HondenPage baasje Flapoor

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Dóódeng: oefenen met pootje baden. Wat een held ben ik. honden foto Lang geleden, toen ik nog bij hondenoppas Petra mocht logeren. Later werd ik een echte reu; en kon  / mocht ik niet meer komen natuurlijk. honden foto Onvrijwillige poseren. Dat moest weer eens van de baas. honden foto Jaja, mooi of niet? honden foto Er ontgaat mij helemaal niets. honden foto Manman, baas wilde weer een showprent. Ik kan zó op de catwalk... dogwalk bedoel ik. honden foto Die mooie ogen heb ik nog steeds! honden foto Daar zag ik een konijn!
honden foto Eén van de vele kindjes uit de straat, die vaak aanbellen: mogen we hem uitlaten... honden foto Deze rotzooi om mijn ongenoegen te laten merken, toen ik niet mee mocht. honden foto Dít wil ik tegenwoordig echt niet meer: samen met een hond (en ook nog een pup) in 1 mand.... honden foto Rennen door de duinen; jagen op konijnen.

Verhalen van Flapoor in het Dogboek

Flapoor heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Flapoor heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Flapoor is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^