HondenPage baasje Lara

Wat schreven de vrienden van Lara op het forum

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P. schreef in Een Tibetaan met stijl
Die is prachtig en staat hem goed.
honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P. schreef in Twee mini's en een luie kat.(fototopic)
Bedankt voor de reacties. Ze hebben het zeker naar hun zin en als hun tevreden zijn ben ik het ook. 
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in zeer bang hondje uit Spanje
" Heb je gekeken van wanneer het bericht was? Ruim 2,5 jaar geleden " Esmé & Shadow Oud topic.   Helaas worden er nog steeds zeer bange honden ter adoptie aangeboden en verkocht zonder de "adoptant" in te lichten dat de hond extreem angstig is. Dit kan grote problemen bij de adoptant veroorzaken en hoge kosten voor een goede hondengedragstherapeut. En dan maar hopen dat het gedrag tot een aanvaardbaar en leefbaar niveau gebracht kan worden.
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Hoeveel pups op echo
" Iemand ook rontgen laten maken? " bella Ja, toen zijn er 8 geteld
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Katten en puppy
Brokjes omhoog zetten. Wij hadden eerst een kast waar de katten op konden, maar de honden niet bij konden. Sinds we verhuisd zijn, eten de katten op kantoor (eerste verdieping), daar komen de honden niet.
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Gedrag van reu bij drachtige teef.
Nee, mijn reu deed niet anders dan normaal. Mijn teef is niet door hem gedekt, maar hij wist wel dat er iets gebeurd was. Hij vond het vooral gek dat zij hem niet meer zo hyperactief belaagde
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Hoeveel pups op echo
7 gezien, 8 geboren
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Ons eerste nestje! 05 juni geboren!
  Inmiddels zijn de pupjes alweer 5 weken! Nog 1 week en dan hebben ze de karaktertest en weet iedereen welke pup van hun wordt!   We hebben ook een mooie fietskar aangeschaft, zodat alle puppen lekker mee kunnen en rustig kunnen wennen aan vreemde geluiden etc.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Voer
" Tips voor voer voor pomeriaantjes ? Wij hebben purina en farmfoods geprobeerd maar lijkt hij niet genoeg aan te hebben waardoor hij zijn eigen ontlasting eet wanneer hij de kans krijgt.    " Remy   Hoe oud zijn je Pomeranians?   Welk voer gaf de fokker?   Purina en Farmfood brokken staan niet bekend als hoog kwalitatief en een hoog vleespercentage.   Zie https://www.voerwijzer.com/wat-is-een-goede-brok/  
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in TPLO Benthe pleister verwijderd (pag. 4)
Stuur de foto op, Elly, en vertel erbij wat je opmerkt......vind het er heel netjes uitzien.....je bedoeld het bultje onderaan zijn poot, even op attenderen bij de arts dat je je daar zorgen om maakt.....
honden page profiel DobryDobry schreef in Twee mini's en een luie kat.(fototopic)
fijn dat het nog steeds allemaal goed gaat, mooie update   en mooie foto's, ze hebben het duidelijk naar hun zin!
honden page profiel DobryDobry schreef in Ik weet het niet meer
och wat erg, ik zou met spoed een andere dierenarts raadplegen voor een second opinion, de hond heeft duidelijk iets, misschien een hernia? (ik roep ook maar wat, we kunnen het hiervandaan niet weten natuurlijk, ik dacht ook aan cold water tail, maar dat zou de dierenarts wel ontdekt hebben, dus dat lijkt me sterk) Dat ze nu ook al dagen niet gepoept heeft is toch wel heel vervelend op zijn zachtst gezegd   Misschien anders ook bij kreupel dier of een soortgelijke kliniek laten beoordelen? Mits je daar snel terechtkan natuurlijk.
honden page profiel gabbergabber schreef in Ik weet het niet meer
Hernia? 
honden page profiel DobryDobry schreef in Help! Dilemma..
