HondenPage baasje Daydreamer

Wat schreven de vrienden van Daydreamer op het forum

honden page profiel yooopyooop schreef in joya heeft harde ontlasting.
Ja Iso Gel, in plaats van psyllium vezels, werkt beter dan psyllium vezels, en is veiliger, want psyllium vezels kunnen verstopping veroorzaken omdat er heeel veel water moet gedronken worden. Iso Gel is gemaakt van psyllium vezels, te koop bij med pets Inderdaad orgaan geven, meer bewegen, ik gaf kokosolie door het eten, maar olijf kan ook. De Iso gel was eigenlijk het enige wat echt hielp.   Later ben ik laxeermiddelen gaan geven, maar die hebben veel bijwerkingen en maken de darmen lui. Mijn hond had een megacolon, een darmverwijding. Dat je een stukje darm ziet, ik weet wat je bedoeld, als dat alleen met persen is, dan is het normaal, zie je dat altijd dan is het een soort prolaps ( verzakking)   En misschien is voor jou hond Orijen wel wat, omdat veel honden daar zachte ontlasting van krijgen.
honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde schreef in Door wesp gestoken
Jemig wat een horror story zeg met die wespensteken Ja als je hond zoiets heeft meegemaakt dan wil je dat nooit meer meemaken..... Ik zou dan inderdaad voor een anti insektenjas gaan, inderdaad zo een die ze voor paarden en ponys verkopen. Voor grote honden zou dat al kunnen passen, voor wat minder grote kun je zo'n jas makkelijk kleiner knippen. Ik zag vandaag nog een zebra in de wei staan. Bleek een pony met een zebra jas te zijn, staat ook heel gezellig.  
honden page profiel yooopyooop schreef in reclame tussen berichten
Ja vooral als het ook over honden gaat, dan dacht ik, wat heeft Puur met het verhaal te maken, haha niks dus. Ik heb geen last meer.   Ik hoef ook geen koelkast haha
honden page profiel yooopyooop schreef in Zooplus stopt met Acana en Orijen!
" Die had ik ook wel gevonden natuurlijk, maar is gewoon zóveel duurder! Vandaar mijn vraag of iemand nog andere tips heeft.. " Kim Misschien moet je dan even de prijs noemen, en hoeveel kilo voor die prijs. De eerste is 18 kilo, vind ik goedkoop.
honden page profiel yooopyooop schreef in Frontline bij pups
"   Ik gebruik een vlooienmiddel maar toch zie ik nog vlooien.     De vlooien zijn dus resistent tegen dit middel. ??Resistentie tegen vlooienbestrijdingsmiddelen komt nog steeds zeer weinig voor. Er is altijd een andere verklaring voor. Om te beginnen doodt een vlooienmiddel nooit 100% van de vlooien en de werkzaamheid neemt in de loop van enkele weken af. Bij een hoge besmettingsgraad van de omgeving kun je ook na het toepassen van een vlooienmiddel nog steeds vlooien op het dier zien.  https://www.mcvoordieren.nl/10-misverstanden-over-vlooien   " yooop Tja dit dus, en misschien werkt het ene spul wel beter dan het andere maar resistent is niet aangetoond. Gewoon proberen, ik zweer bij Vectra 3 D, de minst kwade maar werkt heel goed.
honden page profiel yooopyooop schreef in reclame tussen berichten
" En waar vind ik ,,ghostery?,, Ik zie nu in berichten een leeg wit stuk, misschien ziet iemand anders hier reclame. Aparte apparaten die computers, laptops, phone,s en tablets. " ientje Ja dat kan je gratis downloaden, dat haalt spam en onnodige reclame weg.
honden page profiel yooopyooop schreef in Zooplus stopt met Acana en Orijen!
