HondenPage baasje Maxi en Fleurtje.

Wat schreven de vrienden van Maxi en Fleurtje. op het forum

honden page profiel KeesKees schreef in Teveel gegeten
" Een megacolon? Ken ik niet! Ik ga eens kijken wat dit is. Zij heeft een paar jaar geleden een navelbreuk gehad en haar darm heeft toen klem gezeten, sindsdien is het echt drama steeds, zo sneu voor haarzelf want ik wil haar gewoon blij en gelukkig zien.  Gisteravond heeft ze een beetje gedronken, deed echt een vreugde sprongetje van binnen, ik was daar oprecht zo blij mee, echt heel fijn.  Ik denk wel dat ze eerder last heeft gehad van de darmen, net wat je zegt maar dat ik het niet op merkte , ik ga je inderdaad even een pb doen, fijn dat het mag! " Samantha Kijk daarom is een forum soms een slecht medium. Als je dit meteen bij je openingspost had verteld had ik je wel aangeraden om naar de da te gaan.  Hoewel een flinke wandeling geen kwaad had gekund.   Wat ga je nu doen om herhaling te voorkomen?
honden page profiel KeesKees schreef in Teveel gegeten
Die ziekte gaat zowizo over rauw varkensvlees.    Eerlijk gezegd denk ik dat je hond nu vooral op jou reageert, je bent erg onrustig.    Lekker gaan slapen, morgen legt ze een dikke drol en klaar is t weer. 
honden page profiel KeesKees schreef in Hartproblemen? Bronchitis? Wat is het nou
Qua geprikkelde keel, wat gebruik je qua halsband/tuig?
honden page profiel KeesKees schreef in Hartproblemen? Bronchitis? Wat is het nou
" Ja klopt dat begrijp ik. Maar ik wil liever niet de hond aan dagelijks plastabletten hebben. Als ze dit dagelijks hebben is dit niet best. En als hij dit nodig heeft dan doe ik dat ook zeker.  Maar ik denk vaak dat hij er ook wat anders bij heeft. En ik hoop dat er meer mensen zijn die met mij mee kunnen denken " Tjady Waarom niet? Je hond heeft lekkende kleppen en een vergroot hart. Niks mis met verlichting door plastabletten. Je krijgt ze niet voor niks mee.  
honden page profiel KeesKees schreef in Hartproblemen? Bronchitis? Wat is het nou
Op zich is het helemaal niet gek om ook plastabletten te geven. De pompfunctie verbetert, het hart wordt ontlast.    Er hoeft niet perse vocht te zien zijn.   Gewoon proberen, neemt het hoesten af dan is dat mooi mee genomen.
honden page profiel KeesKees schreef in Teveel gegeten
Ah ok. Verdraagt ze wel varkensvlees? Het zijn wel voornamelijk eiwitten wat ze nu binnen heeft geharkt, misschien is dat meer een probleem.   Ook zijn er weer wat planten in bloei gegaan vandaag, aangezien je nog niet precies weet waar ze last van heeft last ik in je andere topic is t toch een beetje gissen.   Ze heeft niet iets giftigs of onverteerbaars op, ik zou me daar niet zo veel zorgen over maken.
honden page profiel KeesKees schreef in Teveel gegeten
Waar krijgt ze de prednison voor?
honden page profiel KeesKees schreef in Teveel gegeten
" Ik had het in stukken gesneden al op mijn bord, maar voor haar doen alsnog wel heel veel / groot. misschien is haar maag overvol? " Samantha Ik heb mijn reaktie nog even aangevuld.
honden page profiel KeesKees schreef in Teveel gegeten
Die 100 gram lijkt me niet zo'n probleem, maar misschien heeft ze t in 1 x doorgeslikt?    Ik zou juist wel even een flinke wandeling maken.    Het is mals vlees zonder bot, komt vast goed.   Was het gekruid?
honden page profiel KeesKees schreef in Puppy blijft bijten
Hoe is het met zijn gebit, is alles al gewisseld? Kan zijn dat hij daardoor ook bijteriger is.   Runderkophuid werkt vaak goed, daar kunnen ze lang op kauwen.
honden page profiel KeesKees schreef in Hoeveel mag je een puppy voeren (altijd honger)
" ja ik denk dat het gewoon iedere maand of 2 maanden naar de dierenarts word zodat ik hem ook kan wegen. Mijn partner werkt onregelmatig en ik ben zelf iets te zwaar voor de eigen weegschaal dus hij moet dat doen of een dierenarts en dan pas kan ik oordelen want idd het lijkt of ik ribben voel, maar ik heb er niet voor geleerd dus 100% weten doe ik dat niet. Wel ben ik er achter gekomen dat een maatbeker liegt omdat ik een keukenweegschaal heb gekocht want dat heb ik veel gelezen. " andre Mooi lopen naar de da, win win. Als je dat kunt tenminste.   Ik ging met pups vaak even wegen bij de da, dan krijgen ze ook positieve ervaringen bij de dierenarts.   Een andere optie is kijken of er een dierenzaak bij je in de buurt is met een weegschaal. Veel Jumpers hebben er 1.   Beter is je pup iets te mager dan te dik.
honden page profiel KeesKees schreef in Veel drinken na anesthesie
Ik herken het niet. Wel veel plassen.   Hoe is het nu?
honden page profiel KeesKees schreef in Reu wilt onze teef dekken die allang geholpen is.
