HondenPage baasje Daydreamer

Wat schreven de vrienden van Daydreamer op het forum

honden page profiel yooopyooop schreef in Tekentablet
Willemijn je snapt mijn punt niet, gaat 4 keer achter elkaar reageren, en dan zeggen we zijn off topic. En je begint zelf over je eigen brouwsel. Het gaat niet om jou, het gaat om de lezers die hier komen voor info, en dan mag je best wat voorzichtig zijn op een forum. Al spuit je Ogin in met wasbenzine  , zal vast helpen, dat is het punt niet, ik vind het allemaal prima wat je doet, nogmaals het gaat niet om jou. Dus nogmaals, ik val niemand aan, dat is echt mijn insteek niet.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Tekentablet
Ach ja, ik was al bang dat het persoonlijk werd genomen. Je schrijft miljoenen geven pipetten aan hun hond, en dat is niet erg, nou niet dus, er geburen wel eens ongelukken, overdosis, allergie, het verkeerd gen hebben, maar die miljoenen bewijst dat het niet dodelijk is, er is volgens mij geen uitslag dat je hond er heel ziek van word, daarbij wil ik niet zeggen, gooi het er maar op, zeer zeker niet, met mate, ikzelf doe het hoogstens 2 keer per jaar. Waar ik over van is dat supplementen, kruiden en andere adviezen gegeven worden zonder te vertellen, bij een hond van zoveel kilo mag je dit geven. Ik ben ook niet tegen natuurlijke producten, maar soms worden methodes als bewezen hier neer gezet, en dat is gewoon niet zo. Zoals ik al zei, Faro en Sam hebben nooit een teek gehad, maar ik gebruikte ook niks, had ik wat natuurlijks geprobeerd had ik gedacht, hey het helpt. Ik vind best dat men wat voorzichtiger mag zijn, bij azijn, noem het natuur azijn, schoonmaak azijn is heel irriterend, bijvoorbeeld, ( niet over jou Willemijn) om maar wat te noemen. Het gaat er om om wat preciezer in tips geven. En deze natuurlijk tips moeten vooral niet gebruikt worden in het buitenland, omdat daar veel ziekte van teken af komt, Leishmania bijvoorbeeld is niet te genezen.   Ik vraag gewoon, heb je tips, vertel erbij dat dit niet bewezen is, vertel hoeveel je aan een hond per kilo moet geven, wees duidelijk in adviezen geven.     Ik heb het leven van Faro ook kunnen verlengen met kruiden en acupunctuur, ik denk (is niet bewezen) dat dit hem wel heeft geholpen, dus als je iets niet weet, ga naar een Holist, en dan 1 die ook dierenarts is. Ik ben dus niet tegen, maar wel soms op de manier waarop.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Tekentablet

honden page profiel yooopyooop schreef in Tekentablet
" Hier gebruiken wij eigenlijk bijna geen pipetten alleen als het nodig is en verder een mespuntje knoflookgranulaat ( voor honden) elke dag werkt prima.      " chay & dolci Dit lees ik net op internet, Zowel honden als katten kunnen slecht tegen ui en knoflook (heel, stukjes, maar ook producten die ui- of knoflookpoeder bevatten). Katten en sommige honden rassen zoals de Akita zijn extra gevoelig. De opname van ui of knoflook kan bij dieren leiden tot bloedafbraak met ernstige bloedarmoede als gevolg. https://canislufa.academy/is-knoflook-nu-goed-of-giftig-je-hond/   Dus misschien is een waarschuwing op zijn plaats. Poeder en granulaat is meer dan een stukje knoflook, het is super geconcentreerd.   Soms denk ik wel eens, men gooit er maar "natuurlijke"stoffen in, zonder te beseffen dat dit kwaad kan.   Ik vind ook dat de modjes eigenlijk moeten modden op dit soort dingen, door een waarschuwing te plaatsen, of een bronvermelding te vragen, of erbij zeggen, dit is nooit bewezen.   Ik heb zelf met mijn vorige hond achteraf ook verkeerde dingen gegeven, waarvan ik later hoorde van een holist dat bijv curkuma gevaarlijk kan zijn, dit is een bloedverdunner en kan ontzettende winderigheid veroorzaken, soms zie ik adviezen van mensen, die hebben dan een redelijk grote hond, en die adviezen kan je dan niet aan kleine hondjes geven. https://www.tastea.eu/en/blogs/blog/de-bijwerkingen-die-je-kan-ervaren-van-kurkuma-the/ en dat is maar thee.   Ik bedoel het niet kwaad, wil geen rel veroorzaken, ben ook voor natuurlijke middelen als het bewezen is.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Tekentablet
Mag een pup van zo jong wel al tabletten of pipetten?
