Over Vannity

Vannity heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Vannity

honden page profiel LoesjeLoesje schreef om 06 april om 14:35
Welke officiƫle Nederlandse Vereniging bedoel je? Dierenpolitie handelt alleen als een dier zich nog in toestand van verwaarlozing en/of mishandeling bevindt en houdt zich niet bezig met het importeren van zieke honden; wat verboden is; NVWA daarentegen wel. Ik zou daar alsnog een klacht over I.O. indienen. Jullie hebben toch foto's in welke slechte staat de honden bij jullie kwamen en rekeningen van dierenartsen? Vraag een print van wat de dierenartsen over jullie honden heeft genoteerd in hun systeem en stuur dat mee in de email aan de NVWA.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef om 05 april om 15:44
Het topic is inmiddels gesloten voor overleg. Er zal iemand geklaagd hebben. De praktijk heeft geleerd, dat heropening nauwelijks of niet plaats vindt.
honden page profiel VannityVannity schreef om 05 april om 09:06
Ja als jij ook ons wil blijven steunen,schrijf een reactie onder ons verhaal. Heb jij het verhaal van Veganice gelezen wat zij bij mij geeft geschreven?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef om 04 april om 21:37
Dank voor je krabbel. Die Betty zou een verbod moeten krijgen om zich met (buitenlandse) honden bezig te houden. Ze heeft totaal geen kennis van honden. Petje af voor wat jij en Veganice allemaal voor jullie honden hebben gedaan. Het blijft schandalig dat die Betty zieke - ook qua gedrag - honden laat "adopteren" die totaal niet aan de beschrijving voldoen; daarna jouw hond ook nog als haar eigendom claimt. Dat mens heeft een kronkel in haar kop.
honden page profiel VannityVannity schreef om 28 maart om 12:33
Ondanks dat mijn hond Alina zoveel had meegemaakt, ziek en erg oud bleek te zijn toen ik haar kreeg, was het een geweldige hond waar ik zielsveel van hield en zij is ook de reden dat ik ook op deze site staat.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Vannity heeft 44 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Vannity zeer positief gewaardeerd bij 2 waarderingen.

Berichten en online status
Vannity was voor het laatst online 3 jaar, 1 weken, 5 dagen, 9 uur, 48 minuten, 35 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^