wat vervelend voor je, dat je vriend nu ineens toch anders dan afgesproken denkt over de vakantie situatie   Zelf zou ik geen leuke vakantie hebben als ik niet wist of mijn hond het goed had of niet, en zou ik dan liever thuis blijven totdat ik een vertrouwd adres gevonden had, al is een vakantie met vriend ook belangrijk, maar de hond gaat dan voor is mijn mening, omdat die afhankelijk is van ons mensen.
honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P. schreef in Twee mini's en een luie kat.(fototopic)
Ik kan niet veel toevoegen aan mijn bericht van 20-6-20, het gaat goed met de honden. Het hoesten van Balou blijft hetzelfde dus hij redt het nog steeds zonder medicijnen. Lotus doet het goed op de hypoallergenic brokjes en de Trovet tablet dus ik kan niet tevredener zijn. Kat Nemo spuugt regelmatig maar hij verhaart ook erg dus ik vermoed dat het haar dat hij binnen krijgt de oorzaak van het spugen is. Ik ga dus even op zoek naar een middeltje tegen haarballen al denk ik dat het wel goed is dat het haar er uit komt. Gezellig met elkaar genieten van het zonnetje. Nadat Balou eerst bij mij bleef rondhangen nadat ik mijn camera had gepakt, besloot hij om toch het zonnetje maar weer op te zoeken toen bleek dat ik hem geen aandacht gaf. Helemaal van de wereld. Luieren maar toch alert. Genietend van de zondagse rust. Even rust in het drukke koppie van Lotus. En Nemo, zo'n heerlijk stel is het samen. Balou is niet altijd even lief tegen Nemo maar Nemo is hiervan niet onder de indruk. Waar Balou en Nemo eerst de dikste maatjes waren zijn nu Nemo en Lotus dit. Balou en kitten Nemo toen nog de beste maatjes. Gezellig samen op de bank Balou, Nemo en Lucky (die nu bij mijn dochter woont).
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in TPLO Benthe pleister verwijderd (pag. 4)
Ziet er mooi uit, denk dat het buitje de hechtingen zijn die dicht getrokken is, met de tijd trekt dat buitje ook wel weg...foto maken en opsturen naar de arts....
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Pup 11 maanden haat bench maar sloopt
Het probleem is dat ik niet goed weet hoe ik haar kan leren ontspannen zonder ons omdat ze door eten niet gelokt wordt (in de bench oid) en als ze gespannen is dat helemaal niet zo interessant vindt Enige optie is dus heel erg moe maken en dan lukt t haar om even te slapen als we weg zijn. Maar dat is geen basis waarop zij leert dat t ok is alleen te zijn want zodra ze uitgerust is begint de gespannenheid weer.  Eva De bench zou ik achterwege laten, ze houdt er niet van dus dat is sowieso al geen ontspannen basis. Laat haar gewoon in huis haar eigen plekje kiezen, zonder ergens nadruk op te leggen.   Je schrijft: erg moe maken. En daar wil ik graag op inpikken. Het heeft geen zin je hond 'moe' te maken, wat wel zin heeft is je hond voldaan te maken. Dat zijn twee verschillende dingen. Je begint dus weer helemaal vanaf 0, effe met frisse moed, en je vertrekt vanuit een moment/situatie waarin je hond zich prettig en tevreden voelt. Dus ga eerst na wat dit voor jouw hond is. Dat kan vanalles zijn: na een boswandeling, na een spelletje, een hol mogen graven in het zand, een snuffelwandeling in de hei, een knuffelbeurt, een maaltijd,...  Dus niet moe, of opgewonden, maar echt innerlijk tevreden.   Dat is stap 1: de juiste setting: je hond is relaxed, zij heeft qualitytime gekregen, zij voelt zich tevreden. Op dat moment laat je haar even alleen. Heel kort. Kies een tijdspanne waarvan je weet dat dit zeker kan. Dus kan je hond maar 30 sec. kalm en ontspannen blijven voor ze onrustig wordt? Dan vertrek je vanaf die 30 sec. met je training.  Ga nooit oefenen op momenten dat je hond zich onrustig, verveeld, gefrustreerd, hongerig voelt. Want dan vertrek je vanuit de foute stemming en heeft de oefening geen enkele zin.   