honden page profiel yooopyooop schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
" Eigen merk keuren? Is dat echt iets uitzonderlijks? Wanneer een nieuw medicijn van een of ander big pharma bedrijf op de markt komt, door wie worden de studies dan eerst uitgevoerd en de resultaten geëvalueerd? Toevallig door het farmaceutische bedrijf zelf, niet door de groep "onafhankelijke internationale experts". " Lara en Peitjes Hoewel het waar is dat farmaceutische bedrijven betrokken zijn bij het testen en goedkeuren van hun eigen medicijnen, zijn er strikte regelgeving en protocollen die dit proces reguleren. In de Verenigde Staten, bijvoorbeeld, moeten farmaceutische bedrijven klinische proeven uitvoeren om de veiligheid en werkzaamheid van hun medicijnen aan te tonen voordat ze worden goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Deze proeven moeten voldoen aan strenge wetenschappelijke normen en worden vaak onafhankelijk beoordeeld voordat een medicijn wordt goedgekeurd voor gebruik. Er zijn wel zorgen over de invloed van de farmaceutische industrie op regelgevende instanties en de mogelijkheid van belangenconflicten. Sommige critici beweren dat de nauwe banden tussen de industrie en regelgevende instanties de objectiviteit kunnen beïnvloeden. Dit onderstreept het belang van transparantie, onafhankelijk toezicht en regelmatige herzieningen van regelgevende praktijken om ervoor te zorgen dat de veiligheid en werkzaamheid van medicijnen van de hoogste prioriteit blijven.
honden page profiel yooopyooop schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
" Wel, blijkbaar is het de fabrikant zelf die dit claimt, maar is dit niet de correcte bevinding van het onderzoek. Dat stelt dat er 30 honden gedurende 30 dagen hebben rondgelopen met zo'n apparaat en er gedurende die tijd geen teken werden opgelopen. Dat zegt dus eigenlijk niets, want zoals al eerder aangehaald is niet elke hond aantrekkelijk en niet elk gebied hetzelfde. Een hond kan ook 30 dagen zonder dat apparaat rondlopen en geen enkele teek hebben. Dat is dus geen gericht onderzoek naar het effect van ultrasoon geluid op teken.    " Alaska's Finest! Precies dat, ik kan het vinden, maar dan gaat het ook over het merk en er staat ook nog bij waar je het kan kopen, en soms staat er buy here. Wij van wc eend... eigen merk keuren.
