Over RLJ

honden foto van RLJ Mijn naam is Rianne, trotse mama van 2 kindjes (Liz van 4,5 en Joey van 1) en binnenkort weer een trots baasje van een westie!
Op mijn 11e verjaardag (bijna 17jr geleden kuch kuch) "kreeg" ik van mijn ouders een westie, lang op moeten wachten maar dat was het zeker waard. Mijn ouders wilde uiteindelijk graag 2 westies en zouden voor een zusje weer op de wachtlijst geplaatst worden tot 1 van de pups uit het nest niet opgehaald werd.. En haar dus ook meteen hebben meegenomen!
De dames zijn inmiddels helaas niet meer bij ons.. Lotje is bijna 13 geworden en in 2011 (vlak na de geboorte van onze dochter) helaas ingeslapen.. Haar zus Fleurtje is 16,5 geworden (ondanks alle kwaaltjes) en afgelopen augustus ingeslapen.. Ze hebben nu samen weer een mooi plekje met een foto erbij in m'n kast.. 

Eens een westie altijd een westie geldt hier wel dus we zijn dolblij dat we binnenkort weer een wit pluizenbolletje in huis hebben! Samen met m'n man en dochter de naam gekozen en het word (ook omdat ze erg op haar lijkt) Lotje de 2e ;-) Wij vinden het een passende naam!

Ik ben hier met name lid geworden omdat het voor mij het eerste hondje word dat ik 100% zelf op ga voeden en hier en daar vast wat tips kan gebruiken.. Ook met name de keuze van voer is voor ons erg belangrijk omdat Fleur nogal wat huid/oorproblemen heeft gehad en de westie daar toch wel om bekend staat. 

Een hele lap tekst maar hoop mezelf zo een beetje goed voorgesteld te hebben :-))

Krabbels aan RLJ

honden page profiel MartineMartine schreef om 26 april om 19:45
Hoi Rianne, laat nog eens weten hoe het met je pup gelopen is?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

RLJ heeft 48 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van RLJ zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
RLJ was voor het laatst online 7 jaar, 10 maanden, 3 weken, 4 dagen, 23 uur, 30 minuten, 24 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^