Over Eline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia Samen met mijn vriend zijn wij de gelukkige eigenaren van 2 prachtige, lieve hondjes. Gruul (ons spaans wonder mixje) en Thalia (manchester terrier). 
Thalia hebben we van pup af aan en Gruul is op 2 jarige leeftijd bij ons komen wonen. We begonnen met Gruul en al snel begon het bij mij te kriebelen dat ik een tweede hond wilde. Mijn vriend stond daar ook positief tegenover en zo is Thalia ons huisje beter komen maken. 
Het zijn 2 lekker actieve terriërs, die graag buiten los lopen en overal aan snuffelen.  Gebieden met konijnen kunnen ze niet los, want dan hebben ze echt bananen in hun oren. Muizen, vogels etc kan allemaal, maar konijnen (en katten) is een no go. We gaan vaak naar de duinen of het bos met ze, daar rennen ze er ook fijn op los. In huis zijn ze lekker rustig, iedere dag moet er natuurlijk ook wel even met een knuffel of bal gegooid/gespeeld worden. Maar dan vinden wij natuurlijk helemaal niet erg.

Al snel wilde ik ook graag honden gaan helpen, zodoende zijn wij een foster gezin geworden voor honden uit het buitenland. Op mijn banner zie je dan ook mijn foster honden, die ik heb gehad, die in de planning staan om te komen en die er momenteel zijn. Wij hebben altijd maar 1 foster hond, met zijn 3tjes is het al druk genoeg in huis.