honden page profiel yooopyooop schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Niet zo snel , maar het kan wel, de hond was getest op Lyme dus het was Lyme, het was een ausie die allerlei prijzen haalde met flyball of zoiets, fitte hond, ineens niet meer fit, het werd een arm wrak, kon niet meer goed lopen, was steeds ziek (koorts) was echt wel heftig om te zien. Dus ik gebruik 1 keer per jaar wel een echt middel wat werkt. En bij de warme winters van tegenwoordig stoppen de zandvliegjes ook niet bij de grens, in Duitsland waar wij heen gaan zit ook nog een grote teek, die wacht niet totdat je langs komt om op iemand of een hond te springen, deze loopt je achterna, en is niet heel langzaam. Ik heb echt een fobie voor deze beesten, dus ik impregneer mijn kleding dan en ik gebruik zelf  Icardine, wat ook goed tegen muggen werkt en natuurlijk teken. Als keramiek zou helpen dan liep ik zeker wel met een wc pot om mijn nek.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Nou dat vind ik wel erg kort door de bocht dat chemische middelen niet zouden werken, dit is gewoon wetenschappelijk bewezen, teken gaan dood, dat er een teek bijt kan gebeuren, maar ze gaan dood. Het is niet voor niets dat je hond niet in buiten water mag als die het net gekregen heeft. De rest ben ik wel met je eens, in het buitenland moet je echt je hond goed beschermen. Ik ben ook niet van het makkelijk gif geven, door de mond geef ik al helemaal niet, je weet nooit of je hond het kan verdragen, zo heb ik een keer bij de dierenarts een pipet laten geven Avantix was dat, en Faro ging er van schuimbekken zijn keel ging dicht, gelukkig kreeg hij de reactie snel, en kon de dierenarts meteen een middel geven tegen een allergische reactie. Bij Sam heb ik de eerste keer Vectra 3D bij de dierenarts laten geven, want stel je voor dat er een allergische reactie kwam, die kwam er niet, en 1 keer per jaar geef ik het, als we naar het buitenland gaan en veel in het bos gaan.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Ik gebruik alleen als we naar Duitland gaan of de Ardennen, dan gebruik ik vectra 3D, ik heb wel natuurlijke middels uitgeprobeerd, maar was blij dat ik de vectra mee had genomen, want het werkte gewoon niet. Sam krijgt verder nooit wat, Faro kreeg dat ook niet, en ik heb nog nooit een teek gevonden. Keramiek zou teken tegenhouden, keramiek is gebakken, het is niet eens een mineraal, ik zou niet weten waarom dat zou werken. Dus ja het werkt, niks gebruiken, nooit een teek Ik bedoel te zeggen, ik denk dat de ene hond beter smaakt dan de andere, zou ook met vacht te maken hebben, 2 kortharen heb/had ik. Ik zou zeggen, als je geld genoeg hebt, gewoon proberen, ik gebruik niks en heb nooit een teek gezien, zou ik kralen gebruikt hebben zou ik denken dat de kralen werken. Ik heb wel een hond zien aftakelen aan de ziekte van Lyme, die werd steeds zwakker en zwakker, uiteindelijk gestorven, dit hou ik altijd in mijn achterhoofd als we op vakantie gaan, en dan gebruik ik Verctra omdat dat 3 stoffen bevat, maar van alle 3 minder dan de andere merken.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Mijn Pomeriaan vertoont steeds vaker vals gedrag
" Sluit me aan bij wat diverse mensen boven ook zetten als waarschuwing, ik wil er 1 aan toevoegen omdat die voor mij ook opvalt. In beginpost schreef je dat je veel knuffelde en affectie gaf maar dat de hond op een bepaald moment niet alles meer leuk vond. Nu zeggen de therapeuten dat je affectie moet reduceren, waar ik het deels wel mee eens ben, maar hoe ga je dit invullen is dat wel goed besproken want als het in je aard ligt om veel te communciren, veel aan te halen of te belonen dan kun je nu niet ineens niets meer doen aan affectie of belonen van goed gedrag, hoop dat ze daar wel goed advies in hebben gegeven anders zit je straks met een hondje dat nog onzekerder wordt omdat hij weinig feedback van jou terug krijgt, maar wel lijn correcties. " Blondie Goed gezegd, dat bedoelde ik met je kan een hond niet genoeg liefde geven, door inderdaad beloningen, door een aai of een kroel, en gewoon als je relax bent gewoon lekker kroelen, natuurlijk moet dit niet overdreven worden, dat je heel de dag met je hond op schoot zit, maar een knuffel een een goed zooo met een kroel kan echt geen kwaad. Ook mag je gewoon lekker voor de tv of zo gewoon lekker je hond bij je hebben, dat maakt je hond echt niet slechter. Mijn hond ligt graag tegen me aan als ik relax een serie of zo zit te kijken, maar hij luistert gewoon heel goed, alles waar TE voor staat is niet goed, TE weinig is niet goed Te veel ook niet. Misschien moet u eens uitleggen wat te veel liefde geven is bij u?
