Over Kevin

honden foto van Kevin 27-4-2015:
Al een half jaar lang namen we afscheid van Dempsey. Heel even speelde we met het idee om hem ook een maatje geven om hem meer levenslust te geven. Ons oog was al gevallen op een Bullmastiff. Echter besloten we al snel dat we gewoon die maanden helemaal aan Dempsey wilden toewijden. 
Na zijn overlijden wilde we eerst wachten, maar uiteindelijk toch overstag gegaan voor een knappe Bullmastiff teefje.
Zij heet Beer(tje) en is een schat van 8 weken. De eerste dagen heeft ze voortreffelijk gedaan. Hopelijk komen er meer van zulke dagen. We missen Dempsey nog erg en Beertje zal ook geen vervanging zijn, maar het hondje die we anders graag bij Dempsey hadden gehad.


Update 4: 20-4-2015
HD, Artrose en gescheurde knieband ontnamen je veel pleziertjes in het leven. Toch bleef je een lieverd en mijn grote lobbes. 
De dierenarts gaf een half jaar geleden al aan dat je misschien al afscheid moest nemen van ons, maar toch namen we je weer mee en hebben we je een zoveel mogelijk probleemloze 'oude dag' gegeven. Een dieet, geen geren, geen wilde spelletjes etc mocht je meer doen. Met andere hondjes spelen wilde je wel, maar je kon het niet meer.

Desondanks heb je je groot gehouden. Je hebt een sterke band gekregen met de kleine Loïc. Loïc is maar anderhalf maar mist jou nog elke dag en zoekt nog vaak waar zijn 'Demps' is. Als hij later gaat vragen naar jou zal ik zeggen dat jullie beste vriendjes waren en dat je altijd heel lief en geduldig naar hem deed.

Woensdag had je een 'goede' dag. Baasje wist dat het je laatste was en vertroetelde je zoals gewonelijk en misschien zelfs nog meer. 
Baasje wist dat hij hiervan moest genieten, want je goede dagen werden vaak gevolgd met later op de avond meer pijntjes en heel moeizaam opstaan en lopen. Gelukkig eindigde je dag niet met pijntjes maar een diepe slaap.

Je baasjes zijn nog steeds erg van slag en missen je elke dag. De beslissing om je te laten gaan behoort tot de moeilijkste... want tot wanneer moet je wachten om een mentaal jonge hond te laten gaan? 6 jaar is veel te jong. We hadden je graag als een oude gerimpelde hond gezien, maar de baasjes wilden je niet meer zien lijden. 

Terwijl ik dit typ, probeer ik me groot te houden, maar diep van binnen is mijn hart gebroken en heb je een leegte in het huis achtergelaten die alleen jij kon opvullen.

We zullen altijd van je houden Dempsey en je zal in onze gedachtes blijven. 

UPDATE 3: 01-01-2010
Dempsey heeft ondertussen een schofthoogte van 67 cm en een gewicht van +40 kilo. Dit zou bij een rasboxer niet goed zijn, maar bij Dempsey hebben we van een kruising te maken. Elke dag raak ik steeds meer weg van hem. Hoewel hij een grote hond begint te worden, blijft hij mijn kleine pup. Bij bezoek en op straat is hij een graag geziene verschijning en hoewel men erg weg is van zijn uitstraling zijn ze soms beetje bang voor zijn grootte. Helaas zien mensen niet in dat Dempsey 0,0 kwaads in zich heeft. Zelfs katten zijn veilig :-)
We zijn erg trots met hoe hij de feestdagen heeft doorgebracht.
Hopelijk kunnen we binnen 6 maanden verhuizen naar een grotere woning, dan kunnen we nog meer met hem stoeien en spelen.
Dempsey je bent een kei!


