Over Eli

honden foto van Eli Ik ben een "hondenmens" die ook de liefde van katten heeft ontdekt. 
Mijn eerste hond was Diana. Ze was een Duitse herder half langharig. Helaas heb ik alleen zo vijf jaar voor haar mogen zorgen. Mijn levensomstandigheden maakten het onmogelijk.
Mijn tweede hond, zwarte labrador, genoemd Noortje was een fantastische vriendin en een echte familielid. Ze werd 11 jaar en 7 maanden oud. Ze overleed op 4 maart 2019. Ik ben nog steeds haar aan het missen. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk.
Sinds juli 2019 voed ik onze Nederlandse Kooikerhondje, Lena op. Het is een super lieve en attente puppy, met een sterke wil en slimme koppie.
De vreugde met haar is niet te beschrijven. Lena groeit op in een huis met drie Siberische boskatten: California (Kicia), Canada (Ada) en Limon vel Mrusiu.

Krabbels aan Eli

honden page profiel EliEli schreef om 15 november om 00:08
Ik heb het verhaal over mij bijgewerkt. Ik kan echter nog niet de afbeeldingen van Noortje verwijderen. Ergens denk ik dat deze ook laat staan. Wel wil ik de profiel foto veranderen. Ik weet echter niet hoe dat moet
honden page profiel EliEli schreef om 13 maart om 23:57
Noortje leeft helaas niet meer. Ze is op 4 maart 2019 overleden. Ze is 11 jaar en 7 maanden geworden. Ze blijf altijd in mijn hart voortleven.
honden page profiel EliEli schreef om 27 december om 19:29
Lekker samen spelen en wandelen

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Eli heeft 55 ontvangen.

Berichten en online status
Eli was voor het laatst online 1 jaar, 7 maanden, 1 weken, 16 uur, 15 minuten, 3 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^