HondenPage baasje Maxi en Fleurtje.

Wat schreven de vrienden van Maxi en Fleurtje. op het forum

honden page profiel KeesKees schreef in Mara's operatie en herstel
Ach wat een tegenvaller. Gelukkig is ze weer lekker thuis. Ik duim voor een goed herstel!
honden page profiel KeesKees schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Ik begrijp jouw frustratie niet helemaal, daarentegen kunnen je honden hier behoorlijk gefrustreerd van raken. Nooit je honden achter lichtjes aan laten jagen, ze kunnen hierdoor OCD ontwikkelen. Ik ken een aantal gevallen onder de bull terriërs, o.a. een geval van staartjagen, waar ze bij het reutje eerst de staart hebben geamputeerd en uiteindelijk de hond hebben laten inslapen, want ook zonder staart ging hij door met staartjagen. Hetzelfde kan zich ontwikkelen bij lichtjes najagen of schaduw najagen. Ik zou een ander spelletje zoeken https://www.dynamicdogs.nl/obsessies   " Bulleke Oh echt? Ik dacht meer aan de gewrichten en pezen, dit wist ik niet!
honden page profiel KeesKees schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" het is vies nat en koud buiten dus gaan we binnen maar bezig https://youtu.be/7zynOIEE5bE " Yvonne Schuitema Wel leuk maar beter op een tapijtje lijkt me.
honden page profiel KeesKees schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
Paddy heeft zijn linker voorpootje geblesseerd. Het is niet gebroken gelukkig maar dit is al de 3e dag dat hij m niet gebruikt. Ik duim voor een kneuzing.
honden page profiel KeesKees schreef in Border collie met jonge kinderen
" Dankjewel!  Wij krijgen individuele begeleiding zodat het goed op ons gezin wordt afgestemd. Heel fijn!  " BaasjeEva Dan komt t vast helemaal goed.
honden page profiel KeesKees schreef in Lieve Hooch, je bent enorm gemist
Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.
honden page profiel KeesKees schreef in Border collie met jonge kinderen
Ik zou t nog geen drijfinstinct noemen. Veel pups gaan graag af op alles wat beweegt. Gewoon flink mee oefenen, steeds aandacht vragen en belonen zodat de rest vd wereld minder interessant wordt.   Ga je op cursus?
honden page profiel KeesKees schreef in Lastige keuze
Ja het is lastig als je hart al zo geraakt is. Heel veel geluk met jullie pup!
honden page profiel KeesKees schreef in Odin epilepsie - - na 1,5 jaar een aanval
Als Paddy een aanval heeft ga ik met hem naar de slaapkamer. Vooral omdat hij dat de fijnste plek vindt. Ben ik niet thuis dan gaat hij altijd in de bench, alleen Finley is er dan bij.   Paddy's eerste aanval was direct een cluster. Aangezien Pexion het snelst werkt is hij daar toch als eerste op gezet, en tot op de dag van vandaag heeft hij nooit meer een cluster gehad. Wel eens korte of langere absences, soms een partiële aanval maar het mag geen naam hebben vergeleken met het begin. En dat is nu al ruim 5 jaar zo.   Heel veel sterkte voor jullie.
honden page profiel KeesKees schreef in Kreatinine nieren problemen
" Kees, en wat als de uitslag van de urine niet zorgwekkend is? Geen idee hoor als dat kan met zulke waardes... Ik zal vragen naar struviet en andere stenen. eerlijk gezegd weet ik niet wat ze wel of niet gedaan hebben.. " Esther Nierfalen kan ook ontstaan zonder achterliggende oorzaak. Je moet dan naar een algemeen niersparend dieet.   Zijn er stenen of struviet dan moet je naar een gerichter dieet. Ik neem aan dat je da je er meer over kan vertellen.
honden page profiel KeesKees schreef in Lastige keuze
" Helaas is er geen mogelijkheid de hond in andere omgeving "testen" of een proefperiode af te spreken.  Uiteraard zeer bewust van het feit dat het een enorm risico is. Daarom hier ook de vraag gesteld om te zien of er mensen geweest zijn die een dergelijk project zijn aangegaan en uiteraard ook benieuwd hoe dit verlopen is. Logisch dat het traject is van bloed zweet en tranen.  Verstand en gevoel liggen mijlenver uit elkaar in dit geval.  " Mysltt Mijn eerste hond was een beetje vergelijkbaar. Hij zat alleen in een schuur, was wel een stuk jonger. Ik heb hem gekocht omdat de fokker er daarna mee ophield, dit was zijn laatste pup.   De hond was nergens op gesocialiseerd. Dat heb ik nog wel wat bij kunnen sturen maar dat kostte veel tijd en geduld. Alles behalve mensen was eng.   Ook bleek al gauw dat er lichamelijk wat mis was, en wel zo erg dat hij uiteindelijk met 8 maanden ingeslapen moest worden. Een vreselijk drama.   Ik ga nu alleen nog voor goedgefokte pups of honden uit een asiel.   Succes met je keuze!
honden page profiel KeesKees schreef in Kreatinine nieren problemen
Ik zou hem in ieder geval direct op een nierdieet zetten als je de uitslag van de urine hebt. Kijken ze ook naar struviet of andere stenen?
honden page profiel KeesKees schreef in Zorgen om Willow
Ik duim dat je duidelijkheid krijgt nu en dat de uitslag mee valt. Sterkte hoor.
honden page profiel KeesKees schreef in Ervaring met (erge) bezitsagressie?
" Bedankt voor je antwoord! de mand verplaatsen heeft niet veel nut, ze gaat dan toch in de gang liggen, op de grond. De deuren dichtdoen dat ze niet naar de gang kan is geen optie, de katten moeten vrij kunnen bewegen. Ik heb wel al aan een traphekje gedacht (we wonen in een bel-étage. Vermijden dat ze dingen pakt is bijna onmogelijk omdat ze het met alles doet… " Lynn Peene Gewoon alles opruimen en alleen hondendingen laten slingeren, wat is daar zo moeilijk aan?   Kun je geen kattenluik in de deur naar de gang doen? En geeft de stichting geen nazorg?   Suc6!