https://www.brekz.nl/acana-hondenvoer/acana-classics-prairie-poultry-hondenvoer.html?id_product_attribute=26165&gclid=CjwKCAjw5pPnBRBJEiwAULZKviisM4cOiRH8Wdnc1afOwiZyuBLfQ1999T70LHfMgFi3PGK2RZMu_xoCGDEQAvD_BwE   https://www.topdierenshop.nl/acana-wild-prairie-dog-11-4-kg?fee=12&fep=9116&gclid=CjwKCAjw5pPnBRBJEiwAULZKvhlOTe5Q0XrGdcMXnPbYlFRwkkoLPyT8AHRhYp30jiAlEJvXZxuvtRoCL5IQAvD_BwE Even Google raadplegen.
honden page profiel yooopyooop schreef in Door wesp gestoken
" Dazenspray...hier zijn gelukkig bijna geen wespen, maar als ze er zijn, naar binnen, en bams hapt er niet naar, maar ik ben wel alert....ze is nu een senior en is nooit meer gestoken, ik ook niet en ogin ook niet, zelfs ogin moet naar binnen...als er wespen zijn, wij hebben geen wespenvallen, daar komen ze juist op af...ik zorg dat er niets buiten gegeten wordt als er wespentijd is. " Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin Ja Dazenspray bestaat ook, maar Wespen dus ook, ik koop altijd in Duitsland of Engeland mijn middeltjes voor mijzelf, en daar kwam ik het tegen, als ik het tegen kom, dan laat ik je het wel zien. Nee Wespenvallen doen wij ook niet, om dezelfde reden, ze komen dan juist. Ik heb wel vlinderplanten en voor de bijen planten , dus komen er ook wespen. Maar als ze eten hebben, dan laten ze je wel met rust, tenzij je naar bleometjes ruikt of ziet, ze komen op bepaalde kleuren ook af, ik dacht lila en rood en blauw.  
honden page profiel yooopyooop schreef in reclame tussen berichten
" ik heb nooit reclame zien staan... " May Dan heb je een blokkeer iets op je pc staan die dat tegen gaat, dan zie je geen reclame..
honden page profiel yooopyooop schreef in reclame tussen berichten
Ik heb het probleem zelf opgelost, ik zag nu overal reclame, dus ik heb mijn Ghostery aangezet, nu meteen geen last meer.
honden page profiel yooopyooop schreef in reclame tussen berichten
" Maar ik zelf denk dat je ' klikgedrag' er misschien ook mee te maken kan hebben. Want telkens als je een reclame aanklikt wordt die informatie( " Hé, dit mens vind ons product goed!") Opgeslagen en krijg je nog meer en vergelijkbare reclames te zien...... Ik heb dus nooit reclames tussen reacties. Alleen onderaan. En klik, alleen al uit principe, nergens op..... ( En ook omdat ik weet dat je dan eindeloos met vergelijkbare ' aanbiedingen' doodgegooid wordt) " Coby & Wanda en Mathilde Dat klikgedrag dat word gevraagd door de modjes of je dat wilt doen, je helpt HP er mee. Maar nog nooit heb ik reclame in een bericht zien staan, stel je verteld dat je hond zwaar ziek is en je hebt een rare reclame in je bericht staan, dat is toch niet leuk. Nee ik heb verder ook een Gostery die alles tegenhoud, dus reclame krijg ik niet, dat word geblokkeerd, behalve de HP waar je op moet klikken, want daar steun je HP mee. Maar anders gaat de gostery gewoon aan en klik ik niet meer op reclame, pech..
honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde schreef in reclame tussen berichten
Maar ik zelf denk dat je ' klikgedrag' er misschien ook mee te maken kan hebben. Want telkens als je een reclame aanklikt wordt die informatie( " Hé, dit mens vind ons product goed!") Opgeslagen en krijg je nog meer en vergelijkbare reclames te zien...... Ik heb dus nooit reclames tussen reacties. Alleen onderaan. En klik, alleen al uit principe, nergens op..... ( En ook omdat ik weet dat je dan eindeloos met vergelijkbare ' aanbiedingen' doodgegooid wordt)
honden page profiel yooopyooop schreef in Frontline bij pups
" Ik beschuldigd jou niet hoor, dat is een misverstand als je dat denkt.....lotte haalt haar profiel weg, dat is niet voor jou bedoeld,waarom haalt ze het weg ? Ik geef aan dat fokker misschien in het geheel niet weet dat er bij lotte giardia heerst, is in het geheel niet tegen jou bedoeld hoor. " Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin Ik ben niet boos hoor, helemaal niet, ik dacht gewoon dat je het tegen mij had, maar daar hebben we al over gesproken...opgelost
honden page profiel yooopyooop schreef in there is no spoon
" ja alles blijft in ontwikkeling gelukkig, en dan zijn er ook nog de wel degelijk nu al bewezen werkende therapieen die op dit moment niet tot het reguliere protocol horen, daar oa gaat het boek waar ik het over had, van Jerzy Zieba over.     " Dobry Fibromyalgie zat een paar jaar geleden nog tussen je oren..
honden page profiel yooopyooop schreef in Frontline bij pups
" Ik begrijp je hoor, maar ook met chemie loop je die kans, de teek bijt en gaat dood, maar heeft wel het gif ingespoten,iedere dag na iedere wandeling je hond na kijken , hoe eerder dr teek er uit is hoe minder de kans op ziektes, en ook bij dikke vachten en langharige zoals die van mij....ibbelen,met je vingertoppen de hele hond nakijken, zelf doe ik dat iedere dag..... " Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin Ja dat is dus achterhaald, het kan zijn dat bij de eerste beet je hond of jijzelf al besmet kan zijn. Ik heb dan ook een middel wat ook afweert, dus ook geen loslopers op Sam. Sam heeft een korte vacht, ik zie ze zo lopen, ook zijn kleur is handig om ze snel te spotten, daarom gebruik ik het ook niet veel in het jaar, maar tot nu toe, ook in het bos, niks gezien. Zou ik bij een bos wonen dan zou ik het elke 5 weken doen.
honden page profiel yooopyooop schreef in Frontline bij pups
" Jammer, nu wordt de fokker daardoor aangekeken, en wie weet was dat niet nodig geweest...weet de  fokker er niets van, een goede fokker kijkt goed uit om iemand op bezoek te laten komen waar giardia heerst.....zeker als de pupjes nog naar een week oud zijn, nog niet eens. " Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin Moet je wel even goed lezen voor je me beschuldigt. Citaat Lotte Ik heb overlegd met mijn vriend, mijn ouders én schoonouders en ook de fokker natuurlijk. We gaan van het weekend gewoon bij de pups kijken Edit Citaat Willemijn. Net geboren, en dan met een week al gaan kijken ? Dat doet geen ene goede fokker hoor....meestal zijn de eerste vier weken voor bij eer men mag op bezoek komen...en dan nog de giardia, gaat mijn begrip te boven
honden page profiel yooopyooop schreef in Frontline bij pups
" Waarom zijn er zoveel middelen voor vlooien en teken, ? Omdat een produkt bij de een werkt en bij de ander doelloos is...bekijk wat voor jouw hond het beste is..er zijn honden waarvan de seresta band geweldig werkt, ook de bravecta, en er  zijn honden die er ziek van worden.....ik gebruik geen chemie, ik ben allergisch.... " Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin Ik gebruik liever ook geen Chemie, maar heb al die natuurlijke producten uitgeprobeerd, maar na een paar dagen toch maar Chemie, ik heb een hond zien doodgaan, heel langzaam aan Lyme, zo zielig, dat wil ik niet, dus ik gebruik het tussen nu en begin September, verder heel het jaar niet, tenzij er vlooien zijn dan gebruik ik stronghold. En zoveel enge ziekte in die teken, nee dat durf ik niet aan, ik zal wel niet alles geprobeerd hebben, maar ik ben niet overtuigd door slechte ervaring, en ik woon niet bij een bos, dus minder teken hier.