honden page profiel yooopyooop schreef in Wond in neus
Oeeeh als het stinkt, dat is niet best, dan zou ik toch met jodium aan de slag gaan, zout doet natuurlijk enorm pijn. Die moet heel snel aan de AB. Sterkte hoor.
honden page profiel yooopyooop schreef in Mijn Pomeriaan vertoont steeds vaker vals gedrag
6 uur in consult met je hondje , dit kan toch niet, ik snap dat je hondje geen gedrag meer vertoonde, dit is eht te lang voor een hond. Je hond raakt uitgeput, dit is al snel, kan al na 1 kwartier zijn, en dan nog meer dan 5 uur door gaan. Ik ben niet tegen rukjes aan de lijn, als je het goed timed en opzij rukt, zelf doe ik het nooit omdat ik altijd te laat zou zijn, en niet opzij kan rukken, dan komt er op de keel inderdaad te veel spanning. Ik denk dat een goed trainer nooit zo lang zou door gaan, ik raad dan ook aan als het gedrag weer terug komt, om toch ook medisch te kijken, en een trainer heeft geen MRI ogen, die kan niet naar binnen kijken. Ik zou dan echt eerst eens advies vragen over welke trainers er wel goed zijn. Meestal (welke methode dan ook) word jou geleerd om hoe met de hond om te gaan, en dan in dessies van 3 kwartier, want dan is je hond op, doodmoe. Hoe ond op de hoogte hoe het verder gaat, het zal vast een heleboel duiten gekost hebben, de wil is er, en liefde geven, daar word geen ene hond vals van, onthoud dat goed.
honden page profiel yooopyooop schreef in Afscheid van 2 oogappeltjes
Onvoorstelbaar, 2 honden achter elkaar, dan kan ik niet komen met, ze zijn bij je (ook al is dat zo) en hou je vast aan de mooie herinneringen, ook dat is ook zo. Beter kan ik je een enorme warme virtuele knuffel geven met dit grote verlies. En wees verdrietig het mag, je hebt een zeer goede reden om te huilen. En schrijf hier als je voelt, men begrijpt mijn verdriet niet, wij hondeneigenaren begrijpen het heel goed. Heel veel sterkte !
honden page profiel yooopyooop schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Prachtig, ik hoop dat je er wat troost uit kan halen Zeer mooie foto ook.
honden page profiel yooopyooop schreef in Hondenbrokken
Een hond kan ziek worden, 1 nachtje opname omdat je hond aan het infuus moet kost al heel wat centen, je hond kan een ongeluk krijgen, een poot breken, een heup, elleboog, knie ziekte die best veel voor komt. 1 operatie kan je 1000den euro's kosten. Je hond kan natuurlijk ziek worden of iets krijgen waar een operatie voor nodig is. Ik weet niet hoe groot je hond is, maar kijk eens voor de gein wat het kost per maand, mijn hond weegt 26 kilo en kost per maar 27,50 pm. Ik heb niet een paar duizend euro liggen, dus het velt fijn dat ik maar 80% van een consult hoef te betalen, en het mij nooit weerhoud om naar de dierenarts te gaan als er iets mis is.   Misschien is heb je gelezen hoe belachelijke prijzen je tegenwoordig moet betalen bij een dierenarts, omdat alle dierenpraktijken overgenomen worden en die bepalen de prijzen.   Heel veel mensen weten niet dat dit kan, en natuurlijk kan elke hond zorg nodig hebben, net zoals bij mensen heh, en bij broodfok honden al helemaal.     Ik denk dat de Tip van Ientje gewoon goed bedoeld is, meer niet, maakt mij niet uit wat je er mee doet.    
honden page profiel yooopyooop schreef in Hondenbrokken
Goedkopere brokken en duurdere brokken, vaak is het verschil niet zo heel groot, omdat je met de duurdere brokken wat minder kan geven, daar moet je ook op letten. Ik zou gewoon de aller beste brok voor mijn hond willen, dan maar bezuinigen op snacks of wat. En als je het te duur vind, of niet kan betalen, dan vind ik de opmerking, heb je een verzekering wel een goede tip. Tenzij je een spaarpotje hebt van 4 a 5000 euro.
