HondenPage baasje Daydreamer

Wat schreven de vrienden van Daydreamer op het forum

honden page profiel yooopyooop schreef in Diarree + drupjes slijm/bloed
" 3 dagen is zodat ze zeker weten dat ze de parasiet opsporen, mocht hij daar last van hebben. De parasiet komt namelijk niet altijd bij elke ontlasting naar buiten, en als je alleen ontlasting hebt zonder parasiet heb je geen betrouwbare test.  " Danielle Oke!!
honden page profiel KeesKees schreef in Rox 11 weken ,pag.21 natte voeten.
Wat een knapperd!
honden page profiel yooopyooop schreef in Afscheid nemen is zwaar
Ach, wat zwaar zeg, ik en heel veel mensen begrijpen je pijn en gemis, praat er gerust over hier. Heel veel sterkte!!
honden page profiel yooopyooop schreef in Diarree + drupjes slijm/bloed
" Bedankt voor de reacties!Vandaag dus met ontlasting naar de da, overigens gaf die niet aan dat het van 3 opeenvolgende dagen moet zijn. Daarnaast, vind het ook gewoon zielig voor Nouri (en onszelf ) om nog 3 dagen te wachten voor we over kunnen tot een mogelijke behandeling! " Ralf Tegenwoordig hoeft dat ook niet meer, 3 dagen, de techniek gaat vooruit, via het woud hoef je ook maar 1 dag.
honden page profiel yooopyooop schreef in Succes in de alternatieve geneeskunst
" Het klinkt misschien gek maar, Ik wil best betalen maar bijna 100 euro voor 40 minuten? Het heeft wel zijn grenzen,maargoed het is wat een gek er voor geeft....wij iig niet meer iig niet daar....   Ik mocht toen ik honden uit liet voor een asiel met mijn hond naar de dierenarts van het asiel als het nodig was,daar betaalde ik de inkoopsprijs....   Je wilt niet weten hoeveel geld dat scheelde en hoeveel winst er op medicatie gemaakt,het mag allemaal wel wat minder.... " RJ Haha en jij bent daar geweest?, tja, het is inderdaad wat een gek er voor geeft, de meeste dierenart/holisten vragen rond de 37 euro voor een consult, dus ik weet niet wat die holist zo bijzonder  maakte, wie wat het?
honden page profiel yooopyooop schreef in Help, ik ga mijn hond verliezen
" Ohhh  ik heb hem gewoon zelf gehouden . " Heleen hahahaha dat snap ik als ik dat zo lees. Verder ben ik het helemaal met je eens hoor, het vergt wat geduld om je kind zoiets te leren, en daar gaat het vaak fout.
honden page profiel yooopyooop schreef in Help, ik ga mijn hond verliezen
Dus beide moeten beschermd worden tegen elkaar ,want kinderen herplaatsen hoor je eigenlijk nooit . Ofschoon er laatst een leuke advertentie op mp stond van ouders die het echt niet meer aan konden . " Heleen Natuurlijk wel, dan noemen ze pleegzorg, begeleidend wonen, internaten enzv..
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Diarree + drupjes slijm/bloed
Goed dat je dat test..en hoop voor je dat dat het niet is. Ohh en 3 momenten moet wel over 3 dagen zijn ivm de cysten niet altijd afgescheiden worden en dus niet altijd zichtbaar zijn.
honden page profiel KeesKees schreef in Doe ik het goed?
En welkom natuurlijk! Wat voor ras is jullie hond?
honden page profiel KeesKees schreef in Doe ik het goed?
Ik ben zelf heel voorzichtig met de bench. Ze zijn nog jong. S nachts moeten ze er vaak al in, ik zou t dan overdag niet dwingen. Alleen maar verbinden met leuke dingen. Zodat ze er uiteindelijk ook echt zelf in willen. Een mand kan ook een prima rustplek zijn.   Het hangt ook veel van je hond af natuurlijk, maar doe t rustig aan. Je kan t maar 1 x verpesten en dan heb je voor eeuwig een piepende hond in de bench.   Moet je pup over een poosje meer alleen zijn dan kun je ook nog kijken of je een veilige plek hebt waar je de bench open kunt neer zetten.
honden page profiel KeesKees schreef in Afscheid nemen is zwaar
Ach wat vreselijk zeg. Heel veel sterkte.
honden page profiel KeesKees schreef in Doe ik het goed?
