HondenPage baasje Eve & Amstaff Zoë

Wat schreven de vrienden van Eve & Amstaff Zoë op het forum

honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Patella luxatie
Vanmiddag met Lotte naar de da geweest,  ze liep niet lekker,  het leek wel of ze zich telkens verstapte.  Wat blijkt nou,  ze heeft patella luxatie,  tweede graad. Over zes weken moeten we terug komen  en beslissen over een operatie. De da vertelde me dat de kans op recidive na een operatie echter groot is.  Ze heeft nu een anabolen spuit gehad en krijgt lijnrust.  En ze is pas zes maanden. Ik baal hier zo verschrikkelijk van.  Mijn reu heeft al zoveel pech,  spondylose en artrose.  Dus hoopte ik dat we met haar meer geluk zouden hebben.  Heeft iemand ervaring met pl en hoe verloopt het herstel ?  Is de kans op recidive echt zo groot ?     
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Op zoek naar andere Old English Bulldogs en baasjes
Hier een oeb dame van vijf maandjes. 
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in update luna
Het was een hele rare gang van zaken toentertijd,  veel kwaad sprekerij. Toen met Cash heb je gehandeld met een liefde vol hart,  dat zwartmaken was echt schandalig.  Enfin,  dat was toen.  Je hebt een geweldige vent getrouwd en je woont fantastisch.  Ik wens jullie een zonnige toekomst toe .  Tot ziens op FB  :-) 
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Ruzie gehad
Wat een domme doos zeg en dat noemt zich trainster,  ongelooflijk.  De sfeer tijdens de wandeling die al begon bij die belachelijke spuitbus actie, opgebouwde spanning en bij jou een ongemakkelijk gevoel,   alles bijelkaar opgeteld kwam het tot deze  escalatie. Volgens  mij dan hé .  Met alleen wel hele nare gevolgen voor Willem en Wammes. Dat het zijn gedrag zal veranderen denk ik niet.  Willem is een  grote jongen, zit lekker in  zijn velletje en is evenwichtig. Dat komt wel goed.  Misschien dat bij jou de spanning er nog in zit en dat kan ik mij goed voorstellen  hoor. Gewoon weer lekker wandelen met je vriendin en haar hondjes.  Ik wens jouw honden een spoedig herstel toe en een warme knuff vanaf hier.     
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Weet iedereen het ras van jouw hond in te schatten?
Van die twee portretten hier lopen er niet zoveel van rond in ons durp. Dus mijn reu is steevast  een flinke Boxer en over de pup tast men nog meer in het duister. Wel wordt vaak gedacht dat ze al een volwassen hond is,  ze is pas vier en een halve maand.    Ach, ik herken ook niet elk ras.  Maar toen vandaag iemand Lotte een Mops noemde moest ik wel even stiekem lachen,  we  komen wel langs als ze twee is    
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Spondylose hond van 5
Mijn reu was twee toen we er achter kwamen dat zijn klachten veroorzaakt werd door spondylose. Later kwam daar artrose bij aan de ellebogen.  Op dit moment krijgt hij Trocoxil en dat gaat aardig. Als het nodig is,  Tramadol maar in een lagere dosis  (hij zat eerst op 100 mg,  maar toen ging hij roze olifantjes zien )  En we hebben al veel geprobeerd hoor,  accupunctuur bv helaas werkte dat niet voor hem. Fysiotherapie ook en dat bracht wel iets verlichting.  We zitten nu wel te denken aan een andere therapeut maar dan moeten er wel eerst nieuwe foto's worden gemaakt om precies te zien hoe ver het is gevorderd. Met zijn heupen is trouwens niks mis.  Je vroeg naar voeding,  ik voer kvv. en daarbij vloeibare glucosamine. 
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Hoelaat is het laatste rondje met je hond ?
Laatste rondje ( uhm.. 2 minuten loopje ) is om 22.30.  En dat is gewoon achter bij ons, de parkeerplaats.  Hij loopt niet graag in het donker, dus een plas en naar huis. Wandelen doen we overdag wel 'S morgens om 7.15  lopen we weer buiten, ook in het weekend.
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in hoe doen jullie dat met feestjes?
Als we ergens heen gaan naar een verjaardag ofzo, gaat de hond nooit mee. Het is voor hem ( en ons )  rustiger als hij gewoon thuis blijft.   Hebben we hier een feestje, dan weten de mensen dat wij  een harige kwijlebal hebben rond lopen. Hij mag ze uiteraard begroeten, maar als het bezoek gaat zitten moet hij naar zijn plaats. Wel in de kamer hoor.   Omdat ik geen schooi hond wil ( ik zie de slierten kwijl al hangen ) krijgt hij niets van tafel. Het bezoek weet dat ook wel. Want niks is zo vervelender als een bellenblazende hond met een zwiepende staart, die alles van tafel mept