honden page profiel yooopyooop schreef in Door wesp gestoken
Willemijn ze gebruiken voor paarden wel anti wespenspul, ben ik eens tegen gekomen, maar of dat ook op honden mag, dat weet ik niet.
honden page profiel yooopyooop schreef in Frontline bij pups
" Jammer dat Lotte dr profiel verwijderd heeft, waarom ? Omdat er werd aangegeven dat de fokker niet voorzichtig genoeg is ?   Of heeft Lotte in het geheel niets gezegd tegen de fokker over dat er een hond bij dr woont die giardia heeft..... " Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin Omdat ze toch dat hondje wil nemen, waarschijnlijk bij een slechte fokker, en ze gokt dat haar pup niet ziek word, misschien komt ze wel terug om raad, wat te doen bij Giardia, maar dat denk ik niet.
honden page profiel yooopyooop schreef in reclame tussen berichten
" Sinds gisteren,  midden tussen een berichtje, irritant, maar over heen te komen. Ik kon op een x klikken en het verdween grotendeels. Daarna nog niet opnieuw gezien. " ientje Ja was jij dat niet met die honden shampoo? Ik kan er ook wel overheen komen, maar als dit zonder toestemming van de modjes is, dan is het wel vervelend. Is het wel de bedoeling dan heb ik het er maar mee te doen.
honden page profiel yooopyooop schreef in Door wesp gestoken
" Zijn er wespen in de tuin dan mag Bams niet in de tuin....je kan het niet helemaal voorkomen natuurlijk, maar een wesp prikt uit nijd....dus binnen verblijven inde wespentijd. " Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin Jeetje wat erg, dan zou ik niet meer naar buiten kunnen, er zitten hier nu al zoveel, ik hou mijn hart vast want ik ben zelf doodsbang voor die beesten. Moet ik maar niet kleurig de deur uit gaan, zwart, daar komen ze niet op af, en geen parfum, Sam hapt er ook naar, heel vervelend, ook tijdens wandelen. Maar jeetje Willemijn, dat was echt heel erg, verschrikkelijk!
honden page profiel yooopyooop schreef in Frontline bij pups
"        Altijd in voorraad.......geen chemie. Teekweg, bevat voornamelijk organische, natuurlijke of natuuridentieke ingredienten, ik heb wel honden met een lange dikke vacht, het komt bij hun niet op de huid, met zwemmen is het oplosbaar....geeft ongeveer zes uur bescherming, bij zwemmen veel minder, maar na het zwemmen kan je dan wat bijsprayen op weg naar huis.... " Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin Nou die heb ik bij Faro in de Ardennen gebruikt, en nog andere merken, Faro zat helemaal onder de teken, gelukkig had ik Vectra 3 D ook meegenomen voor de zekerheid.
honden page profiel yooopyooop schreef in reclame tussen berichten
" Nee, dat is inderdaad vreemd. Dat heb ik niet. " Didy Ook niet in de link die ik gaf bij Sylvia? Er zijn er meer hoor, iets met fietsen, iets met een team weet ik veel wat ze doen, en hondenshampoo, net bij iemand die een dezefde hondje had zoals in de reclame.
honden page profiel yooopyooop schreef in reclame tussen berichten
" Bij mij staat er nu een reclame van Gillette onderaan, dus als het witte hondje met de shampoo niet meer te redden is, moet de boel maar afgeschoren worden? " Didy Hah nee onderaan dat hoort dat weet ik, en in ze zij of bovenkant, maar toch niet midden in iemands verhaal? Scheren maar dan heh haha
honden page profiel yooopyooop schreef in reclame tussen berichten
https://www.hondenpage.com/hondenforum/223898/hond-erbij.php Sylvia maakt reclame voor Puur, gewoon midden in haar bericht, en zo zie ik meer berichten met midden in je verhaal een reclameblok. Hier bijvoorbeeld, ik kan geen printscreen maken, heb ik nog nooit gedaan, ik heb het geprobeerd te kopiëren maar dat lukt niet.    