Klinkt heel goed. Pas alleen op dat de bench geen strafhokje wordt. Als hij een bijtbui heeft kun je ook iets lekkers te knabbelen geven en hem daarna in de bench doen.    Ik ben erg fan van runderkophuid. Nou ja voor de honden dan he. 
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Meet Ricco!
Hij kwam niet voor niks op jullie pad op dit moment. Super dat jullie weer zijn gegaan voor schat van een hond ,die niet op de goede plek zat. Heel veel geluk met elkaar 
honden page profiel yooopyooop schreef in Uit huis en waar gaat Senna wonen?! Wie kan mij helpen
Ik zou me echt afvragen of je wel met een vriend verder wilt, die jou dus doodongelukkig je hond laat weg doen, waar gaan die ouders nog meer de baas over spelen, nieuwe keuken, hoeveel kinderen, waar naar school, wat jij aan mag trekken?     Kom op meid, dit is echt de test om te weten of je vriend genoeg van je houd en dat laat zien door voor jou op te komen, doet hij dit niet, dan blijf je je hele leven denken, hoe gaat het met Senna, en waarom heb jij mij dit aangedaan, geen basis voor een goede relatie.   Kom voor jezelf op, laat je vriend maar voor je vechten, want dat ben je waard!! Alleen dat verdien je..
honden page profiel  Dutch Auti DP Dutch Auti DP schreef in Meet Ricco!
Hier kwam Sadi destijds zeer kort ba Beauty. Bedoeling was dat ze elkaar nog zouden zien. Dat mocht niet meer zo zijn. Voor ze ging heb ik destijds Beauty gevraagd over Sadi te waken.   Een hond kan nooit de ander vervanger want allen zijn ze uniek in hun zijn.    Een andere hond een nieuwe band. Een andere route met al wat je samen met alle eerdere honden hebt gelleerd.   Veel geluk.
honden page profiel KeesKees schreef in Meet Ricco!
Ach wat fijn dat er weer een hondje op jullie pad kwam. Veel geluk met hem en wat een mooie naam!
honden page profiel KeesKees schreef in Uit huis en waar gaat Senna wonen?! Wie kan mij helpen
Ik zou nog even niet gaan samenwonen. Je vriend zal eerst moeten leren dat hij zelf mag kiezen wat hij doet met zijn leven.   Sterkte hoor.
honden page profiel  Dutch Auti DP Dutch Auti DP schreef in Uit huis en waar gaat Senna wonen?! Wie kan mij helpen
Ook mee eens. Jullie zij jullie eigen keuzes te maken. Dus ook om zelf voor jullie samen een geschikte plek te vinden zosat de hond wel mee kan.
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Diarree + drupjes slijm/bloed
Merg is baggervet, dus kan best zijn dat darmen daardoor van slag zijn. een mergpijp is een dragend ,bot dus eigenlijk  ook te hard voor het gebit. Ik zou iets anders kiezen om te kluiven zeker voor zo'n jonge hond slijm bij diarree geeft irritatie van dikke darm aan Dat geeft ook kramp dus vandaar dat er inderdaad wat vers bloed bij kan zitten inderdaad door het persen.
honden page profiel yooopyooop schreef in Diarree + drupjes slijm/bloed
Iets scherps gegeten? Verhit bot?, ik zou toch morgen even naar de dierenarts gaan, kan ook een ontsteking zijn. Slijm en bloed is vaak een dikke darmontsteking, heeft je hond koorts? Zo ja dan zou ik vandaag nog gaan, tenminste, ik was vandaag al gegaan..