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in je hond achterlaten bij de winkel
Nee, dat zal ik niet doen ( ik heb er ook nog nooit over nagedacht om het wèl te doen )   Ik zie ook geen enkele reden daarvoor. Boodschappen doen vind ik zelf al een ramp, doe ze ook maar èèn keer in de week, laat staan dat ik mijn hond ook nog mee moet sjouwen. Nero veranderd compleet in een neuroot als hij mij weg ziet gaan en laat zich dan vocaal duidelijk horen. Dus hond in de stress ( ik zelf waarschijnlijk ook ) Voeg daaraan toe dat andere boodschappendoeners  niet langs hem heen durven. En ik geen enkel risico wil lopen ivm zijn eigen veiligheid.   Al met al, ligt hij vèèl lekkerder in zijn warme mandje thuis. Die tassen draag ik zelf wel, heb ik hem niet bij nodig Ook niet voor een bezoekje aan de bakker ofzo.
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in appart graszaad, kruiden voor honden.
Da's grappig, ik had er toevallig nog met iemand over, Tarwegras. Mijn hond is ook zo'n grazer en dit kan je dus thuis kweken. Ik weet er nog niet zo heel veel van, ben me nog aan het inlezen.
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Welke schoenen tijdens de wandeling?
Eigenlijk altijd mijn Dr. Martens. De zool slijt nooit en de schoen is heel stevig  
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Te veel informatie! Wat klopt nu wel en niet?
Mijn hond heeft alleen een halsband, geen tuig. Maar het aller belangrijkst is dat je jouw hond leert naast te lopen. Zie je het al voor je ... een Bull die voor jou uit loopt en hangt in zijn tuig, of neemt jou op sleeptouw  Ik zou daar dus achter eraan vliegen ( enfin, ik weeg ook net zoveel als mijn hond )   Persoonlijk vind ik een reu rustiger. Maar da's mijn ervaring.  
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Te veel informatie! Wat klopt nu wel en niet?
Daar is geen pasklaar antwoord op Daniel.    Het ras staat niet bekent om zijn vriendelijkheid tegen over soortgenoten. En waar het voorheen wèl goed ging,  kan het omslaan. En dan krijg je de situatie dat de hond niet meer met andere honden door èèn deur kan. Je moet als eigenaar ten alle tijde rekening houden met het feit dat lekker los door het bos, waar andere honden bij zijn, niet mogelijk is.   Maar dat geeft niet. Er blijft zoveel moois over wat je wel kan doen samen. En de wandelingen ja.. die gaan aan de riem. Of op een omheind stuk, waar hij los kan ( en waar dan geen andere honden zijn )   Mijn exemplaar kan dus wel met andere honden overweg.  Maar ik weet wel waar zijn triggers liggen en opdringerige reuen blok ik. Als het spel tè fel wordt, draaft hij door. Dus haal ik hem op tijd daar uit weg.   Enne.. ik zou mijn hond niet graag met een dwergpapagaaitje laten spelen. Eèn mep en het beestje is de pijp uit                    
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Onze prachtige Gorby ..........
Jeetje, ik krijg het er koud van .. Echt, heel veel sterkte toegewenst met dit enorme verlies.
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Aanschaffen Amerikaanse bulldog
Nee hoeft niet Sammy. Hoe duidelijker het beeld des te beter.   Ja, qua karakter is hij een lot uit de loterij, lichamelijk echter een wrak. En dan mag hij er op de foto nog zo goed uit zien, het zegt allemaal niks.   Laat je dus niet misleiden door die, oh zo schattige puppyfoto's en doe eerst gedegen onderzoek. Het klinkt allemaal wellicht niet zo positief en begrijp mij niet verkeerd, ik ben gek op mijn hond hoor en zou hem voor geen goud willen missen. Maar het is wel mijn zorgenkindje.      
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Aanschaffen Amerikaanse bulldog
Ik sluit mij aan bij Sammy.   En idd de ene AB is de andere niet, die van mij is absoluut niet waaks en een hele grote alle mans vriend. Maar kinderen interesseren hem niet zo veel. Wat hij mij geleerd heeft, is geduld hebben.. engelen geduld. Want eigenwijs is hij zeker en daar kan hij zeer vasthoudend in zijn. Maar aan de andere kant is hij zeer lieve lobbes, die op schoot kruipt.   Maar goed, zo is die van mij   Een verzekering is wel een heel goed idee. Nero heeft die niet, had ik het maar wel gedaan. De gewrichten zijn heel kwetsbaar. En dat gaat al snel in de papieren lopen.    
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Mijn nieuwe (Roemeense) vriendinnetje Lupa (Update 23/10 - Foto's/Film en Biiijjna!)
