HondenPage baasje Veganice

Wat schreven de vrienden van Veganice op het forum

honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
 Mijn hond na vijf maanden,Het was net een stekelvarken maar was nu goed op gewicht, alleen merkte ik toen al dat zij meer problemen kreeg en dat zij loops was geworden en dus niet gesteraliseerd was.
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
 Dit was mijn hond na dat ik haar een paar weken had verzorgt,zij was nog aardig kaal en erg mager ! (10 KG) volgens Betty een perfect gewicht maar de Dierenartsen waar ik naar toe ging was het normale gewicht 14,5 KG  en dat vondt Betty veel te zwaar. De dierenartsen wisten niet wat zij zagen toen ik voor het eerst bij hen kwam en hebben alleen met hun hoofd geschut.
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Heel erg bedankt voor je verhaal. Ik hoop dat mensen dit lezen om dat er zo veel verhalen rondgaan en dit doorsturen, Ik heb per toeval het verhaal van Veganice gelezen om dat ik op attent was gemaakt door een goede kennis van mij, maar van hoeveel mensen hebben het ook hetzelfde meegemaakt die via Betty een oude zieke hond hebben geadopteerde en helaas zullen wij dit nooit weten. 
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Als de hond rechtstreeks uit Roemenië komt  dan kan je de hond afhalen via een afgesproken plaats ( soms een parkeerplaats waar de honden uit het busje worden geladen die 24 uur lang daar in zijn  opgesloten geweest) Bij Veganice waren de honden gedumpt bij een boer en daar bleek dat het een grote hond was die onder zijn eigen uitwerpselen zat. Bij thuiskomst heeft zij Ivy gebeld en Ivy had haar verteld dat inderdaad de hond groter bleek te zijn dan zij had gedacht. Dus Ivy wist niets af van deze hond over de grote en was er niet goed over geïnformeerd of wist zij het wel en er haar mond over gehouden. Familie hebben haar geholpen om de hond toch nog een kans te geven en zij is naar een hondenschool gegaan en nu gaat het goed met de hond. Ja ik raakte ook in de war van al die verhalen! maar dat heb je met chatten en kan je beter rechtstreeks met de betrokkenen praten en dan kan je het werkelijke verhaal.
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Veganice en ik hebben net contact gehad en zij gaat vanaf nu haar verhaal doen.  
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Ik kreeg nog deze vraag en wil hier nog extra aandacht aan geven.   helaas weten sommige mensen andere zo te manipuleren of angst aan te jagen dat men er steeds weer intrapt . Wist je van te voren dat de hond oud en ziekelijk was ? Of stond er in de beschrijving  misschien  vrolijke gezonde hond van een jaar of vijf . Het gaat mij verder natuurlijk niet aan ,maar wat heeft je doen besluiten om met Betty ,Marie of Ivy in zee te gaan ?   Ik dacht als Betty de hond afleverde dat zij mij een hond van ongeveer drie jaar zou geven na de lange reis uit Roemenië en gezond was. Wel kwam zij in Nederland aan  met de hond die ik had uitgekozen maar helemaal kaal, onder de wonden en brood en brood mager.( later bleek zij tussen de negen en tien jaar te zijn) Op dat moment beloofde Betty dat zij voor de hond zou zorgen helemaal tot de hond genezen was en ik was in de waan dat alles wat zij vertelde wel waar moest wezen. Ik wist toen niet dat het maar maximaal drie weken zou duren en dat zij maar tijd weinig tijd had voor de verzorging van mijn adoptie hond doordat dat zij veel werk had met de honden herplaatsing en naar Spanje ging naar haar tweede woning daar. Als je mijn hond zag hoe ziek zij was bij de overdracht kon je geen nee zeggen en toen al had ik eigenlijk gelijk door dat zij niet helemaal de waarheid sprak en geen medische kennis had ( zij wist toen niet wat demodex was en ik heb daarover wat info. aan haar gegeven) wat zij later beweerde dat zij wel degelijk wist wat dit was. Als ik dit van te voren had geweten en dan nog na alles beweren dat zij de mede eigenaar bleef en dan dat zij beweerde dat mijn hond er weer er goed er uitzag door haar en dat zij alle eer aan haar toe eigende ? NEE dan had ik niet op mijn gevoel maar op mijn verstand gehandeld en hoe hard het ook klinkt NEE gezegd. Door dit te doen blijven mensen al Betty dit doen en dat is gebleken uit het verhaal van Veganice. Zij verdienen er aan al beweren zij van niet en ik weet dit van een Officiële organisatie om dat er haast geen controle op is op dat Donatie geld. Ik ben met dit schrijven begonnen om mensen te waarschuwen zoals Heleen zegt. je hebt echte goede inporteurs maar ook slechte en die gebruikmaken van onze grote dieren liefde.  