honden page profiel KeesKees schreef in Ervaring met (erge) bezitsagressie?
Toevallig moet ik af en toe op een hond passen die dat gedrag vertoont. Vooral rondom haar eten.    In jouw geval zou ik de mand verplaatsen naar een hoek waar niemand langs hoeft, zodat ze de doorgang niet kan blokkeren.   Verder heel simpel, zorg dat ze geen dingen te pakken krijgt die niet voor haar bestend zijn.    En ik zou zeker een gedragsdeskundige inschakelen, dit gedrag kan heel ver gaan.
honden page profiel KeesKees schreef in Opvoeding blaffende dwergkees
Ik zou ook eens bij de Hollandse Smous kijken. Normaal raad ik mijn eigen ras niet zo snel aan maar die zou voor jou heel geschikt zijn. Lucie de smous hier blaft vrijwel nooit en kan ook goed alleen zijn. Wat een kees eigenlijk niet kan zonder geduchte training.   Ik weet niet hoe blafferig een border terrier is, die zou ook prima kunnen als je een beetje actief bent.
honden page profiel KeesKees schreef in Opvoeding blaffende dwergkees
Ik denk dat het heel moeilijk wordt.  Ik heb verschillende keeshonden maar ze blaffen allemaal als de bel gaat, de telefoon gaat, er visite komt, ze wat horen etc. Ze stoppen meestal wel als ik 'klaar' zeg maar dan is er al wel geblaft. En die kleine dwergkees hoor je t best.   Ze zijn er op gefokt om waaks te zijn, dat train je er niet uit.
honden page profiel KeesKees schreef in Zwangerschap van onze Pip
Dat ze wat minder trek heeft is niet zo gek hoor. Bied het vaker aan in kleinere porties   Ik heb nooit wat zien bewegen, daar zou ik me niet druk om maken. Dat de buik soms wat dikker lijkt kan misschien met de plaats waar de pups liggen te maken hebben.    Suc6 hoor! Je kunt je vragen ook altijd aan de da stellen he. Heb je ook hulp van de fokker van je hond?
honden page profiel KeesKees schreef in Melktandje? Hond 10 maanden
Je moet je geen castratie op laten dringen natuurlijk. Zo'n roesje voor een melktandje is zo gepiept.   Als je het toch al van plan was kan t prima samen natuurlijk.
honden page profiel KeesKees schreef in Buiten plassen?
Je kunt ook het matje eerst bij de buitendeur leggen. Gaat hij aanstalten maken om op t matje wat te doen dan pak je m op en zet m buiten. Een paar dagen later haal je dan t matje helemaal weg. 
honden page profiel KeesKees schreef in Spoelworm puppy
Ik zou morgen de da even vragen.    Edit, gewoon doen wat de da zegt in dit geval.
honden page profiel KeesKees schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Helaas zijn brillen erg duur.. is je bril niet verzekerd? Ik kreeg toen voor veel goedkoop nieuwe glazen dmv dat er een sterretje in zat.   heb uiteindelijk mijn nieuwe bril toen bij Charlie temple besteld en scheelde me zoveel geld met Hans anders etc. Moet je natuurlijk wel je sterkte enzo weten. " chay & dolci Nee niet verzekerd. Ik heb mijn oude bril nog, die is iets minder sterk maar wel de goede cylinders. 
honden page profiel KeesKees schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
Op mijn bril gaan zitten, pootje eraf en hij kan niet meer gemaakt worden. Volgend jaar mag ik een nieuwe van de verzekering, zucht. Leve de ducktape.
honden page profiel KeesKees schreef in Fotowedstrijd: Lievelingsspeeltje/spelletje
" dat kan natuurlijk besproken worden.    Je kan het van alle kanten bekijken, iedereen plaatst idd zijn foto uit liefde. Denk dat mensen ook wel nieuwsgierig zijn wat anderen van de foto vinden, en ook dat je gewoon mee kan doen terwijl je wel weet dat je foto niet gaat winnen, want er zijn betere, maar dat geeft niet, soms is gewoon meedoen en je foto tussen de anderen te zien gewoon leuk.   Ben wel benieuwd hoe iedereen dat ziet als deelnemer? " Dobry Ik deed t bij de vorige wedstrijd helemaal fout, ik keek alleen naar de cijfers. Ik ben het met Monique eens, eventueel een top 3.
honden page profiel KeesKees schreef in Goede stichtingen met koopovereenkomst buitenlandse honden
Heupen en ellenbogen zitten alleen in de top, pl gaat over knieen en zit bij ohra gewoon in de basis.
honden page profiel KeesKees schreef in Goede stichtingen met koopovereenkomst buitenlandse honden
" Dat zou wat zijn, ga je op vakantie naar warm land, kom je terug blijkt je hond Leish te hebben, dan zou een verzekering gewoon moeten vergoeden. Het kan wel zo zijn dat er verschil zit in de verzekeringen, dat weet ik ook niet. " yooop Nou dat blijkt. PL vergoeden ze ook niet, dat zit bij Ohra gewoon in de basis.   Maar we zijn wel helemaal of topic, sorry ts.
honden page profiel KeesKees schreef in Goede stichtingen met koopovereenkomst buitenlandse honden
"   Dus niet, Kees; o.a. door PetSecur worden kosten voortvloeiende uit bijv. de aandoening Leishmania niet vergoed Citaat Leishmania heeft bij jouw hond de aandoening Leishmaniasis veroorzaakt. De uitsluiting geldt voor alle onderzoeken en behandelingen die uit deze aandoening voortvloeien. Einde citaat   https://www.verzekerjehuisdier.nl/verzekeringspakketten/petsecur/wat-niet-verzekerd-is-2/   " Loesje Die vergoeden echt veel niet zeg. Blij dat ik bij Ohra zit!
honden page profiel KeesKees schreef in Goede stichtingen met koopovereenkomst buitenlandse honden
Onzin dus, Loesje.
honden page profiel KeesKees schreef in Goede stichtingen met koopovereenkomst buitenlandse honden