Krabbels aan Eline, Gruul en Thalia

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola schreef om 12 januari om 15:08
precies! dan zie je ineens hoe vervelend het is als alles maarzo op je afkomt, en ergens achter een baasje loopt "hij doet niets" hier voorheen ook een roedel van 3, snap precies wat je bedoelt! men dacht dan ook dat lola wel lief was haha.. zou zoveel schelen als mensen gewoon even vragen of roepen/waarschuwen. het hoeft allemaal niet zo moeilijk :-)
honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola schreef om 12 januari om 12:38
Hey Eline, ahh bijna feest tegelijk met lola! ;-) mnaar ja, klopt haha! ik loop er vaak tegenaan en het is echt een iritatie factor. je doet al alles om ellende te voorkomen, en toch beland je vaak door anderen in toch nog spannende situaties. zou helemaal niet nodig moeten zijn. en dan krijg je vaak gemopper en gedoe, zo zonde...en ik snap het hoor, paar jaartjes terug was ik er ook niet zo stellig in als nu ;-) je kijk hierop hangt vaak ook wel af van het type hond dat je hebt...nu ik een niet zo sociaal exemplaar heb, denk je daar toch wat anders over.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef om 25 oktober om 12:38
Hallo Eline, Zojuist las ik in een topic dat jij in Tilburg een goede dierenarts hebt. Mag ik vragen naar wie jij gaat? Ik woon n.l. ook in Tilburg en heb ook wel eens bedenkingen bij die van mij. Ik hoop dat je wilt reageren. Groetjes, Willy
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 01 oktober om 14:10
Kop omhoog Eline ,vooruitkijken meid. :-)
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 29 september om 20:04
En ik vind jou slim én lief. En Romeo zijn vlekneusje ...zo grappig. Sorry Romeo :-)
honden page profiel Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en MaraManon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara schreef om 08 september om 15:48
En van mij hier ook nog even mijn complimenten. Voor Thalia en Gruul, supersociale honden. En voor de schatten die je opvangt. Brenda is ook weer een heerlijk dankbaar blij hondje bij jou, petje af Eline! xxx
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 08 september om 15:43
Ik,moest maar een half uur scrollen :-) Natuurlijk gaat dat vóór t forum. En ik...ben trots op jou. Je kan dus niet alleen mooie banners maken , maar ook hondjes gelukkig maken, proberen althans. Super hoor. Tien pluskes :-)
honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis schreef om 15 augustus om 11:06
In onwetendheid iets doen is overkomelijk, mits je er iets van wilt leren. Deze situatie heeft de mensen geleerd dat ze vooral met hun hond aan de slag moeten, zodat ze in normale omstandigheden luistert. Wat het dier van nature heeft meegekregen is moeilijker tegen te gaan en dus gaan ze haar in een natuurlijk gebied gewoon niet meer loslaten. Maar dat wist u al lang.
honden page profiel BicaBica schreef om 27 juli om 20:22
dankjewel :) oke dankjewel voor de tip in ieder geval :) ze is zeker erg lief en niet snel onder de indruk dus denk dat het wel goed komt. Maar wist even niet hoe ik het moest doen zeg maar :) dankjewel
honden page profiel BicaBica schreef om 27 juli om 20:07
knappe doggies! en thnx dat je voor me op kwam :)
honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor schreef om 06 juli om 17:31
Haha ja ik was wel een beetje huiverig voor boze reacties vooral omdat ik hier nog maar net kom kijken. Maar gelukkig kreeg ik al snel jou achter me. :) Ik kon het gewoon niet laten om er wat van te zeggen.
honden page profiel Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en MaraManon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara schreef om 25 mei om 15:17
Oh wat leuk Eline, die prachtige foto van een blije Romeo als banner
honden page profiel Vera met Abby & Cantor !Vera met Abby & Cantor ! schreef om 25 mei om 15:04
Wat een lieve profiel foto <3 Nu kan ik ook pas echt zien hoe hun echte formaat is, op jouw vorige profielfoto leken ze een stuk groter haha!
honden page profiel Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en MaraManon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara schreef om 04 mei om 15:25
Wat een lieve foto van Gruul en Thalia, Eline
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 29 december om 11:29
Super dat ze het zo goed kunnen vinden met elkaar !!! Ik ga ook steeds voor herplaatsers want ze zijn zo de moeite waard, pups zijn lief maar niet voor mij tenzij eentje uit het asiel misschien. Voor buitenlandse hondjes heb ik ook een zwak, zie ze vaak op sites en dan krijg ik die kopjes nooit uit mijn gedachten. Wens ze altijd allemaal een fijne thuis toe bij mensen die echt mens zijn. Geef jouw lieverds een knuffel van me !! En geniet nog van het eindejaar !
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 08 december om 15:20
Ach wat een schattige hond vangen jullie op !! Is zijn zusje nog in Roemenië ? ;-( Super trouwens dat jullie dit doen !! En hopelijk vinden jullie twee prachthonden het ook wel leuk, een extra maatje ! Knuffels voor het drietal !
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 28 augustus om 17:07
Leve de yorkies ! :-)
honden page profiel BullekeBulleke schreef om 26 juni om 19:10
Haha, ja een stelletje monsters zijn het. In het weekend mogen ze ook altijd even op bed omdat we dan uitslapen. Dat laten ze zich geen twee keer zeggen, sterker nog, ze bepalen het vaak zelf al. Vaak gaan we van ellende er zelf maar uit. Ze duwen en trekken net zolang door tot hun goed liggen en wij bijna uit bed kukelen, haha. En daarna ook niet uit bed te krijgen hé, stelletje luilakken.
honden page profiel Saar13Saar13 schreef om 17 mei om 19:35
Hihi, we moeten binnenkort maar eens afspreken. Als het wat minder warm is, want Saar kan er écht niet tegen.... Hoe gaat t met Gruultje?
honden page profiel Saar13Saar13 schreef om 01 april om 11:03
Wat een mooie honden heb je! En heel bijzondere namen, leuk!
honden page profiel annemieke&nakannemieke&nak schreef om 01 maart om 08:17
Wat een ongelooflijk,lief ,leuk,stel honden hebben jullie zeg? En ook hun namen vindt ik heel apart,daarom de volgende vraag,betekent Gruul iets?Zo nee,hoe zijn jullie er dan op gekomen? Thalia,dat wordt me er eentje,ze heeft van die super pientere oogjes,en ik vindt haar een schatje om te zien.En ik vindt het zo onwijs lief,hoe ze samen slapen.Wat een bofkonten zijn jullie,met dit stel.
honden page profiel LilyLily schreef om 16 februari om 12:53
Wat een lieve hondjes!! :D
honden page profiel SammieSammie schreef om 12 januari om 14:54
Wat een super schattig oppie heeft Gruul :-) Leuke naam ook.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Eline, Gruul en Thalia heeft 5130 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Eline, Gruul en Thalia zeer positief gewaardeerd bij 168 waarderingen.

Berichten en online status
Eline, Gruul en Thalia was voor het laatst online 6 jaar, 1 maanden, 3 weken, 4 dagen, 23 uur, 30 minuten, 6 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^