Let er ook op of je hond het weggaan van jullie koppelt aan bepaalde handelingen. Bijvoorbeeld: als je merkt dat ze onrustig wordt van handelingen zoals: je schoenen of jas aantrekken, je handtas of sleutels vd auto nemen, dan ga je tijdens het oefenen die handelingen even achterwege laten. Zodat ze weerom geen negatieve link legt tussen: jas aantrekken of handtas nemen = ik voel me onrustig. Dus stap even de deur uit zonder deze handelingen. En omgekeerd: doe je jas aan maar ga op de bank zitten, neem je autosleutels maar zet je aan je bureau. Zodat die typische handelingen opeens niet meer bij het weggaan horen, en er dus geen reden voor haar meer is om zich daar onrustig om te voelen.   Als deze basis er is, kan je de tijd gaan opbouwen, met mondjesmaat.  Dat is nu een hele tijdsinvestering, zeker. Maar eens je hond de connectie heeft gemaakt, dat ze zich goed voelt alleen thuis, dan zal je zien dat het makkelijk gaat, en hoef je daarna ook niet al die voorbereidingen e.d. te doen. Dan kan je gewoon de deur uit, want je hond maakt er dan geen probleem meer van. Dus wat je nu investeert, krijg je de volgende jaren dubbel en dik terug.     
honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P. schreef in Wolkje NALA is thuis! - Puppy-spam pagina 2
Wat een schattig pluizenbolletje, heel veel geluk met Nala.
honden page profiel gabbergabber schreef in Pijn bij plukken
Hoi Ine, hoe is het afgelopen bij de fokker/trimster?   
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Pup 11 maanden haat bench maar sloopt
Ik lees wel vaker dat mensen zeggen dat ze het alleen-zijn hebben opgebouwd, maar tegelijk dat de hond nooit ontspannen is of zich daar lekker bij voelt. Dan heeft opbouwen ook geen zin, want wat bouw je dan op? Alleen de tijd, maar niet de emotie die daarbij hoort. Het komt erop aan dat de hond in de basis eerst de link legt: alleen thuis zijn = ik voel me prettig en comfortabel. Pas als deze basis er is, als zijn gevoel juist zit, kan je gaan opbouwen.   Dus mijn advies zou zijn: eerst terug naar de basis, eerst de juiste stemming bekomen, en dan pas vanaf 0 opbouwen in tijd. Anders ga je alleen aan symptoombestrijding doen, en dat werkt zelden goed op langere termijn.
honden page profiel RVSRVS schreef in Pup 11 maanden haat bench maar sloopt
Heb je geen halletje of gangetje waar een blind paard nog geen schade kan doen en waar je een gezellig plekkie voor d'r kan realiseren ?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Van kleine beer naar grote beer - 8 maanden ~ pagina 4.
Wat is Maui nu al een prachtige hond. Dat belooft wat als ze straks volwassen is.   Maak je zelf die mooie foto's?
honden page profiel DobryDobry schreef in Puppy 15 weken blaft en bijt soms extreem veel
" Ho, dat 'doggies geven' ging per ongeluk. Kan het helaas niet meer veranderen naar 3.Bedankt voor de reactie! Is dit normaal gedrag voor een puppy van deze leeftijd? Of kan er toch nog een andere onderliggende gedachte aan ten grondslag liggen? En wat als we even geen tijd hebben om met hem op de grond te gaan zitten met zijn bot, bijvoorbeeld tijdens het thuiswerken, is hem in zijn bench doen bij het vertonen van dit gedrag een goede oplossing? Hij vind zijn bench trouwens leuk. Gaat er zelf altijd in liggen, dus zal het niet direct als een erge straf zien. Moeten we er niet hard(er) tegen optreden? Of gewoon negeren en wanneer het kan met zijn bot op de grond zitten?  " Jelle als hij bijterig en blafferig is, opgewonden dus, zou ik hem ook niet per definitie in de bench zetten, het hangt ervanaf hoe hij er op reageert, misschien is een paar minuutjes bij hem zitten terwijl hij aan het bot kluift al genoeg om te kalmeren, dan is de bench niet nodig en misschien juist een trigger voor meer blaffen   Hard optreden is af te raden aangezien de pup dat niet snapt en nog meer opgewonden raakt en dus nog meer kan gaan blaffen. Hier is wel een goed stukje over pups en jonge honden http://kynoblog.com/artikelen/de-puppy-en-de-jonge-hond-over-opgroeien  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Wolkje NALA is thuis! - Puppy-spam pagina 2
Wat een feest dat Nala nu thuis is. Geniet van de puppytijd. Voor je het weet is deze voorbij. Zo te lezen gaat het allemaal goed komen. Vanaf wanneer gaat het trainingsprogramma in? Dit zal wel langzaam opgebouwd worden. Ik hoop dat Nala een fantastisch hulpmaatje voor je zal worden. Succes.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Rox !