honden page profiel yooopyooop schreef in Mijn Pomeriaan vertoont steeds vaker vals gedrag
Ja, wat Kees zegt, het kan zijn dat je hond pijn heeft, dat eerst uitsluiten. Ik heb zelf een happer, bij onverwachte dingen en mensen, dan kan hij nippen, maar ook dat is bijten, corrigeren helpt niet inderdaad (tenminste bij mijn hond) ik moet hem juist kalmeren, en dat werkt. Mijn hond heeft wel een slechte achtergrond, die is wel geslagen, dus dan werkt het heel anders. Het verkeerd corrigeren kan verkeerd uitpakken, het kan ze onzeker maken en zelfs bang voor jou.   Wat ik heb gedaan, is beginnen met beter lezen van mijn hond (pijn is uitgesloten) ik zie nu veel beter wanneer hij ongemakkelijk word, hij geeft het heel klein aan, maar ik zie het nu.   Ook ben ik een beetje opnieuw begonnen, alsof hij een vreemde hond is die ik net heb, helemaal opnieuw opvoeden dus, ik beloon wel met snoepjes, werkt heel goed bij hem, zo leer ik hem truukjes die nergens op slaan, maar waar hij toch trots is als ik hem beloon met stem, zo zit hij beter in zijn vel en krijgt meer zelfvertrouwen.   Maar het is moeilijk, ik kan alleen maar uit eigen ervaring praten, wat bij mij werkt hoeft niet bij jou te werken, en dan komt een gedragskundige toch van pas.   Ik zou niet zomaar meer je hond optillen, altijd eerst je aandacht vragen en misschien vind jou hond het wel fijn, maar niet onverwachts, het onverwachte is bij ons een probleem.   Oh en vreemde mensen en trouwens ook bekende, mogen hem niet aaien, tenzij hijzelf laat blijken dat hij het wel ziet zitten, en dat gaat nu heel goed.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Orthopedisch hondenmand
Ik heb die van zooplus, https://www.zooplus.nl/shop/honden/slaapplaats/hondensofas/kunstleer/364166?origin=hopps&q=hondenmand&i=42&ro=10&activeVariant=364166.2 Die blijft mooi, mijn broer heeft hem ook, al jaaaaren, Sam graaft graag, maar de mand kan het hebben.   Oooh het is een oud topic zie ik nu. Nou jaa, aanrader als je nog een bed wil kopen, voor 88 euro, grote hond.
honden page profiel yooopyooop schreef in Tika
Jazeker herinner ik me jou nog, wat verdrietig zeg, heel veel sterkte!
honden page profiel yooopyooop schreef in Amerikaanse Stafford
Ik weet niet welke omgeving u komt, maar ik zou naar een Holistische arts gaan, maar die ook dierenarts is, of een afgestudeerde voedingsdeskundige, komt u uit Belgie dan zit er hier een hele goede op het forum.   De bulten op de tenen herken ik van mijn Staff/Podenco mix, die kreeg dat van voeding, het was een hele puzzel, maar dat hebben we op de rit gekregen met een holistische dierenarts. Ik gaf mijn hond paard, gestoomd van Herrmans, maar het is duur, er zit geen troep in, helemaal biologisch en ecologisch. Verder gaf ik voor de darmen Kamille thee, dat deed ik door het voer, ik geef het mijn hond nu ook, sowieso handig als ze thee lusten (kruidenthee want daar zit geen theïne in ) Kamille is ontsteking remmend. Maar het echte advies is, ga niet zelf klooien, ga naar een specialist!   Edit- Hmmm de bulten waren in een ander topic waar de hond bulten kreeg tussen de tenen.    
honden page profiel yooopyooop schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
Ik ben echt wel een Spaanse hond, ik hou van de zon, heb gemeen "baasje"gehad maar ben wel een trouwe hond, als het echt moet dan bijt ik wel van me af, maar je kan ver gaan bij mij, doe mij maar de zomer en lente, en regen met wind is ook niet mijn ding, beetje regen kan ik wel hebben, hagel haat ik, vuurwerk al helemaal, mensen wantrouw ik, maar als ik ze leer kennen dan hebben ze mijn vertrouwen en kunnen ze op me bouwen. Slapen op de bank vind ik heerlijk overdag, beetje hangen ook lekker, en ik kijk graag naar buiten. Als ik iets kan doen wat ik echt leuk leuk vind, dan ga ik er voor, maar ik kom wel weer terug hoor. Oh en ik ben een mengelmoesje, vader Frans, moeder Hollands. Whahaha ooow, ik ben echt een Spaanse hond.