honden page profiel yooopyooop schreef in 2e hond aanschaffen - Giardia
Ik kan me niet voorstellen dat een fokker dat allemaal toe laat, of het is een slechte fokker, dan zou ik er al geen hondje vandaan willen, waar waar zijn ze dan nog meer makkelijk over. Een moederhond heeft verminderde weerstand, omdat het heel veel energie kost, dus de moederhond breng je in gevaar, alle pups ook, die hebben amper weerstand.
honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde schreef in Mathilde ontdekt de nieuwe wereld. ...weer in volle vaart!....
Ja, het leek vanmorgen ook wel of het nieuws ook in haar koppie terecht was gekomen, ze was onstuitbaar buiten ; voor 10 minuten dan. Heerlijk om er nu onbezorgd van te kunnen genieten. En nee Vera, foto's zijn nu niet nodig; een goede da ( zoals in die kliniek) kan voelen hoe het zit met dat pootje. Je( nou ja, de da) kunt die knieschijf duidelijk voelen en of hij makkelijk of niet te verplaatsen is. Mathilde blijft wel onder controle en ik blijf haar ook goed in de gaten houden of ze alle pootjes goed en in balans blijft gebruiken. Maar nu krijgt ze n extra lekker kluifje, zomaar.....  
honden page profiel yooopyooop schreef in reclame tussen berichten
" Reclame hier na de berichten....onderaan. Is er altijd, ook boven de berichten.    Boven de berichten is een tijdje het weg, en af en toe ook beneden de berichtjes......het is niet storend, en voor hp een inkomsten......zonder reclame zal hp ten onder gaan. " Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin Willemijn, dat snap ik, ik klik er ook altijd even op, maar ik heb het over een geschreven bericht, alsof het een foto is die je zelf geplaatst hebt. Gewoon tussen een bericht van iemand. Ook iemand die een fiets in zijn bericht heeft staan, ik vroeg me af waarom ze een foto van een fiets plaatste. Met honden dingen kan dat wel verwarrend zijn, ik vind dat in persoonlijke berichten geen reclame mag staan.
honden page profiel yooopyooop schreef in reclame tussen berichten
" Ik zie ze ook inderdaad, al vind ik het minder storend " bente Bij jou staat er bij hond en Giardia een reclame alsof je doxfood heel goed vind. Een ander heeft een wit hondje en daar staat reclame voor hondenshampoo met een wit hondje, net alsof ze het zelf heeft gedaan.      
honden page profiel yooopyooop schreef in Frontline bij pups
" Ik gebruik altijd Advantage voor de honden en kat maar ik heb mij door de dierenarts Vectra 3d laten aansmeren. Dit is ook goed maar veel duurder dan de Advantage waar ik ook tevreden over was. Voor mijn pups kocht ik de druppels bij de dierenarts, die verkoopt ook druppels voor pups en dan weet je zeker dat het goed is. Ik heb ook Advantix gebruikt maar Advantix voor honden is giftig voor katten dus dit komt er bij mij niet meer in. " Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P. Dat komt omdat Vectra 3D minder giftig is, in advantix zitten 2 stoffen en in Vectra3D 3 stoffen maar minder van elk, samen werken die 3 sterk, minder belasting voor je hond. Ik gebruik als we op vakantie gaan (bos) altijd Vectra 3D, verder frontine combo, stronghold net na de zomer.
 

Vrienden van Daydreamer

honden foto van yooophonden foto van Sheltieduo_honden foto van Roos,Jeff † en Waldo †honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.honden foto van Coby & Wanda en Mathildehonden foto van Keeshonden foto van Nadine honden foto van Nadine honden foto van Dutch Auti ...honden foto van nadine honden foto van Cai de shih tzuhonden foto van nadine honden foto van Tijn Sturkenboomhonden foto van Nadine honden foto van Nadinehonden foto van Nadine honden foto van Nadinehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^