honden page profiel KeesKees schreef in Goede stichtingen met koopovereenkomst buitenlandse honden
" Onzin? De meeste verzekeraars willen de gevolgen van Middellandse zeeziektes niet verzekeren Citaat   Uw adoptiehond verzekeren De meeste huisdierenverzekeraars sluiten Middellandse Zeeziekten uit in hun polis. Sommige verzekeraars geven de indruk dit niet te doen, maar als men de polisvoorwaarden goed leest, staat er dat reeds bestaande ziekten uitgesloten worden. Als u hond uit het buitenland geadopteerd is en hier verschijnselen gaat vertonen van MZZ, is het voor de verzekeraar maar een kleine stap te concluderen dat de hond al besmet was. MZZ komt in Nederland en België namelijk maar zelden voor. Verzekeringen sluiten ook de aan deze ziekten gerelateerde blijvende schade aan het gestel uit. Aangezien MZZ meerdere systemen aantasten, kan het gemakkelijk zo zijn dat alle aandoeningen die uw hond krijgt onder dat kopje worden weggezet. Laat u daarom goed informeren voordat u een verzekering afsluit. Einde citaat Bron  https://dier-en-natuur.infonu.nl/huisdieren/180843-middellandse-zeeziekten-bij-adoptiehonden-uit-het-buitenland.html   " Loesje Toch klopt dat niet. Als ze negatief testen bij aankomst zijn ze niet ziek en had je ook niet kunnen weten dat ze ziek zouden worden. Je test niet voor niets.   De test jaren later wordt door Ohra ook gewoon vergoed weet ik uit ervaring.
 

Vrienden van Maxi en Fleurtje.

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Keeshonden foto van Naomihonden foto van Nadine honden foto van Didyhonden foto van nadine honden foto van sabrina

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^