UPDATE 2: 06-11-2009
Schofthoogte 63 cm, gewicht 35kg. Duidelijk geen boxer meer. Ik vermoed dat er een Amerikaanse Bulldog in is vermengd. Maakt dat veel uit? Natuurlijk niet, want het is de beste maatje wat je op vier voeten mag wensen.UPDATE 13-10-2009
Dempsey is nu al 6,5 maand en 30 kilo en een echte grote aan het worden. Hij wilt knuffelen en of spelen en vooral bij zijn baasjes liggen op de bank na een vermoeide dag.
Hij vindt andere honden erg interessant en vindt het soms lastig om zich te concentreren op z'n baasjes. Vooral bazinnetje kan soms hoog en laag springen, maar Dempsey is dan nog steeds afgeleid.
Lang alleen zijn vind hij helemaal niet erg, want dan kan hij in de bench lekker liggen en heerlijk aan een kong smikkelen.
Kort alleen zijn is helemaal leuk, want dan mag hij door het hele huis spelen met zijn speeltjes. Wel past hij op dat hij de spulletjes van zijn baasjes niet kapot gaan en dat doet hij heel goed!

Puppytraining vindt hij helemaal stoer. Allemaal hondjes en zelfs een knappe slanke  boxer-teefje in zijn klas. Dempsey is dan helemaal gelukkig bij het zien van z'n vriendjes en wilt dan gelijk met ze spelen. Ook al is hij veel groter dan zijn klasgenoten, dat maakt voor hem niks uit, desnoods gaat hij op zijn rug liggen zodat de kleinere hondjes naar hem durven te komen.
Binnenkort gaat Dempsey 4 nachtjes bij opa slapen. Daar zal hij samen met 2 Jack Russel -teefjes kunnen spelen. Hoewel 1-tje er niks van moet hebben van zo'n lompe pup, vind de andere een nieuw speelmaatje erg gezellig. Baasje zal hem erg missen en bazinnetje ook.Augustus 2009

We hebben Dempsey net opgehaald uit een nestje lieve pups. Dempsey is een 'boxer', net als zijn baasje. Dempsey heeft een hart van goud en is een dappere pup, die al de 1e nacht 3 volwassen honden voor zich wist te winnen. Alle honden waren gelijk gek op Dempsey :-)

