HondenPage baasje glennys

Wat schreven de vrienden van glennys op het forum

honden page profiel  martine martine schreef in vechtende honden
Wel daar is nu altijd discussie over..... Er komen ook mensen met honden die uit het asiel komen en soms niet zo sociaal zijn, die willen hun hond ook even laten loslopen en terecht, of een reu die niet met andere reuen kan.....enz Daar komen dan zomaar andere eigenaars met hond binnen en dan heb je soms prijs. Er staat een bord en er hangt op de poort nog eens een extra verwittiging dat ze het eerst moeten vragen, maar sommigen kijken er niet eens naar.....en dan hoor je die mensen zeggen dat je met zo een hond niet op de weide moet komen.....vind dat die mensen ook recht hebben om hun hond eens te laten lopen op een omheinde weide toch?
honden page profiel  martine martine schreef in Mijn lieve Golden Simba, dag lieve schat, rust zacht
Yvon, Ik weet wat er allemaal door je heen gaat en wat je diertjes voor je betekenen, speciaal onze Simba, en speciaal was hij! Jullie hebben zoveel samen moeten meemaken en moeten doorstaan....... Maar ondanks alle moeilijkheden hebben jullie je toch steeds erdoor weten te slaan. Het is natuurlijk verschrikkelijk als je je beste maatje moet laten inslapen, maar je bent pas een goed baasje als je ziet dat het niet meer gaat en die moeilijke beslissing moet nemen. Simba zal altijd dat "speciale" plekje hebben in je hart, zoals die van mij ook hebben en telkens bij een gedachte zullen er tranen vloeien, maar ook de terugblik op alle fijne momenten zullen een glimlach teweeg brengen, maar dat heeft zijn tijd nodig...... Zo jammer dat nu ook Flippie zijn gezondheid niet zo best is, maar ik weet hij in goede handen is en dat je hem ook de beste zorgen zal geven in het verre dat mogelijk is! Alvast een dikke troostende knuffel, Martine, Vaycko en Cloé
honden page profiel  martine martine schreef in Mijn lieve Golden Simba, dag lieve schat, rust zacht
Lieve Yvonne, Ben hier al een tijdje niet meer geweest, maar kwam wel altijd kijken over nieuws van Simba........behalve de laatste maanden niet, en wat doet het pijn te lezen dat Simba er niet meer is, tranen vloeien uit mijn ogen toen ik het hele verhaal las. Ik weet dat je een schitterend baasje was voor Simba en dat het een groot verdriet is om zonder hem verder te moeten, ik leef met je mee ...... :'(
honden page profiel  martine martine schreef in Tumor ontdekt
idd heel erg verschrikkelijk en triest als je zoiets te horen krijgt, alvast heel veel sterkte en geniet van jullie hondje.
honden page profiel  martine martine schreef in Penis rood en constant naar buiten
stress of ergens een loopse teef in je buurt? zoniet een DA raadplegen.
honden page profiel  martine martine schreef in hartfalen
Ik herken dit, heb het één maal meegemaakt toen ik bij de Da was ( gelukkig) het ging door merg en been dat gegil, ik dacht toen.....nu is hij dood, maar was volgens de Da was het in shock geraken, ik was blij dat ik toen net bij de dierenarts was, want moest dit thuis gebeurd zijn, ik zou me een ongeluk geschrokken zijn!
honden page profiel  martine martine schreef in Bot- en lymfeklierkanker bij onze hond Darko...
Verschrikkelijk als je zoiets te horen krijgt, kan het me levendig voorstellen hoe jullie je moeten voelen.....iets wat begon als oplosbaar is ineens volledig weg met zo' diagnose....idd een zware klap! Maak er het beste van en geniet zoveel als je kan met Darko en alvast super veel sterkte gewenst.
honden page profiel  martine martine schreef in floppie doet raar
Alvast een spoedig herstel voor Floppie!
honden page profiel  martine martine schreef in Bamse heeft OT. primaire orthostatische tremor. deel twee.
Ook alles even bijgelezen, en wat fijn om te zien dat het zo goed gaat met Bamse! Leuke filmpjes trouwens, en ohhhh zo lief die 2 samen op de foto :-D geweldig!!
honden page profiel  martine martine schreef in Bamse heeft OT. primaire orthostatische tremor. deel twee.
Ook alles even bijgelezen, en wat fijn om te zien dat het zo goed gaat met Bamse! Leuke filmpjes trouwens, en ohhhh zo lief die 2 samen op de foto :-D geweldig!!
honden page profiel  martine martine schreef in weer naar de dierenarts..
Waarschijnlijk als het cherry eye is zullen ze het terug vastzetten, het is de derde ooglidklier. Alvast succes.
honden page profiel  martine martine schreef in herhaaldelijk gal overgeven
Geef hier ook 2 x daags eten, hun portie gewoon verdelen in 2, is ook beter voor de maag dan 1 grote portie ( zeker bij oudere honden)
honden page profiel  martine martine schreef in rechterkant hart vergroot/ fortekor/ labrador 2 jaar oud
Is er vocht uit haar hart gehaald? Of uit het hartzakje? Dacht dat enkel het hartzakje vol vocht kon zitten?
honden page profiel  martine martine schreef in nee, niet max ook nog.
ah wat een vervelend nieuws, maar laat ons hopen dat het niks ernstigs is, wens je dadelijk veel succes bij de DA, en zeker niet de moed verliezen, t'is mss heel onschuldig, maar begrijp best dat jij je zorgen maakt, na het voorval met Faith. Duimen maar!!