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Bedankt, net zoals bij mij hé? alleen heb ik gelukkig geen andere dieren! Ik heb het stuk van Veganice gelezen, bedankt dat jij mij hier op attent maakt. Ik heb het gekopieerd en hopelijk leest iedereen het hele verhaal waar ik heel erg van geschrokken ben. Ik ben benieuwd of Betty de nieuwe eigenaar hiervan heeft verteld, iemand had mij heel iets anders geschreven en gaf de schuld aan Veganice wat uit het verhaal helemaal niet waar bleek te zijn.  Veganice gewijzigd op 23 augustus 2017 om 17:08" quote "+0     Vóór de komst van de pupIk heb een golden retriever kruising geadopteerd in maart. Het formaat van de golden was nooit gepland geweest, want toen ik haar adopteerde vanuit het buitenland, werd met verteld dat het een piepklein hondje was zoals mijn chihuahua's, aangezien ik had aangegeven dat ik zelf een beetje bang was voor grote honden. Vervolgens werd er een golden bij me gedumpt die 10x groter was en waren de vervoerders al vertrokken voordat ik wat kon zeggen. Omdat de golden zo rustig was en geen interesse toonde in mijn chihuahua's (en zelfs vrienden werd met een van de chi's), besloot ik haar toch te houden. Het was een fijne, rustige hond, heel lief voor al mijn dieren. Ze liep vreedzaam tussen mijn honden in, was heel lief voor ze en deed mijn konijnen ook nooit kwaad als ze tussen ze in liep. Ze was oud, 12 jaar, sliep voornamelijk alleen maar en soms speelde ze heel lief en voorzichtig met mijn bruine chihuahua. Ze sliepen ook vaak samen. Het is altijd goed gegaan en alles was rustig. Een top hond, was het. Ik wilde haar nog een paar laatste goede jaren geven. Helaas als je het hele verhaal verder leest dan schrik je je kapot, De hond heeft haar konijnen doodt gebeten en haar chihuahua hondje bijna doodt gebeten na dat de hond zich sterker ging voelen.En Betty maar zeggen dat zij veel verstand heeft van dit soort honden om dat zij in een opvangcentrum heeft gewerkt in Spanje.      
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Ik weet het. Ik ben gewoon de verkeerde tegen gekomen, maar alles  heeft mij zo bang en boos gemaakt dat het beter is dat ik dit voorlopig beter niet kan doen. Misschien later helpen met het opvangen tijdelijk van deze honden , maar even niet ik heb te veel verdriet van dit alles en en zeker van het verdriet van mijn hond die dit alles niet verdient had.
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Nee ik vroeg om een hond van ongeveer 3 jaar en ik kreeg haar op een foto te zien toen zij nog in Roemenië was wel had zij verteld dat zij Onder de schurft had gezeten en nu beter was. Ik dacht haar te kunnen vertrouwen want als je haar Face book pagina ziet is het een engel die de dieren red en zij heeft zelfs een anti bont site waar ik nu achter ben gekomen die zij deze niet gebruikt. Ik heb de hond verpleegt een tijd lang en toen de hond er goed uitzag kwam zij langs om de hond over te dragen aan mij. Pas toen hoorde ik dat de hond 7 was , voor dat zij kwam was ik naar een van mijn dierenartsen  geweest(er zijn meerdere) zij was pas in de praktijk en zij schatten de hond plus drie jaar. later toen ik meerdere keren moest komen schatten de dierenartsen later  haar zelfs ouder dan 7 jaar en zelfs 9 a 10 jaar, Kromme rug, pootjes door artrose enz. enz. 
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Bedankt voor je reactie. Ik ben helemaal eens met je verhaal. Ik zelf heb een handicap en zocht een hond om lekker weer naar buiten te komen , meer met mensen  in contact te komen met mensen om mij heen. Betty wist van het begin af aan mijn situatie en slechts een WAO uitkering had hierdoor. Zij is door en door gemeen en leeft echt in een ik wereld.    