Een toekomst als vechthond  ...   Gelukkig dat ze bij jou kan komen en een liefdevol, warm mandje ( leventje ) krijgt ! Veel geluk met de nieuwe spruit, het is een pracht hondje.    
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Instaphulp
" o hierboven was ik " Judith en Sjonnie   Heb even gekeken, die hier is 42 cm breed. Is dat te smal voor Sjonnie ?
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Loopplank auto aanleren.
En als je het op de plank legt, als spoortje zeg maar tot in de kofferbak ? Of een speeltje wellicht ( hier is iemand helemaal dol van een piep beestje bv )
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Loopplank auto aanleren.
Niks aan toe te voegen, ik heb precies het zelfde gedaan zoals jij het wil gaan doen. Met wat lekkers voor zijn neus viel het kwartje al heel snel . Al met al ik denk twee dagen dat we een voertje gebruikten, daarna hoppa.. zo naar binnen. Succes. ( Boxers  zijn slimme jongens  )
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Instaphulp
Goed hoor, slimme 'oude' dame   Ik vind het een uitkomst zo'n plank, wij hebben er ook èèn in gebruik. Geen getil meer, beter voor de gewrichten, kortom ideaal.
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Mijn hond gaat steeds op andere hond
Gewoon niet toestaan. Jij bepaalt toch, niet waar. Ik zelf vind het ongewenst gedrag en zal zeker de "rijdende " hond van mij eigen hond afhouden. Als de eigenaar het laat gaan en geen actie onderneemt , jammer dan.. ik doe het wel.   Edit: typfout :-)  
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Zou je nog steeds voor jouw ras kiezen als het uiterlijk minder vast lag
De Scott heeft van de drie de 'langste' snuit, of die nou net zo lang is als de snuit van een Staff ... uhm.. ik heb ze nog nooit naast elkaar gezet ;-)
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Zou je nog steeds voor jouw ras kiezen als het uiterlijk minder vast lag
"  Ik bedoel de langharige. " Janno  Mammut Bulldog
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Zou je nog steeds voor jouw ras kiezen als het uiterlijk minder vast lag
"  Heb je een foto hoe ze er uit zien? " Janno  Sorry.. moest even de foto's opzoeken ;-)   Johnson type ( Bully )   Scott type ( Standaard )   Hybride ( een mix van beiden type )
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Hebben jullie dat ook?
Als hij aan de riem loopt is er wel een grens aan mijn reikwijdte  ( ik heb immers geen armen van twee meter ) Ik zeg dan 'te ver' en dan komt hij een stukje terug. Als stimulans wil, 'da's een mooi plekje'  nog wel eens helpen  ;-)  
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Zou je nog steeds voor jouw ras kiezen als het uiterlijk minder vast lag
Uiterlijk, als in kleur en vacht ?  Ja hoor. Er is nu ook al genoeg variatie in kleur/vlek patroon en langharige AB's. Natuurlijk heb ik zo mijn voorkeur daarin. Een hele witte liever niet, maar een hele zwarte bv, vind ik wel weer mooi.   Van de drie types bij de AB heb ik wel specifiek voor de Hybride gekozen. En daar moet niet mee 'gerommeld' worden.              
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in reu plast zittend
" Maar Annemiek, íemand moet toch elegant zijn he, als de baas het niet is, dan maar de hond    (Oude broek, rubber laarzen óf onflatteuze wandelschoenen, zweet op voorhoofd, charmant... ) " Cindy met Mellow (en Jozef)  Hahaha.. vergeet de kwijl klodders niet, modderpoelen ... En-ga-zo-maar-door 
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in reu plast zittend
Mijn reu plast ook wel eens 'hurkend', meestal is hij dan moe ( of gewoon lui ) Hoe hij het doet, moet hij helemaal zelf weten.   Ach .. elegant .. (Als je mij door het bos ziet baggeren zie ik er ook niet bepaald op mijn charmantst uit )
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Wat voor uitdagingen geef jij je hond tijdens wandelingen?
Als we wandelen is het echt Nero's tijd, hij mag snuffelen tot hij een ons weegt ( daar word hij heel moe van en rustig in zijn koppie ) Nu wij met hem alleen maar aan de riem lopen had ik verwacht dat hij 'meer' nodig zou hebben, maar dat is dus niet zo. Hij heeft alle tijd en krijgt met veel meer prikkels te maken dan in het bos. Zijn neus draait overuren en hij hobbelt vrolijk rond.   Als we daarna naar huis sjokken, ploft ie in zijn mand ( om daar de eerst volgende uren niet meer uit te komen )  
 

Vrienden van Eve & Amstaff Zoë

honden foto van Annemiek

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^