Krabbels aan Kevin

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 30 april om 13:21
Beer'tje is erg schattig en mooi !! Veel plezier samen ! Maarre, het moet verboden worden om zulke schattige fotootjes te plaatsen, ik zou Beertje zo willen aaien ;-)
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 20 april om 09:58
Wat vreselijk dat je je prachtige Dempsey zo vroeg moest afgeven, maar je kon hem niet laten lijden en ook dit laatste deed je uit liefde voor hem. Maar ik weet maar al te goed wat een leegte ze nalaten ;-( Veel sterkte !
honden page profiel margot van roermundmargot van roermund schreef om 20 december om 20:02
Ook jouw kruising is een beauty hoor! Vaak zijn de per ongeluk gekregen kruisingen de gezondste honden die het oudst worden. Waar kom je vandaan? Misschien een keer een wandeling maken met onze honden.
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef om 11 juli om 01:27
yow chique boxer man dacht al dat ik hem van ergens herkende op Cleaned kan dat?
honden page profiel AngeliqueAngelique schreef om 03 november om 15:03
Hey kevin, het zijn echte broertjes hé. Sem doet het heel erg goed. Het is zo'n schat, een echt knuffelkont, kruipt met zijn 40 kilo graag op schoot hahaha. Hij heeft wel last van zijn darmen, pff als hij een scheet laat worden we vergast. Hoe zit met Dempsey en wat geven jullie Dempsey te eten. Dempsey is nog net zo mooi en zo te zien een echte lieverd!
honden page profiel newfynewfy schreef om 18 oktober om 19:59
Ja had nog een privé bericht gehad ivm met dat. Ook iemand die het eens was met mij om te zeggen dat ik het mij niet moest aantrekken, maar had het eigelijk allemaal nog niet gelezen :) Maar ben daarnet eens gaan kijken en trek het mij niet aan hoor. Ieder zijn mening eh :)
honden page profiel YoraYora schreef om 18 oktober om 19:47
Ja klopt Yora is een Oldie. renaiscense om precies te zijn, mooie hond heb jij!!
honden page profiel nouschka & Devilnouschka & Devil schreef om 16 oktober om 18:16
wat een schatje zeg
honden page profiel srtdsrsrtdsr schreef om 03 augustus om 11:10
Hee, ehm dat gaat deze week werken dus even afwachten. Wat ik jou nog wilde vragen: je hoort weleens of nogal eens dat honden angstiger worden/zijn na een castratie is dempsey dat ook?
honden page profiel AngeliqueAngelique schreef om 27 juli om 12:31
Hoi hoi, Ja Sem is ook ontzettend ondeugend maar heel lief! Soms heeft hij echt een eigen willetje en merk dat cursus niet geheel onbelangrijk is hahah. Wanneer zet je die foto's online, ben reuze nieuwsgierig.
honden page profiel Laura & RobbieLaura & Robbie schreef om 24 juli om 20:23
ben denk ik achter de kruising er zit waarschijnijk een bullboxer in
honden page profiel MackMack schreef om 16 juli om 21:11
Toch gebeurt dat nog regelmatig, maar gelukkig wel steeds minder
honden page profiel MackMack schreef om 14 juli om 20:51
Foto's staan er ;-)
honden page profiel < Liesbeth & Igor >< Liesbeth & Igor > schreef om 04 juli om 09:56
Hé Kevin, hoe is het nu met Dempsey? En wat is uiteindelijk het effect van de castratie? Groetjes Liesbeth
honden page profiel AngeliqueAngelique schreef om 01 juli om 12:45
Hoi hoi, ik ben inderdaad wat groter geworden. Weeg nu 38 kilo. Af en toe heb ik wat last van de puberteit. Maar over het algemeen ben ik wel wat rustiger geworden. Alleen dit weertje is voor mij niet uit te houden. Overdag ligt ik heerlijk te slapen en 's avonds ga ik weer lekker ondeugend doen. Daarnaast heb ik ook nog hooikoorts dus de baasjes moeten mijn oogjes wel op tijd druppelen. Zal binnenkort een nieuwe foto erbij plaatsen! Groetjes
honden page profiel AngeliqueAngelique schreef om 04 juni om 22:40
Hey broertje, ik was benieuwd hoe het met je gaat. Poot Sem
honden page profiel sabrinasabrina schreef om 10 mei om 14:45
wat heb jij een pracht van een hond. Ik heb niks met boxers maar deze vind ik echt super mooi. Maar dat komt denk ik ook wel omdat er een amerikaanse bulldog in zit.;) En hij is ook zo groot. Mijn AB is 60cm schoft en weegt 35 kilo. gr sabrina danger en shadow
honden page profiel AngeliqueAngelique schreef om 03 maart om 11:44
Hoi Kevin, Echt schoonmaken met watjes en gekookt water hoeven wij niet. Maar we halen wel elke ochtend en avond het slijm weg bij zijn ogen. Ik zie dat Dempsey ook zo genoten heeft van het sneeuw :-) Sem kon er ook niet genoeg van krijgen.
honden page profiel Jill & BoJill & Bo schreef om 24 februari om 19:42
bedankt voor je berichtje kevin, wij weten wel beter en onze honden komen niks te kort en zijn super gelukkig ipv de honden die alles ruilen voor een kaasje haha ;)