Ontzettend leuk te lezen hoe er om gegaan wordt met de pupsels...iedere pup heeft zo zijn eigen ditjes en datjes....wat voor de een een regel, is voor de ander heel gewoon, ik heb met Ogin ook heel veel moeite gehad toen ze een jonge hond was, en nu, jee, een heerlijke hond.....eindelijk volwassen en rustiger geworden, het is zo jammer dat toendertijd Ogin jong was er geen honden waren, nu wat meer omdat er gebouwd wordt en door de corona dat mensen de stilte wat opzoeken, voor ons een plus....honden zijn toch belangrijk...
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Wat voor soort hond?
Maar als ik dus echt vrij ben (weekenden, vakanties) wil ik wel lekker een lange wandeling kunnen maken met de hond! Roxan Als je een hond in je leven wenst, moet je je natuurlijk vrij MAKEN voor de hond, elke dag opnieuw.  Of bedoel je dat je moeder voor de hond zal zorgen en hem alles zal bieden wat ie nodig heeft? In dat geval zoek je beter een hond die qua karakter en noden bij je moeder past, wat zij is dan diegene die er voor instaat.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Wat voor soort hond?
Als je een hond uit het asiel wil halen, zou ik eerder kiezen op individu, en niet zozeer op ras. Zo zitten er vast honden in het asiel die al vertrouwd zijn met katten, er vroeger mee hebben samengeleefd en waar er dus al een goeie basis is. Honden waarvan geweten is dat ze een gezonde lichaamsbouw hebben en dus geen problemen met traplopen.  Misschien heb je nog andere 'voorwaarden' wat betreft blaffen, of kunnen alleen blijven, sociaal zijn, enz. Neem je tijd, maak uitgebreid kennis met de hond, vraag naar zijn achtergrond (van de ene hond is meer geweten dan van de andere), zijn gezondheid.   Succes met de zoektocht naar je nieuwe vriend!
honden page profiel DobryDobry schreef in Maan, de Italiaanse windhond
wat erg al die foto's erg erg erg leuk en genieten dan en plaats vooral nog erg veel meer foto's. Wat een heerlijk stel honden.
honden page profiel DobryDobry schreef in Puppy 15 weken blaft en bijt soms extreem veel
wat leuk dat je zo enthousiast over je pup schrijft   Mij lijkt het juist een prima oplossing om het bot te pakken er lekker bij gaan zitten en hem laten kauwen. Daar verpest je echt je hond niet mee, integendeel lijkt me. Je geeft de pup dat wat hij op dat moment nodig heeft: de mogelijkheid om tot rust te komen en dat is alleen maar goed.    
honden page profiel DobryDobry schreef in Wolkje NALA is thuis! - Puppy-spam pagina 2
Wat een mooie start, welkom Nala   Ze is echt een heel schattig pluizenbolletje
 

Vrienden van Lara

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)honden foto van Xtinehonden foto van Dobryhonden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.honden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van RVShonden foto van linnekehonden foto van Loesjehonden foto van Alaska's Finest!honden foto van gabberhonden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootjehonden foto van Binky & baasje honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.honden foto van Elianehonden foto van Tamara, Aiden & Abbyhonden foto van Suzanne en Lucahonden foto van Len@ en Jazzhonden foto van Doortje & Tibbehonden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Macehonden foto van .honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzohonden foto van Nullhonden foto van koert

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^