honden page profiel yooopyooop schreef in Alvaro - 2,5 jaar al ondertussen
Nou zeg!! wat vliegt de tijd, Alvarootje is al bij jou 2,5 jaar, en nog steeds rete knap!!
honden page profiel yooopyooop schreef in Vergiftigd door slakkenkorrels
Och wat verschrikkelijk, heel veel sterkte.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken
Ooh het zijn gewoon spinnen, zou weg zorgen, dit zijn kleine roofspinnen die geen web hebben, ze springen ook brrr, maar zijn nuttig en kunnen geen kwaad. Nou, jij blij!
honden page profiel yooopyooop schreef in karin vlijmen
Zeker logisch, anders zou het wel heel makkelijk zijn, je wacht tot je hond een keer ziek word en dan snel in de verzekering, dat kan natuurlijk niet, zo word het onbetaalbaar.
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken
Ja dat kan, alleen elk beestje word vergiftigt, en een vogeltje eet dat weer op en dan gaat die ook dood, vooral de jonkies en de vogels die nu eieren leggen. De eitjes worden zo ook vergiftigt. Misschien je tuinhuisje droog maken, waarschijnlijk is het vochtig, en dat vinden teken fijn, dus tuinhuisje opruimen, zo clean mogelijk, dan vinden de teken het ook niet meer prettig daar. Als er bladeren liggen opruimen, hoog gras maaien, onkruid weghalen, goed vegen. Als het hout rot, daar houden ze ook van. Je kan ook nog aaltjes kopen, Steinernema carpocapsae, die laat je los in je tuinhuis en die eten de teken op, je kan ze op internet bestellen. Alleen de aaltjes eten ook rupsen en mottenlarven, maar ook langpoten. Hier kan je ze bijvoorbeeld kopen.https://aaltjesdirect.nl/products/steinernema-carpocapsae   Kippen eten teken, dus kippen nemen? hihihi Wespen eten ook teken trouwens, zijn ze toch nog ergens goed voor.   Ik heb trouwens nog nooit gehoord dat teken in een tuinhuisje zitten, zijn het zeker weten teken?
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
Naar hoor Ientje, ik geloof dat mijn dierenarts ook geen nieuwe klanten meer aan kan nemen, we waren precies op tijd. Maar belangrijker vind ik zelf, hij is heel goed en lief.
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Ik zit nu al met mijn derde hond bij petplan. Altijd tevreden. Is nu figo.   50% is basis pakket, de andere paketten vergoeden een hoger percentage " ientje ja klopt, ik was in de war, Petplan is nu wel de beste vind ik, ik zit vanaf Faro bij hun. Ik wilde eigenlijk overstappen bij Ohra, maar Petplan vind ik net wat beter, en betaald heel snel uit, soms de dag er na al.
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Vreselijk, dat betekent dat je je eigenlijk niet meer kan verzekeren " ientje Dan kan je beter bij Petplan verzekeren, die vergoed 50% van de consulten, mijn dierenarts is niet overgenomen, maar als je in het weekend zit met spoed, dan word het wel duur, al kan je op zaterdagmiddag gewoon naar de dierenarts bij mij.
 

Vrienden van Daydreamer

honden foto van davenhonden foto van yooophonden foto van Sheltieduo_honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.honden foto van Coby & Wanda en Mathildehonden foto van Nadine honden foto van Nadine honden foto van  Dutch Auti honden foto van nadine honden foto van Cai de shih tzuhonden foto van nadine honden foto van Tijn Sturkenboomhonden foto van Nadine honden foto van Nadinehonden foto van Nadine honden foto van Nadinehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van Nadine  Molly. R.i.p.lily.Queenie.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^