honden page profiel Sanne & BoSanne & Bo schreef om 23 februari om 17:13
Wauw, jullie Dempsey blijft maar groeien! Wel een ontzettende knapperd zeg!
honden page profiel Marion  en DjangoMarion en Django schreef om 20 februari om 19:26
t is alleen jammer dat juist die foto niet helemaal duidelijk is..je hebt een mooie hond..ben opgegroeid met boxers en mijn ouders hebben er voor de hobby ook mee gefokt..geweldige beestjes zijn t
honden page profiel hermanherman schreef om 31 januari om 10:04
he kevin je had op men topic gereageerd van de am bull ik dacht laat ff wat ven me horen echt een super mooie hond heb je echt een mooie kop mooi getekend en een hele mooie kleur hij is flink aan de maat zeg ik heb ook al is op jouw topic gereageerd en toen zei ik ook al dat er 99% am bulldog in dempsey en wat een mooie naam trouwens gr herman
honden page profiel sorayasoraya schreef om 19 januari om 13:41
Hoi Kevin,Wat is Dempsey toch een mooie hond!!Mooi stevig,uiterlijk van een boxer,maar met een mooiere snuit.Lekker groot.Hij's leuk!!Groetjes Soraya&Mila.
honden page profiel TesTes schreef om 18 januari om 22:29
wil toch wel even reageren. Mijn mening is dat ieder zijn of haar hond moet opvoeden waarbij je als baas je lekker bij voelt en achter sta. Nooit blindelings op een ander vertrouwen daar ga je mee in de fout. Vraag jezelf af of dit ook voor jou hond werkt. groetjes
honden page profiel SaraSara schreef om 18 januari om 22:24
Hoi Kevin, Trek je het niet erg aan al opmerkingen voor of tegen bepaalde methodes, jij hebt tenminste een 'open mind' en je hond ziet er zeer leuk uit. Dat is nog altijd het belangrijkste!
honden page profiel Samantha&ChicoSamantha&Chico schreef om 17 december om 20:05
Wat heb jij een leuke boxer zeg!
honden page profiel RimandaRimanda schreef om 08 december om 12:50
Mooie hond! En wat kunnen ze toch heerlijk kijken he:)
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 01 december om 12:24
Wat een mooie hond is jouw Dempsey !! Je mag er heel trots op wezen ! Hij heeft z'on uitstraling vol zelfvertrouwen ! Volgens mij heeft hij het getroffen met zijn baasjes !! Een dikke poot van Tibo voor Dempsey
honden page profiel stefanstefan schreef om 16 november om 17:48
hele mooie hond hoor , zal hem vast wel eens in het echt tegenkomen , want volgens mij wonen wij vlak bij elkaar als ik de foto's zo bekijk (denk dat het zo'n 500 meter is )
honden page profiel SkySky schreef om 16 november om 14:11
Wat een leuke hond is Dempsey Mooie kleuren :)
honden page profiel alfred,.alfred,. schreef om 13 november om 09:25
heb net ff gekeken via google en ja komt idd meer voor, nooit geweten ,om eerlijk te zijn vind ik dempsey veel mooier dan een 100% boxer, tis echt een mooi beest om te zien en waar je trots op mag zijn :),,,fijn weekend gr,
honden page profiel alfred,.alfred,. schreef om 12 november om 17:38
hoi kevin, mischien intresant voor jouw ivm dempsey, http://www.infor.nl/honden/ambul.htm
honden page profiel alfred,.alfred,. schreef om 10 november om 08:52
heej kevin, dank je wel,qwandoo is echt mn maatje , hij is nu 61,5 cm schofhoogte en woog vorige week maandag 33,2 kilo , hij wordt aanstaande vrijdag 7 maand, jouw hond is ook een zeer mooi beest om te zien, met een erg mooi koppie :) groetjes alfred
honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 07 november om 22:12
Hoi Kevin, dank voor je compliment..:)
honden page profiel Sensi & MelissaSensi & Melissa schreef om 05 november om 21:30
Nou Dempsey wordt al een grote stoere vent zeg! Maar nog steeds met een lief mooi koppie!
honden page profiel ;.;.;.;.;;.;.;.;.; schreef om 03 november om 13:56
Wat is dempsey een pracht boxer!!!
honden page profiel LisaLisa schreef om 02 november om 18:43
Wat een leuke profiel foto zeg hahah :D Echt geweldig!!
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 28 oktober om 22:44
aaahhhhh wat een lief koppie , hahaha zijn naam had zomaar droef kunnen zijn :-))groetjes
honden page profiel Toos (en boxer Kiara)Toos (en boxer Kiara) schreef om 27 oktober om 10:29
Wat ben jij een leuk boxertje !
honden page profiel Sensi & MelissaSensi & Melissa schreef om 29 mei om 16:02
Wat een schatje zeg!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Kevin heeft 1223 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Kevin zeer positief gewaardeerd bij 8 waarderingen.

Berichten en online status
Kevin was voor het laatst online 7 jaar, 4 maanden, 2 weken, 2 dagen, 10 uur, 54 minuten, 53 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^