honden page profiel  martine martine schreef in Ceasje ziek
Heerlijk om te lezen dat het terug goed gaat, en liever wat geld kwijt, dan je trouwe vriend kwijt....toch?! Fijn w-end voor jullie.
honden page profiel  martine martine schreef in Ceasje ziek
Hoe is het er vandaag mee? Al een beetje vooruitgang?
honden page profiel  martine martine schreef in Ceasje ziek
Altijd verschrikkelijk als je je hond moet achterlaten bij de DA, maar je weet dat hij in goede handen is, en dat ze snel kunnen ingrijpen als er wat mis is, maar toch..... Ik weet hoe jij je nu zal voelen als je dierbare vriend er niet is :'( . Gelukkig weten ze nu wat er mis is en van de moment de antibiotica aanslaat is die hopelijk snel terug beter en aan't eten. Duim voor je.
honden page profiel  martine martine schreef in Ceasje ziek
Spoedig beterschap gewenst hoor, en ja een paar keer DA en je bent dadelijk van je centen verlost, kreeg vandaag ook een rekening van het labo, van het bloedonderzoek, 39,40 euro, jaja, maar als er dan niks verschrikkelijks uitkomt dan ben je toch weer blij. Hopelijk vinden ze wat er mis is met Ceasje!
honden page profiel  martine martine schreef in Dikke darm ontsteking
Idd eerst de oorzaak achterhalen, het heeft niet altijd met de voeding te maken.....er kunnen zoveel dingen een darmontsteking veroorzaken en soms is het echt gissen van wat?
honden page profiel  martine martine schreef in Overgeven en geen eetlust
Hier verleden week ook een zieke, met geen eetlust en braakneigingen, ook diarree, zomaar ineens, maar ik ben er dan natuurlijk dadelijk bij en hup naar Da , was een maagontsteking, dus 10 dagen antibiotica. Nu is het over, maar gisteren moest de ander overgeven, maar vandaag niks gemerkt. Heb ook de indruk dat het een virus is van iets. Alvast spoedig herstel gewenst.
honden page profiel  martine martine schreef in naar de da op basis van een gevoel
Wat schrik ik van dit bericht.... Hoe kan zoiets nu :-(. heel veel sterkte!! :'( :'(
honden page profiel  martine martine schreef in naar de da op basis van een gevoel
Goed gehandeld Karin, zo zie je dat jij je honden door en door kent en weet wanneer je moet ingrijpen. Geen nieuws is goed nieuws en straks haar lekker verwennen, nog een paar uurtjes geduld. Alvast spoedig herstel gewenst.
honden page profiel  martine martine schreef in Bamse heeft OT. primaire orthostatische tremor. deel twee.
Mooi om zien dat het gelukkig zoveel beter gaat met Bamse :-D
honden page profiel  martine martine schreef in Ze blijft zichzelf maar pijn doen...
Succes zou ik zeggen en hopelijk is ze er vlug van verlost. Grtzz
honden page profiel  martine martine schreef in Ze blijft zichzelf maar pijn doen...
ja maar zoals ik zei vanaf mei gaat het heel erg goed, ik werd er soms nerveus van, altijd dat knagen aan die poten, krabben pfff en zeker niet uit verveling hoor. Had wel de indruk als het gras vochtiger was dat hij er ook meer last van had toen. Ik doe nu één maal per maand zijn poten in een malaseb badje als onderhoudsdosis, maar aan zijn oren heb ik niks meer moeten doen. Zijn haren kleurde ook rozig van al dat krabben en likken, dat is nu ook weg. Mss bij de DA een uitstrijkje van zijn poten en oren laten nemen, het is mss ook een soort schimmel waarbij zij zichzelf steeds terug besmet?
honden page profiel  martine martine schreef in Ze blijft zichzelf maar pijn doen...
Die schimmel werd door de DA vastgesteld, door een uitstrijkje van de poten....hoe die schimmel noemt...sla me dood ik kom er niet op, het was niet besmettelijk voor mens of ander dier.
honden page profiel  martine martine schreef in Ze blijft zichzelf maar pijn doen...
Ik heb er hier ook zo ene, bijten en trekken aan de poten, krabben onder de kin en wangen en oren, maar sinds mei dit jaar is het stukken beter. Hij heeft dus een soort schimmel waarbij hij telkens opnieuw vanaf zijn poten, naar zijn oren, met krabben terug besmette en dus zo een vicieuze cirkel telkens opnieuw.Nu heb ik voor zijn oren in mei Posatex gekregen en na 10 dagen gebruik, was het krabben gedaan, voor zijn poten een bad met malaseb shampoo en nu is het zogoed als gedaan met poten knagen en krabben. Het was dit of anders moest ik van de DA nizoral pillen proberen, en daar was ik zo niet voor te vinden. Van voeding ben ik ook veranderd ondertussen en ben best tevreden nu.....eindelijk gedaan met dat nerveuze gedoe.
honden page profiel  martine martine schreef in Ik ga mijn hond verliezen
lees net even het topic door....wat een verdrietig nieuws :'( :'( alvast veel sterkte en leef met je mee.
honden page profiel  martine martine schreef in Ik heb een keuze gemaakt..
Ik ga zeker aan Buddy denken donderdag en duimen voor de goede afloop. Alvast succes voor donderdag.
honden page profiel  martine martine schreef in longkanker bij onze hond
Ohhhh nee.....wat een verschrikkelijk nieuws :'( :'( , ik leef echt met je mee :'(
 

Vrienden van glennys

honden foto van  martine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^