijk. Kan je misschien zelf gaan koken, ben je al bij een specialist geweest of een voedingsdeskundige? Lastig hoor, veel succes. " Danique, Spike † & Jake We hebben langs een eliminatie dieet gedaan. Alleen omdat ze VV echt niet lekker vond, gelijk over gegaan op brok met de juiste diersoort. Toen ging het snel weer mis, kwamen we erachter dat het de koolhydraten waren. Vetten wisten we al, ze werd ook ziek namelijk van flexadin en daar bleek iets met kippenvet in te zitten.    Ja, we zijn naar tannetje koning geweest. Niet zo heel veel aan gehad moet ik eerlijk zeggen..
honden page profiel LolaLola schreef in Hond te mager
" Je kan ook nog een ander hypoallergeen dieet proberen. Hills ZD bijvoorbeeld die heeft ook een natvoeding. Purina zou ik niet doen die smaken/ruiken echt helemaal niks. Jake krijgt nu momenteel een insecten brok van vet concept. Zoek maar eens op vet concept, die hebben ook brokjes met bijzondere eiwitbronnen. Buffel of struisvogel bijvoorbeeld. Hond wilt doorgaans toch het liefste vlees eten. " Danique, Spike † & Jake Kan helaas ook allemaal niet. Zit kippenvet in verwerkt. Ze kan dierlijke vetten niet verteren, ook van veel bijzondere diersoorten niet. Vers vlees heeft ze nooit gewilt... ook paar weken echt door proberen te zetten, maar ze weigert echt.
honden page profiel LolaLola schreef in Hond te mager
Hermanss eet ze ook niet..   Voerspelletjes is ze dol op, vooral het spelletje, de brokjes laat ze gewoon links liggen.    Ze vind haar brok gewoon niks, maar helaas is haast niks anders meer een optie aangezien ze ook vetten/koolhydraten niet verdraagd. Wat we nu doen is een theelepel renske voeding erdoor van onze andere hond. Veel brokken en echt maar heeeeel iets renske zodat ze het tenmiste op eet. Bij minimale innamen heeft ze weinig tot geen klachten, alleen zodra ze net iets teveel binnen krijgt is het wel weer mis..   Bestaat er niet iets zoals astronauten voeding voor honden?    Sara weegt inmiddels nog maar 5.1 kilo, ze woog 6.3 en dan was ze mooi op gewicht, al wel aan de minimale kant maar dat was prima.   Koekjes zoals renske konijn, is ze dol op. Dit deden we minimaal omdat we niet willen dat ze haar voeding weigert en wacht op een koekje, zo slim is ze wel... nu geven we het maar regelmatig zodat ze wel wat binnen krijgt. Geen idee of we hier goed aan doen.
honden page profiel LolaLola schreef in Hond te mager
Sara is te mager, echt wel te.. je voelt overduidelijk alle ribben/de hele ruggengraat zonder maar ietsjes druk te zetten. Ze mag alleen maar anallergenic van RC. Ze is namelijk intolerant voor bijna alle dierlijke eiwitten, vetten en koolhydraten...    Ze krijgt 3x per dag eten. Smorgens eet ze een keer de helft van haar bak leeg, heel soms meer. Smiddags weigert ze vaak te eten en dan proberen we het iets later weer, maar vaak eet ze pas tegen 10 uur savonds weer iets..    We bieden het constant aan maar ze eet gewoon veelste weinig. Iemand tips? 
 

Vrienden van Dorien Makaaij

honden foto van Lolahonden foto van Koert En poppy honden foto van Janinehonden foto van Britt, Maui & Fanu ~

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^