Over Eli

honden foto van Eli Het is mijn nieuwe account bij de HondenPage. De oude kan ik helaas niet terugvinden. Noortje is nu 8 jaar. Ze is mijn beste vriendin. Ze was een soort van mijn redding in het verleden. Ik was ziek en ze hielp mij te herstellen. Ik hou heel veel van haar. 
Noortje is heel sociaal en vriendelijk naar de mensen en andere dieren toe. Toch vind ze sommige mensen, dingen en dieren wat eng. Sinds drie jaar leef ze samen met onze Siberische boskat. Sinds een paar weken hebben we nog een Siberische boskat en dat gaat ook erg goed. 
Noortje houd enorm veel van spelen en buiten zijn. Elke vrije moment besteed ik aan het spelen met haar en de katten in huis.  Noortje maakt niet zo vaak lange wandelingen, maar is wel 4 keer per dag buiten. In de zomer proberen we leuke uitstapjes met haar te maken.

Krabbels aan Eli

honden page profiel EliEli schreef om 13 maart om 23:57
Noortje leeft helaas niet meer. Ze is op 4 maart 2019 overleden. Ze is 11 jaar en 7 maanden geworden. Ze blijf altijd in mijn hart voortleven.
honden page profiel EliEli schreef om 27 december om 19:29
Lekker samen spelen en wandelen

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Eli heeft 45 ontvangen.

Berichten en online status
Eli was voor het laatst online 1 weken, 2 uur, 18 minuten, 36 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^