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Een hond van 12 jaar  die jaren in een asiel zat in het buitenland ( hart worm) Ik heb de chat gesprekken gelezen nu helemaal. Hoe kan iemand als Betty toch zo fout bezig zijn en gewoon door kan gaan ????? Het is haast hetzelfde als bij mij en ik had het geluk dat mijn hond binnen drie weken bij mij was en samen met mijn dierenarten om te proberen haar te genezen en wel zonder Betty .Moet je na gaan een zieke hond per busje vaak in kleine kooitjes waar zij bijna 24 uur in moeten zitten voor zij van Roemenië in Nederland aan komen, dan steeds weer heen en weer geslingerd word om welke reden ook. Arm dier  En je kan wel zeggen we hebben de hond gered en dat dacht ik ook!  maar wat heeft dat dier een lijdensweg gehad, nu dat ik weet hoe dit in werkelijkheid gaat besef ik hoe dom ik ben geweest om er in te trappen.
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Ik kan mij dit voorstellen . Ik had  een hechte band met mijn Hond en heb gevochten voor haar ( Betty heeft geen macht over mij gekregen) Betty Dwingt om mede zeggenschap over de hond en dat heeft zij onder dat stuk van Veganice ook geschreven met de woorden ik ben en blijf het baasje van de hond en dat is niet fijn als honden bezitter die een hond heeft geadopteerd die oud en ziek was. dan neem je een hond waar je wel eigenaar van bent en kan genieten zonder dat iemand over je nek hangt en dat je wel alles volgens haar regels doet.
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Ik heb gehoord dat de hond is terug genomen door Betty en is herplaatst. Jammer dat Veganice ons dit niet kan vertellen wat er is gebeurd.
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Toen ik problemen kreeg met (Betty) had zij daar net ook een zieke hond zitten die zij net over de grens had gehaald een met hoge koorts ook erg ziek (Hope hete dat hondje ) Ik denk dat zij dat regelmatig dat doet en dan dwingt zij de koper als haar mede eigenaar te accepteren  en dat wat niet waar is, als je een hond koopt en je hebt de papieren is die hond van jou( mij vertelde zij dat na de koop dat zij mede eigenaar bleef) en  probeer zij je te dwingen om  via haar alles te doen ,dierenarts, medicijnen dat via haar gaat  en daar bij het medisch advies geeft terwijl zij daar geen opleiding heeft voor gedaan en het  kopen van hondenvoer via haar leverancier. Zij dreigt steeds met  haar Organisatie waar zij voor zou werken, dit staat niet op het contract en bij na vraag  bij officiële instanties was haar naam niet bekend.  
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Mij maak niet uit wie gelijk had, Betty doet zich voor als zij de baas blijft over de hond en doet dingen die echt niet door de beugel kunnen zoals chanteren, enz.enz  en ik wil zelf haar verhaal horen en niet via een derde.
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
   
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Loesje, Bedankt!  
honden page profiel VannityVannity schreef in Wie kan mij in contact brengen met Veganice
Ik heb het verhaal gelezen wat haar overkomen was door via Betty een ernstige zieke hond te adopteren, Die zelfde Betty heeft bijna het zelfde gedaan bij mij, ook ik heb een ernstige zieke heel oude hond bij haar gekocht uit Roemenië, om dat zij eerst had belooft dat de hond, nog vrij jong, gezond, geënt en gesteriliseerd was. wat allemaal helemaal niet waar bleek te zijn ( zelfs niet gesteriliseerd)en als je een ernstige zieke hond net uit Roemenië voor je ziet zeg je geen nee en dan wil je als dierenliefhebber helpen  en ga je er van houden hoe zij er ook uitziet.  Lieve dierenliefhebbers,ik heb contact met Veganice  bedankt voor jullie hulp. bij mij was ook de Dierenpolitie en een Advocaat ingeschakeld en dat was in de periode 2014/2015 Dus Betty heeft niets geleerd en zelfs nog steeds bezig 
 

Vrienden van Veganice

honden foto van Vannity

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^