" Het kan alle twee. Is het al langer aan de gang? Of nu pas?  Je teef kan toch nog een ontsteking hebben bv baarmoederstomp, vaginitis,,of blaasontsteking. Meestal merk je dan wel eea aan de teef. Maar na laten kijken is zeer slim.misschien nu nog niet te zien, maar honden herkennen dit vaak eerder dan wij het zien, Of inderdaad een loopse teef in de buurt. Maar dat is dan in zijn 2jarige leven vaker voorgekomen, heb je nooit eerder iets gemerkt? Teef zoals al gezegd zeker beschermen tegen de reu, als de teef niet afsnauwt, dan mag jij de reu zeker op zijn plaats zetten. Mand in sturen en blijf. Vaak blijven reuen van hun ,,eigen,, teven af. Dus iets medisch lijkt mij aannemelijk.  " Marijke2 Vaak blijven reuen ook niet van eigen tevens af, zeker op die leeftijd niet.   Het kan allebei inderdaad, even in de gaten houden. Is het wel echt willen dekken of gewoon rijden om wat voor reden dan ook?  Mijn gecastreerde reu ging ook vaak rijden op de zieken in de roedel.
honden page profiel KeesKees schreef in Bruine afscheiding
" Zeg de buurvrouw dat ze dan contact op moet nemen met Wilma de Joode van Sterk voor dieren. Als zij de kosten overnemen dat zit Wilma er wel bovenop hoor.  " Chantal Die hebben al een tijd een stop.
honden page profiel KeesKees schreef in Bruine afscheiding
" Tja, dit is heel dubbel. Want wanneer neemt 144 contact op met deze mensen, meestal niet direct, duurt soms dagen.Ik hoop dat de verhouding met de buren er niet onder lijdt, want buren verhoudingen zijn zo belangrijk.  Maar voor alles hoop ik dat buurvrouw met hond naar de dierenarts is gegaan. Arm dier. Wat vreselijk moet dit zijn als je om financiele redenen niet je hond de goede zorg kan geven.  Dus ook arme baas. We kijken er tegen aan, maar hoe het werkelikk zit is voor ons niet te achterhalen toch. " Marijke2 Ik had onlangs dezelfde dag de politie aan de deur na een onnodige melding.    Ik zou zelf nooit melden maar serieus overwegen of mijn hulp wel echt nodig is.
honden page profiel KeesKees schreef in Hartruisje en onregelmatige hartslag
" Had het ook al aangepast, maar net op het moment dat jij al gequote had. " UkkePuck Oh sorry haha
honden page profiel KeesKees schreef in Hartruisje en onregelmatige hartslag
" Ik zou hier mee naar de dierenarts gaan ipv er mee op een forum te zitten dokteren. We zijn hier geen dierenartsen, kunnen enkel misschien een ervaring delen, maar wie zegt er dat het dan ook voor jou hondje geldt?   Van welke fokker komt je pup? Staat deze je bij? Is dit in het nest niet geconstateerd? " UkkePuck De hond is 14, dan is een ruisje veel voorkomend.
honden page profiel KeesKees schreef in Hartruisje en onregelmatige hartslag
Dat moet je echt met de dierenarts kort sluiten.   Sterkte!
honden page profiel KeesKees schreef in Welke brokken raden jullie aan?
Wolf of the wilderness vind ik een fijne brok, ze hebben er ook mini van. Je zult er waarschijnlijk minder van moeten voeren dan de RC.   Als je wisselt van voer kun je het beste langzaam overgaan, de oude mengen met de nieuwe en steeds een beetje meer nieuw.
honden page profiel KeesKees schreef in Bench training werkt niet
Hij is nog maar net bij je. Ik zou nog even wachten met bench training, hij moet zich eerst vertrouwd voelen.   Gebruik de bench eerst alleen maar als extra plek die altijd open is. Leg er af en toe wat lekkers in, zet zijn eten er in. Maar deurtje open.   Pas als hij langer bij je is kun je gaan trainen met het deurtje dicht.   Doe je een cursus?
honden page profiel KeesKees schreef in Enige pup
" Wij hebben op dit moment een nestje met 7 kleine pups (Miniature American Shepherd) van ruim 4 weken oud.We wonen vlakbij Groningen. " Gea Mooi aanbod Gea!!! Allemaal gefeliciteerd ook!.   Ik had ook een nest met 1 pup, hoe je je best ook doet, nestgenoten is echt een gemis.
honden page profiel KeesKees schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
Ik zou eerst eens naar een andere dierenarts gaan. Vaak heb je een verwijzing nodig voor een orthopeed. En misschien kan de da ook wel een oorzaak vinden.
honden page profiel KeesKees schreef in Hoera, Djaidey 1 jaar
Gefeliciteerd!
honden page profiel KeesKees schreef in Fientje plast niet buiten
Mooi dat er vooruitgang is!  Ach ja, laat de mensen maar denken haha.
honden page profiel KeesKees schreef in Fientje plast niet buiten
Hoe gaat het met Fientje?
honden page profiel KeesKees schreef in Mijn Pomeriaan vertoont steeds vaker vals gedrag
Jasper, hoe gaat het?
honden page profiel KeesKees schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Heel mooi Melissa. Fijn dat je het met ons wilt delen ook, het is zo persoonlijk. 
honden page profiel KeesKees schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
" Mooi hoor. Ik heb een dodenkabinet, zoals mijn collega het liefkozend noemde, voor mijn honden. Een kastje met van alles erop. Maar er gaat een hangkastje komen waar alles in gaat.  " Chantal Mooi is dat. Ik heb een canvas galerij. Soms kan ik er niet naar kijken, soms vind ik er juist steun.
honden page profiel KeesKees schreef in Poppy
Gefeliciteerd Koert, wat een mooie leeftijd!!!
honden page profiel KeesKees schreef in Alvaro - 2,5 jaar al ondertussen
Hij is prachtig Kath! Leuke filmpjes ook!
 

Vrienden van Maxi en Fleurtje.

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Keeshonden foto van Naomihonden foto van Nadine honden foto van Didyhonden foto van nadine honden foto van sabrina

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^