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in 52 weeks of Willow. Week 39
Echt mooi hond veel succes verder
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Rox 11 weken ,pag.21 natte voeten.
Mooi herinneren yo Monique lilly ook geen zwemmer queenie was het ook niet  maar  veel liefs voor jullie met lieve rox erbij 
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Jarvis wordt papa
Waauw mooi nestje!
honden page profiel yooopyooop schreef in Rox 11 weken ,pag.21 natte voeten.
Faro was ook geen zwemmer, maar als hij oververhit dreigde te raken dan ging hij in de rivier zitten, als een oude man zat hij naar de boten te kijken, gewoon op zijn kont hahaha geweldig vond ik dat. 1 van de foto's waarbij ik nu kan glimlachen.
honden page profiel yooopyooop schreef in Rox 11 weken ,pag.21 natte voeten.
" Er zitten al heel veel beugeltjes in,ik dacht laat we ze nu maar leggen,nu is ze klein dan is ze er aan gewoon als ze nog brutaler wordt. Grasmatten zijn voor groot zwembad voor kieinkinderen in de zomervakantie maar daar komt voorlopig Rox haar hondenbadje. Ben met een waterteiltje aan het spelen geweest met haar en ze stapte al met haar 2 pootjes in het water alles nu laten wennen. " Monique Oh ja, nu al laten wennen, dat is een goed idee. Sam heeft een schelp, maar hij vind het een hele mooie drinkbak, hij gaat er echt niet in, natte voeten vind hij ieeuw!
honden page profiel yooopyooop schreef in Help, ik ga mijn hond verliezen
" Nou, dit is nog maar 1 van de vele dingetjes die " de trainers" je in ieder geval al compleet fout hebben aangeleerd . Dit is al bijna 40 jaar achterhaald. Een goede hondenschool stuurt zijn trainers op tijd naar een herscholing. Foute hondenschool dus.   Haal die echte gediplomeerde hondentherapeut vlug in huis en laat je uitleggen hoe honden echt denken. " luz Och jee, je hebt zo gelijk, zo vreselijk achterhaalde techniek, niet ten goede van de hond.
honden page profiel yooopyooop schreef in Rox 11 weken ,pag.21 natte voeten.
" De kunstgrasmatten gelegd,eerder kon niet,nu begint ze het te snappen als ze ergens niet in mag bijten,we blijven haar in de gaten houden maar in de woonkamer kleden bijt ze ook al niet meer. https://youtu.be/84E1qbylLDw  " Monique Haha leuk he, ik kan je wel een tip geven, die beugeltjes die je in de grond moet steken om de grasmat op zijn plek te houden, koop er veel van.   Sam was laatst zo aan het graven dat de hele grasmat dubbel lag, zo leuk hahaha Hij heeft nu ook door dat dat kan, dus meer pennen in de grond, nu hebben wij wel een heel klein grasmatje, 2 bij 2..
honden page profiel KeesKees schreef in Rox 11 weken ,pag.21 natte voeten.
" De kunstgrasmatten gelegd,eerder kon niet,nu begint ze het te snappen als ze ergens niet in mag bijten,we blijven haar in de gaten houden maar in de woonkamer kleden bijt ze ook al niet meer. https://youtu.be/84E1qbylLDw  " Monique Oh wat handig!
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Brokken bijna over datum
Er zitten zo veel bewaarmiddelen in... 
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Geschikt voor een hond?
" Dat maak ik nu iedere dag mee met mijn newfoundlander...... " Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. Erg leuk Willemijn 
 

Vrienden van Daydreamer

honden foto van yooophonden foto van Sheltieduo_honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootjehonden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.honden foto van Coby & Wanda en Mathildehonden foto van Keeshonden foto van Nadine honden foto van Nadine honden foto van  Dutch Auti DPhonden foto van nadine honden foto van Cai de shih tzuhonden foto van nadine honden foto van Tijn Sturkenboomhonden foto van Nadine honden foto van Nadinehonden foto van Nadine honden foto van Nadinehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^